Tim Bergling Avicii via Inger Noren 27 nov 2020

 

Tim Bergling Avicii, via Inger Noren

27 nov 2020

 

Hej Inger, jag skulle vilja lämna ett meddelande till min familj och även till mina fans. Min död blev en väldig chock för så många och jag vill förklara mig lite varför detta hände. Det har spekulerats väldigt mycket på grund av det men nu verkar det ha lagt sig något.

Det jag vill betona är att jag älskade mitt arbete och på grund av det blev det helt enkelt för mycket av det roliga. Jag hade inte förmågan att säga nej, det var helt enkelt för fantastiskt att arbeta med. Musiken var det jag levde för och älskade över allting. Att det skulle gå så bra hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Jag är trots allt så tacksam att jag fick möjlighet att skriva så bra musik och arbeta med de bästa musiker och artister i världen. Jag vill tacka för minneskonserten som var i slutet av förra året.

Jag vet att jag gjorde min familj och min flickvän väldigt ledsna och det är jag väldigt ledsen för. Jag hoppas att de förlåter och kan gå vidare i sina liv för att jag alltid är med dem.

Nu när jag har kommit till denna station som endast har kärlek till oss alla är jag så tacksam för detta och att få tala med dig Inger. Det känns fantastiskt att få meddela sig så här till alla jag känner och jag hoppas att så många som möjligt ser detta meddelande. Mina fans vill jag tacka extra mycket för er kärlek. Ni är lika mycket älskade av mig.

Tim Bergling

 

 

 

 

Du gillar kanske också...