Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 19 maj 2019

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 19 maj 2019

Per Staffan May 20, 2019

Blossom Goodchild (channeled messages)

God morgon, mina fina vänner. Rakt in i det … hellre än småprat, WR. (Med respekt.) Några har talat om en intensiv våg som “träffade” Planeten förra veckan någon gång. Är det så?

Välkommen till Er Alla, och verkligen till Din Själs Energiande, Blossom.

Annorlunda! Tack.

Ja verkligen. Det var en stark inflytelserik svallvåg av Energi som nyligen kom in i er atmosfär. Vi skulle likna det vid en elektrisk ökning i en krets … för att förklara det.

Och dess syfte?

För att förbättra. För att snabba upp. Att lyfta upp. Att skjuta ut skräp från en negativ källa. Att hjälpa till med att höja Vibrationen på grund av dess intensitet … vilket i sin tur tar allt som pågår i den Stora Planen, ett steg längre på sin resa.

Denna “svallvåg” kan ha tagit en del på sängen och orsakat kaos i deras jämvikt. Lämnande några i en känsla av att vara oförmögna. Andra har “gått med sitt flöde” och befunnits vara finjusterade i denna Högre frekvens. Det är olika för var och en och till viss del kan övergången kännas lite otrevlig … det är oundvikligen till hjälp i naturen, i själens progressionen.

Själens progression?

Verkligen. Det är det inte så att man måste ha en hög intelligens för att “gå in” i dessa Högre Energier.

Jag måste skratta … för en minut trodde jag att du skulle fortsätta med “Det är inte det att man måste ha en hög intelligens för att … förstå det som vi just sagt”. Jag var på väg att bli förolämpad! Glad att få resten av uttalandet … som det var.

Vi skulle inte drömma om sådana saker, Blossom. Det som vi försöker att … uttrycka/förklara … är att dessa energier som kommer igenom måste tas emot AV ALLA. För de är FÖR ALLA. Det är inte så, att på grund av att man är mer flitig i sin vardagliga andliga medvetenhet, att man därför skulle få merparten av dem! Den Stora Planen är inte med en uppdelning av “vem som gör sitt bästa etc.” Den helt enkelt … kan inte … förverkligas med den strategin.

Det för oss till att tala om “dömande” … som så många av er tycks ha problem med.

Det har jag! Jag finner att mitt sinne “i hemlighet” gör kommentarer eller annat om någons beteende, attityd, till och med klädkod! Jag avskyr mig själv för det och ändå, så kan jag åtminstone justera dessa tankar lite, med att omedelbart att säga “JAG ÄLSKAR DIG”! Jag skulle vilja nå stadiet att skära ut den ursprungliga tanken och bara gå direkt till det ”JAG ÄLSKAR DIG”! Jag är också medveten om att jag dömer mig mycket vid sådana problem! Ett finger pekar på någon, tre pekar på mig själv!

Det handlar om att släppa alla tankesätt som man kan anta om en annan. Som du har blivit medveten om, Blossom … är det “idealiskt” att känna igen det där dömandet och vända det om.

Ändå dömer jag fortfarande! Jag försöker kalla det en “observation” eller, om jag känner “behovet” i erkända ouppväckta delar av mig, att tala dömande till en annan om någon annan … Jag ber Universum att inte lyssna en minut! åh! Så outvecklat!

Ändå så mänskligt! Det är faktiskt en ganska lång väg att gå för att bli AV KÄRLEK helt och hållet, är det inte? Ändå är vi INTE DÖMANDE … kanske observerande status quo!

Om du var perfektion … i sådana/av sådana … tankar mot en annan, skulle du förmodligen inte VARA AV DENNA JORDISKA Vibration vid denna tidpunkt. I det där … är detta uttrycket för jaget… arbetat på/utvecklat till. Skulle du säga att sådana “problem” med dömande har förändrats under vägen för dig, Blossom?

Åh ja! Jag är mycket snabbare med att acceptera att man går i deras egen takt tillsammans längs “deras väg”. Ändå verkar det inte hindra mig från att ha en liten dömande tanke här och där. Som jag säger tycker jag inte om att jag har det.

Då skulle det vara bättre att LÅTA DÖMANDET OM DITT DÖMANDE TAS BORT, och förändra tankarna till Kärlek i varenda del av dig … som ni säger i er värld “Med vårtor och allt”!

Japp. Arbetar på den där också.

Vi skulle föreslå att det ENKLASTE och MEST EFFEKTIVA sättet runt detta är att fånga dig själv så snart som möjligt i den tanken … stoppa den och stråla ut KÄRLEK till den själen och dig själv.

Men i sin mänsklighet behöver man ibland “gå igenom” den tanken, de tankarna, för att kunna arbeta ut den från sitt system.

För all del då, stoppa tanken … skicka Kärlek till den själen eller situationen och jaget och då, för ditt eget nöje och “kul” … diskutera de tankar du hade efteråt, med dig själv. Tänk på det roliga i löjligheten hos tankens meningslöshet i första hand! För det är verkligen inte ditt problem, hur en annan väljer att verka i NÅGON given situation. Det enda du bör vara medveten om är hur DU väljer att uppträda i VARJE given situation … oavsett vad/hur en annan kan visa sin mänsklighet.

