The Group via Steve Rother, 22 september 2022

The Group via Steve Rother

22 september 2022

Den Stora Återställningen

 

Hälsningar, kära ni. Jag är Observatören.

Jag gör er sällskap denna dag med stor stolthet, för vi har sett många förändringar på er planet. Det är fantastiskt för oss att se på härifrån. Ja, ni ser alla svårigheter och utmaningar. Ni ser människor gräla av så många olika orsaker. Men vi säger också att längs vägen finns en möjlighet att samarbeta istället för att tvista om allt. Förstå, kära ni, att det finns de som drar nytta av separationen. Några propagerar faktiskt för de situationer som orsakar skiljaktigheterna, vilka de sedan drar nytta av. Vi säger er, kära ni, att ni nu har en möjlighet att förändra allt detta. Det finns de som försöker introducera saker som frustrerar er och gör er arga. Var snälla och tro inte att vi talar om politik, för det ligger långt bortom det – det handlar om pengar.

Ja, vi har nämnt detta flera gånger tidigare. Vi tar upp det igen, eftersom vi ser en möjlighet för enhet komma, och vi vill att ni ska vara förberedda. När ni ser en glimt av solljus komma genom framöver, ta tag i den och förankra den, skicka den sedan vidare. Det är så mycket som händer just nu, det är fascinerande. Samtidigt är det mycket svårt för er att vara avsiktliga, men det förändras också. Ibland ser ni på er själva eller tar på er en kroppskostym som inte passar. Eller så accepterar människor er inte på något sätt, så ni börjar förändra saker på insidan för att matcha kroppskostymen ni bär på utsidan. Och detta är faktiskt de flesta lögners natur, eftersom de kommer från att projicera vem ni vill vara istället för vem ni faktiskt är i det ögonblicket.

Men själva kroppskostymen kan ibland vara i vägen för anden. Istället för att er ande faktiskt får upplevelsen, slutar det med att ni låtsas vara mänsklig. Allt detta skiftar nu. Ni borde vara mycket stolta över er själva för att ni är en människa som deltar i detta. Även om ni inte känner att ni gjort något speciellt, så har ni burit den där energin. Utan att tillräckligt många människor burit denna energi tryggt på planeten Jorden, skulle inget av detta varit möjligt. Faktiskt, i Förenta Staterna, skulle ni just nu redan befinna er i ett inbördeskrig. Ja, ni kanske ser många svårigheter med människor som hela tiden tvistar och försöker ta parti. Men håll ögonen på den större bilden, för ni gör faktiskt skillnad. Och genom att bära den energin blir ni inte rätt eller fel, utan bara människor som ser på något ur olika vinklar. Om ni drar er tillräckligt mycket tillbaka, kan ni se allt detta. Och det är vad vi hoppas bringa er.

Healing Cirkel

Nu skulle vi vilja att ni gör oss sällskap i en healing-cirkel en liten stund. Ni kan ta med vad eller vem som helst ni vill till denna healing-cirkel. Ni kan ta med ert sällskapsdjur, dotter, son, föräldrar, vad ni vill. Även om det kan vara en enda sak ni fokuserar på, kommer det också att ha effekt på alla andra. Ja, vi talar om att kanske heala er son eller ge honom något ni normalt inte skulle. Men det vi faktiskt talar om är att släppa det faktum att ni tror att han är sjuk, och helt enkelt gå i en annan riktning för att bara lysa med ljuset.

Detta är vad ni väntar på, på planeten Jorden, ovillkorligt ljus i alla situationer. Healing måste slutligen göras genom begäran. Om ni lägger någon i healing-cirkeln som inte har givit sitt tillstånd, så healar ni faktiskt er och er relation till den personen. Det är bra, gör det ni vill. Det finns verkligen inga regler och det är den verkligt intressanta delen.

Att Släppa de Taggiga Linjerna

När ni gått omkring på planeten Jorden har ni gått på och rört saker, tagit upp vibrationer och burit dem i ert torus. Ja, ert torus rör sig omkring er kropp i två olika riktningar. På utsidan av ert torus finns dessa små taggiga linjer där ni gått in i saker, eller ni försökt att rätta energier som inte stämt överens. Ni har ibland i ert liv försökt att harmonisera dessa och den ärriga vävnaden blir kvar på ert torus, helt enkelt upprepande sig gång på gång. Men det är det perfekta tillfället nu att släppa och räta ut dessa taggiga linjer, nästan som om vi kammade ut knutarna på ert torus. Så det är vad vi erbjuder i dagens healing-cirkel. Vi vill att ni helt och hållet ska kunna släppa svårigheterna och utmaningarna.

Ni är kraftfulla skapar-varelser. Men det intressanta är att ni vill ha bevis för detta, så vi har jobbat på att visa hur det fungerar. Om ni ser tillbaka på ert liv kommer ni att se att drömmarna ni hade för många år sedan manifesterar på något sätt, oavsett om ni vet det eller inte. I healing-cirkeln kan ni släppa några av dessa taggiga linjer som håller er borta från era egna skapelser och manifestationer.

