Tim i Agartha via Kerstin Sisilla, 18 juni 2019

 

Tim i Agartha 18 juni 2019

 

Mina Vänner, kära Systrar och Bröder. Jag är Tim i Agartha. Jag är glad och tacksam över kontakten med er. Ni är storartade i er förmåga att ta in de stigande kärleksenergierna som jordytan överöses med, både från Universum och från jordens inre.

Vi här i Agartha är förväntansfulla och lyckliga nu. Vår väntan på att återfå kontakten med er har varit lång. Själv besökte jag jordytan på 1970-talet med uppdraget att berätta för er om oss och om den underbara civilisationen här som ni var helt ovetande om.

På 1950-talet räddades jag av två agarther när min pappas fiskebåt förliste vid en storm utanför Kanadas kust. Besättningen drunknade, utom jag som togs ner i en båt i en kanal / ingång till Telos, en av Agarthas många städer. Jag blev oerhört väl omhändertagen av mina nya vänner och blev introducerad i en fantastiskt kärleksfull och vacker värld. En ljus och levande värld, full av blomsterängar med fjärilar, bin, älvor och ljusalver. Som en dröm, en sagovärld där allt är ljus och kärlek. Jag fick nypa mig i armen många gånger för att förstå att jag var levande i detta paradis och inte död. Människorna här är glada, kärleksfulla och umgås med varandra. Fester med dans och musik har vi ofta här. Vinet är underbart gott och livskraftsgivande, naturligtvis utan alkohol. Eftersom vi inte har olika religioner eller använder oss av något pengasystem behöver vi inte lägga energi på att kriga om olika åsikter, utan kan ta en svängom tillsammans i stället. Vi har en gemensam gud som är Skaparen / Källan som har skapat allt i Universum.

Skaparkraften använder vi för att manifestera och materialisera vad vi önskar oss, exempelvis våra kläder eller heminredning. Våra fordon svävar över marken för att ej förstöra för våra djur, vår flora och fauna. De vilda djuren är fria och lever i andra delar av den stora underjordiska civilisationen. Vi kan besöka dem när vi önskar och se på dem från våra ljudlösa svävarfarkoster utan att störa deras liv.

Hur som helst, när jag hade levt en tid i staden Telos fick jag det frivilliga uppdraget att återvända till yttre jorden för att berätta om mina upplevelser och om Agartha. Jag tyckte att jag hade levt en kort tid i Agartha, men på jorden hade mer än 20 år förflutit. Jag hade försetts med moderna kläder, pengar och ett pass innan jag anlände till jordytan vid Mount Shasta i Kalifornien. När jag anlände till mitt föräldrahem i Kanada stod huset till min förvåning tomt. Jag fick veta att min mamma och syster var döda och att huset skulle säljas. Jag bodde i huset en tid och tog kontakt med en del gamla vänner. Jag var chockad över förändringarna på jorden och hur svårt det var att få kontakt med människorna. Jag tyckte att alla såg likadana ut och flickorna var sminkade och ytliga och många uppträdde som kalla dockor.

Min historia ville ingen tro på. Jag sålde huset och begav mig till min mormor i Dalarna i Sverige. Hon blev själaglad över att se mig och trodde mig, som den andligt intresserade varelse hon alltid har varit. Mormor introducerade mig för människor som hon trodde kunde vara intresserade av min historia. Jag höll föredrag i Stockholm, men människors rädsla gjorde att de hånade mig och inte ville tro på mig. Jag blev även hotad till livet. Till slut gav jag upp och min älskade mormor följde med mig hit ner till Agartha där hon är lycklig.

Här är livet i stort sett detsamma som det var då, i mitten av 1970-talet, men det är med förfäran som vi har upplevt hur händelserna har utvecklats sedan dess. Vi har varit tvungna att stänga förbindelserna mellan er och oss. Vår kommunikation har begränsats till en telepatisk sådan med vissa av er på jordytan.

Eftersom vi också har nära kontakt med Universum, De Vises Råd och Galaktiska Federationen är vi väl medvetna om alla händelser både på jorden och Universum runt. Vi alla här är mycket glada och lyckliga nu när vi kan konstatera att ALLT GÅR ENLIGT PLANEN, den sedan länge uppgjorda planen, GUDS PLAN. Vi är stolta över er och det enträgna arbete ni alla har gjort, inte minst genom alla era inkarnationer i krig och elände. Men nu är den tiden förbi och LJUSET INTRÄDER I ALLT. Ljuset och Kärleken för oss åter samman och inte minst, för ER samman med ER SJÄLVA. Vi ser fram emot och längtar efter att möta er alla på ett fysiskt plan.

 Med all min Kärlek. Er broder och vän Tim

 

 

Du gillar kanske också...