Arkturierna via Daniel Scranton, 6 mars, 2018

”Hälsningar. Vi är det arktiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Du hittar avenyn genom vilken du kommer att uppnå någonting i ditt liv när du är mest avslappnad och bekväm. Du får inte vanligtvis tankar, idéer och nedladdningar när du är stressad, när du är orolig och när du undrar om den inspirationen någonsin kommer.

Medan det är till din fördel att vara i ett tillstånd av ökad önskan, tjänar den dig inte alltid på grund av den därmed följande anknytningen som kan härröra från den intensiteten. När du verkligen vill verkligen uppleva något, men du inte vet hur det ska gå till, vet du inte när det kommer att hända, och du vet inte om det kommer att hända, du kan börja överanvända ditt fysiska sinne för att komma fram till rätt aveny, rätt val, rätt väg att flytta in.

Istället rekommenderar vi att du har förtroende för att du tar bort lite av belastningen på dina axlar för att du måste göra allt, inklusive att komma fram till den lysande idén, och låta erhålla den hjälp som du har kallat. Ni alla kan dra nytta av mer förtroende för detta universum och de hjälpare som du har omkring dig. Om du kunde se, eller känna, laget som nu har hjälpt dig, skulle det ställa ditt hjärta i tillfredsställande, och du kan gå ut i världen och njuta.

Fortsätt dina intressen, gör vad som ger dig glädje och släpp av tanken att du behöver utföra något, eller att någonting behöver förändras i ditt liv för att få dig till en punkt av glädje och tillfredsställelse. Nu, mer än någonsin, kan du vila, koppla av och ta emot, för du är i en kvinnlig cykel, och tiden för att göra allt genom handling ligger bakom dig.

Vi vill att du ska njuta av resten av din resa till den femte dimensionen, och medan du kanske har saker du fortfarande vill uppnå här i fjärde gången, är det dags för dig att lära dig hur du utnyttjar de energier du har tillgång till. Vi rekommenderar att du spenderar lite av din tid varje dag och känner för det supportteam du har omkring dig och de högre frekvensenergier som du måste skapa med, och du kommer att ta det lugnt och ge dig mycket tid för att komma till sinnesro. 

Vi är Arcturian Council, och vi har haft en förbindelse med dig.

 

Översättning: Jan

Du gillar kanske också...