Änglarna via Jenny, 4 mars, 2018

Änglarna

via Jenny

4 mars, 2018

”Andas in och andas ut”

Era tvivel är en del av mänskligheten; er visshet hör till er själ. Nu sammanblandas de alltmer. Varje gång tvivel uppstår, så känns det bekant, detta tenderar att leda er till det gamla sättet att tänka eller till en gammal tanke, såsom vad gör jag här? eller vad kan jag göra åt detta?

Ta några djupa och medvetna andetag; in genom näsan, ut genom munnen. Med varje andetag andas du in den medföljande kärleken från dina egna Änglar, så nära och tätt intill dig. Tillsammans med detta, vid denna häpnadsväckande tid, så strömmar den storslagna blå Kärleksbrisen från Ärkeängeln Mikael in och ut med varje andetag. Moderns Plan, genomförandet av hennes kärlek och denna enorma frid kommer att finnas inom detta liv som du kommer att förverkliga. Ofantliga energier stöttar dig just nu.

På detta sätt låter du den kärlek som du är, höjas upp och få näring. Tvivlet bleknar bort av sig självt. Du har transformerat dig själv genom att uppmärksamma detta minsta. Detta är hur det nu sker. Ett ögonblick i taget. Andetag för andetag.

Ljuset ökar så stadigt. Det kommer mera ljus, större ljus. Detta sker inuti dig. Du har fått nog av mörker, girighet, rädsla, skuldbeläggande och oro. Nu blir du stabiliserad av det komplexa sammanvävandet av din cellulära intelligens med detta kärleksljus, till att börja fungera på en ny nivå. Inombords bär du lugnet. Du är stabil. Du är graciös i och med att din stillhet ökar, oberoende av omständigheter.

Vi älskar er så mycket, kära Ni som hör till mänskligheten. Var och en av er utvidgar Guds prakt, i och med er existens och er andning. Så är det. När ett ögonblick av tvivel eller rädsla hälsar på, var medvetna om att det i kölvattnet följer större styrka och större klarhet. Låt detta bli en stark påminnelse om att era Änglar ständigt älskar er. Låt dem göra det. Låt oss älska er nu.

Med välsignelser, andas och gå vidare till det ökande ljuset.

 

 

 

Du gillar kanske också...