Ja. Jag vet. I sanning jobbar jag med det. Och jag försöker verkligen att ha kul med det, för jag vet att det inte kommer från en “Upplyst förståelse!

Detta är den viktiga faktorn, Blossom. Ser du? För när du lättar upp det med skratt förändras omedelbart Vibrationen av din handling. För det finns ingen ondska … bara erkännande av det du säger … och VETSKAPEN att det är en dagismentalitet!

LOL (Skratt)! Ändå, korrekt! Jag ska fortsätta att förbättra mig!

Inte så mycket … av/om … förbättring. Mera, av att … frigöra/släppa … det som inte tjänar … DIG … eller någon annan.

Eftersom dessa Högre Energier når djupt in i dig … de rör upp dessa “gammaldags” tjänster och lämnar en känsla som är obekväm … så att man känner igen “problemet” och gör det möjligt för den att ge KUNSKAPEN om att den inte längre är i tjänst.

Hur kan, att vara dömande, NÅGONSIN vara till tjänst?

Eftersom ALLTING någonsin … som är en del av din “progressiva Upplysning” … är/måste vara/var en gång … en tjänst till dig. I den … tjänsten gav den dig tillåtelse att hitta mer av det som tjänar och det som inte gör det. Och med detta menar vi “det som tjänar själen”. När det erkänns KÄNNS det inte “bra” … man kan “räkna ut” att det inte behövs.

Ändå kan det vara så att man kanske vet att det här är fallet om en person, omständighet, tanke eller känsla under bokstavligen årtionden och ändå … tills de fattar beslutet att släppa det … hänger de på det och fortsätter att känna sig illa till mods med det … för att tillfredsställa sig med det … tills ibland det manifesterar sig som ett “obehag” … innan de väljer att göra något åt det.

Varför skulle någon vilja njuta av det?

Åh, Blossom och alla … ni skulle bli förvånade över hur “osäkerheten” i deras känslor om sig själva låter dem gräva ett djupare hål för att begrava sig INUTI.

Det är genom att erkänna DERAS LJUS och glansen från det INIFRÅN som det leder dem ut ur sådana djup och in i solljuset.

Men varför? Missuppfatta mig inte, förr i tiden bar jag en spade med mig hela tiden och grävde hål var helst jag kände att det var nödvändigt.

Och det här är väldigt mycket att “slå huvudet på spiken”, skulle vi säga. Därför ligger behovet av att behövas bakom många djupa hål!

Faktum är att INGEN BEHÖVER känna behovet av att vara behövd av någon … den enda som de behöver känna behov av … är de själva.

NÄR MAN KÄNNER SIG SJÄLV I JAGETS FULLKOMLIGHET … NÄR MAN VERKLIGEN KÄNNER GLANSEN AV LJUSET INIFRÅN… I KUNSKAPEN OM ATT LJUSET ÄR ALLSMÄKTIGT … ALLT ÄR KÄRLEKSFULLT … ALLTING … OCH ATT DET ÄR VAD DET ÄR … ÄR ALLA BEHOV UPPFYLLDA.

Man BEHÖVER inte en annan levande själ för att göra dem till en bättre person … för att få dem att KÄNNA SIG… mer beundransvärda/Älskade… för när du KÄNNER KÄRLEKEN SOM DU ÄR … varför skulle du BEHÖVA mer? För du HAR ALLT … INOM DIG

Ja, JAG VET DET NU! Men när jag inte gjorde det … behövde jag fortfarande min spade! Självövertygelsen var ett verktyg för att människor skulle ta del av min svåra situation och det fungerade … eller så trodde jag det. Nu kan jag förstås se det … men jag kunde det inte då.

Så, hur gjorde du “Förändringen Blossom?”

Jag hittade en stege och klättrade ut ur hålet, antar jag … så småningom.

Såsom Var och En kommer att göra … i sin egen takt … när de KÄNNER SANNINGEN. När de kommer in i insikten om att DE ÄR KRAFTEN ATT FÖRÄNDRA SIN VÄRLD.

DE ÄR DEN SJÄLVA SAKEN SOM DE FÖRSÖKER FINNA … I/GENOM … NÅGON ANNAN.

När den här “Glödlampan” är påslagen … aktiverar den en krets som leder vidare, vilken väg man än väljer. När detta är KÄNT och ACCEPTERAT … är VÄRLDEN … som ni säger … DERAS OSTRON!

Verkligen. Tack. Hade inte planerat att gå ner denna väg alls idag. Men kanske finns det några som behöver höra detta. Jag skulle prata om slutet på förra veckans konversation angående … VI ÄR SPELET och ni sa “ändå, inte av det“. Nästa gång kanske? Mycket kärlek till er Chap och Chapess … eller hur/ni skulle beskriva er själva?

Ljus … vi skulle ödmjukt beskriva oss själva som “Ljus”.

Jag gillar det. I Tacksamhet. I Kärleksful tjänst … ÄR JAG.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...