Är ni redo? Ta ett djupt andetag och släpp all spänning i kroppen. Bra, släpp ut den nu. Öppna upp ert hjärtchakra och slut era ögon. Ni befinner er i ett heligt utrymme och tiden omkring er står stilla. Vi skulle vilja att ni blev medvetna om alla restriktioner och utmaningar som hindrar er att vara allt ni kan vara. Det är ok om ni inte helt kan identifiera problemet då det träder fram i ert liv just nu.

Välsigna Problemet

Problemet har fört med sig ett sätt att förbättra ert liv, så välsigna det. Ja, tacka problemet för att det ger er möjlighet att direkt gå över till tacksamhet. Utmärkt. Nu, då ert chakra och torus går runt, då energin flödar genom ert hjärtchakra, då börjar det klarna. Känn trycket lätta med varje andetag. Ni kommer att känna er bemyndigade på ett sätt ni inte känt förut. Även om ni kanske förändrar era känslor angående saker, kommer ni att se andra områden öppnas upp. Ni kommer att se magiska dörrar öppnas. Saker ni letat efter eller tror att ni behöver kommer att magiskt börja dyka upp. Ge er själva erkännande för detta, tro inte att det bara är tur. Ni manifesterar saker medvetet just nu. Det börjar med er egen healing och jobbar med den fysiska kroppen som huserar er ande. Då ni kliver in i Esayoto och rör er in i högre vibrationer, kommer ekvationen att förändras. Vi ska illustrera detta för er. Just nu är ni runt 80% fysiska, och bara omkring 20% av er ande kan tidvis avslöja sig. Men vi ska vända på detta. Ja, det kommer att ta lite tid, men föreställ er bara hur det skulle vara att vara 50% av er ande.

Medvetet Skapande

Ni ägnar också mycket tid till att ta hand om er fysiska kropp just nu. Bara att flytta sig från plats till plats kräver stora mängder energi. Tänk om ni var 50% ande och 50% fysisk? Det skulle bli mycket lättare och det är verkligen något att se fram emot. Så ta den energin och lägg den i healing-cirkeln precis nu. Slut era ögon, öppna ert hjärta och tona in på ert mästarskap. Ni är mästar-varelser placerade här med en gåva av skapande, men en ögonbindel hindrar er från att se det. Ta ett andetag och öppna hjärtchakrat. Stråla ljuset in i en cirkel kring hela globen. Precis nu skickar människor ljus från sina hjärtchakran in i denna cirkel. Andas in den, ta in den. Vackert.

Ta ett djupt andetag och släpp. Ni är fantastiska varelser, och ni visste att detta skulle ske innan ni kom hit. De flesta av er slöt extra heliga kontrakt utifall att, och här är ni nu. Nåväl, gissa vad? Det är dags för dem att utvecklas. Många av de Plan B, C och D kontrakten ni satt i rörelse för er själva börjar nu manifestera. Och dessa är de dörrar som kommer att öppnas för er, när ni låter dem göra det. Spela spelet att låtsas vara människa, men vet att ni är skapar-varelser i första hand. Kärlek och tacksamhet har de svar ni söker.

Det är med största ära vi hälsar er på detta vis, inte för att berätta något för er, utan bara för att påminna er om vilka ni är. Ni är magiska varelser, de största änglar som någonsin levt. Välkomna Hem, kära ni. Behandla varandra med respekt, ta hand om varandra och lek gott tillsammans.

Jag är Observatör … och jag tycker om att titta på.

Hälsningar, kära ni, jag är Tidens Väktare. Gå med mig en stund, vi har mycket att gå genom. Verkligheten är att er energi förändras. Ni är skapar-varelser, men ni skapar också unisont. När kollektivets hjärta förändras, börjar allt röra sig i en lite annan riktning. Ja, detta är satt i rörelse nu. Vart leder det? Tja, det är upp till er. Ni är inte där än, men det rör sig. Detta är ett nyckelelement i det, att övervinna tröghetskraften alldeles i början är nyckeln till att sätta allt i rörelse.

Att Skapa Unisont

När Observatören kom in talade han specifikt om en stor händelse som kommer i framtiden. Med er tillåtelse skulle jag vilja ta er med lite längre in i det. Den intressanta delen är att det blivit förutbestämt. Ja, det ligger många saker på plats som ni ordnat. Som vi säger runt det stora bordet, ni slöt dessa kontrakt innan ni kom hit. Ni hade förmåga att föra dem till er, så ni kunde lösa dem på planeten.

Ni har också kollektiva kontrakt som sattes i verket innan ni inträdde på spelbordet. Dessa kollektiva kontrakt handlar om att börja röra på er och ni kommer att få många möjligheter. I början ser nästan allt ut som problem. Det är bara på det sättet som människor hanterar förändring. Verkligheten är att ni inte hanterar det bra, men processen måste bara komma igång. När den väl är igång kan ni lätt styra allting. Till exempel, om ni sitter i en bil och försöker vrida på hjulen medan styrningen är låst, då är det mycket svårt. Men om ni knuffar bilen nedför en backe blir det mycket lätt att vrida på ratten och ändra rörelseriktningen. Det är mycket likt det som pågår här. Några stora globala händelser är på väg att inträffa. De kan se svåra ut till en början, men de är möjligheter till massiv förändring och ni kommer att kunna börja samarbeta.

En Öppning till Förändring

En öppning i energin är på väg. Det kan vara en serie händelser som öppnar upp, eller ni kan bara få en känsla av att energin har förändrats. Den kommer i senare delen av januari eller tidigt i februari nästa år, 2023. Ni kommer att se olika saker öppnas för att producera denna möjlighet till förändring, men viktigast är att den finns där för att fånga er uppmärksamhet. Ni är de skapar-varelser som burit denna energi. Ni är de som öppnat dörren för att hela mänskligheten ska kunna ta detta steg till en högre vibration. Just nu bär ni mindre av den fysiska kroppen och mer av anden.

Och det är vad som är på gång framöver. Möjligheter för hela mänsklighetens kollektiv att fundera ut var ni vill vara i denna process. Åh, orden utan motstycke kan inte ens börja beskriva detta. Kära ni, ni är planerade för det större kollektiva kontraktet. Hur ser det ut? Det är upp till er, så vi frågar er samma sak. Hur kommer detta att utspelas? Är det viktigt att känna till alla detaljer? Nej, det är det inte. Detta är den stora återställningen.

Att Leva Lokalt

Mycket förändras angående hur ni gör saker. Ni märkte det när ni började resa igen efter detta virus. Även om ni faktiskt inte är ut ur det ännu. Och ni hade stora problem med era leveranskedjor. Brottet i leveranskedjorna orsakade andra brott, samma utmaningar gång på gång. Längs vägen kommer ni sannolikt att få mer av detta också, av olika orsaker. Men det viktigaste vi föreslår er just nu är att börja handla mat närmare ert hem. Speciellt om maten odlas nära hemmet gör det er kropp mer gott. Ni lever där ni lever av en orsak, och er kropp har anpassats till dessa vibrationsmönster. När ni äter mat som odlats lokalt får ni åtminstone dubbelt så mycket näring ur den, eftersom er kropp redan befinner sig i detta vibrationella tillstånd.

Ni är medvetna om att nästan alla era bananer kommer från en plats på Jorden. Och det gäller mycket av den mat ni äter. Det viktigaste att veta är att det är ni som bestämmer. Ni har möjlighet att återskapa detta på olika sätt, för resultatet är helt upp till er. Och det är den bästa delen av det. Ni är magnifika varelser som är här avsiktligen. Ni har inte bara individuella kontrakt som ni lade upp kring det stora bordet innan ni kom hit, men viktigare är att ni är del av ett kollektivt kontrakt.

Som del av ljusarbetarfamiljen kom ni hit med denna mycket speciella avsikt. Några bär bara energin så att mänsklighetens kollektiva vibration kan stiga mycket, mycket sakta. Och när energin hoppar är det en större förändring, men människor hanterar inte förändring bra. Så idéen är att ta upp den sakta, vilket ni gjort. Och nu, om mattan dras bort under er, är ni i ett tillstånd där ni lättare kan balansera. Se upp för detta, inte av rädsla utan medvetenhet. Det betyder inte att ni inte kan röra er utanför ert närområde. Men ju mer ni kan lägga era upplevelser på Jorden, desto lättare blir era dagar framöver. Lev lokalt, tänk globalt.

Det händer mycket just nu, och många kollektiva kontrakt börjar kicka in. Ni kommer att se mycket mer av det om ca tre månader, så bry er inte om detaljerna ännu. Och om det händer så är det bra, eftersom det betyder att problemen rätades ut innan händelsen. Eller, om det verkligen kommer, är ni på rätt plats i rätt tid, kära ni. Det är många av er som rest tillbaka 300 år från framtiden för att vara här nu. Och ja, ni kom tillbaka för att förändra saker. Åh, vi vet att ni har alla dessa kvantum-utmaningar och föreställningar om att ändra framtiden genom att resa till det förflutna. Inget av det är på det sätt som människor tror. Verkligheten är att ni är här. Betyder det då att ni rest bakåt i tiden i 300 år? Nej, ni föddes här. Men er ande måste vara här i denna tid, just nu. Ni klarade av det, välkomna Hem. Nu kör vi igång.

Vi sänder er den största värme vi kan. Ni är alla en del av denna stora familj, då ni samlats på olika platser i universum. Och här är ni vid en kritisk förändringspunkt på planeten Jorden. Ni gjorde det, välkomna Hem. Det kommer att fungera! Och med det lämnar vi er tills vidare, vetande att ni är del av en större grupp som funnits i hela universum. Familjen av E har varit på många olika platser, och beslöt nu att lägga av vingarna och inkarnera på en planet tillräckligt länge för att göra skillnad. Här är ni. Välkomna Hem.

Det är med största ära vi ber er behandla varandra med respekt, ta hand om varandra vid varje möjlighet och lek gott tillsammans.

Jag är Tidens Väktare och jag älskar er så mycket.

Espavo

Tack för att ni återtar er makt.

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...