Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 15 augusti 2020, del 2

Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 15 augusti 2020, del 2

Hej. Tim här igen med del 2 (ler).

Allt fler av er på jordytan har kontakt med oss agarther. Fler och fler minns att även ni har mycket kunskap om denna värld eftersom ni har vistats här – för längre eller kortare tid. Ibland materialiserar vi oss för att ni då kan känna igen oss och minnas bättre – eller som i fallet med Kjerstin här som vet hur jag ser ut eftersom vi hade ett kort fysiskt möte på jordytan på 70- talet (1970-talet).

Ni som känner er bekväma med tanken om att det verkligen finns ett liv i jordens inre, ni känner oss troligen sedan gammalt. Nu har energihöjningarna på jordens yta gjort det möjligt att få kontakt betydligt lättare. Bara sök oss genom ditt inre om du undrar över något eller vill få bekräftelse från oss att vi verkligen existerar.

Här i Agartha har vi allt vad vi kan önska oss. Framförallt har vi det som så många av er på jordytan nu längtar efter och arbetar för – vi har fred emellan alla olika folkslag och urinvånare – vi har frihet att leva våra liv på det sätt som passar just oss (så länge vi inte på något sätt skadar andra varelser naturligtvis).
Vi har nära till skratt och glädje eftersom vi arbetar med, eller rättare sagt bidrar för allas trevnad, med vad som intresserar oss vilket kan vara allt från teater, konst, god mat, dryck, musik och dans. Kort sagt, vi lever i stunden och i vårt hjärta vilket gör oss till lyckliga och skapande individer. Ingen är ensam eller utesluten här, utan alla som så vill får vara med i den kärleksfulla gemenskapen.

På jordytan talas det mycket om klimatet och klimathot och även om utrotningshotade djur. Mycket av det är skrämselpropaganda för att hålla kvar mänskligheten i rädslans klor. Visst, ni har alla deltagit i misskötsel av Moder Gaia och hennes djur, men allt detta vänder nu, i den tid som är nu – tiden då hela Mänskligheten vaknar upp.
Ni ska veta att Agartha är mycket stort, med både stora städer och områden med total vildmark där djuren får leva ostört. Djur som tidigare har utrotats på ytan finns kvar här, liksom representanter från alla urbefolkningar. Så var inte rädda – var inte oroliga för Jordens framtid. Den tiden är förbi eftersom Ljuset och Kärleken har segrat.
Vår älskade Moder Jord / Gaia har ökat sina energier på ett strålande sätt, liksom ni Älskade Vänner, Bröder och Systrar. Allt går enligt Guds plan vet ni.

Jag har fått frågan hur samarbetet mellan er på jordytan och Agartha kan framskrida. En möjlighet som vi hört att många av er är intresserade av är andliga center som kan startas (kommer att startas) här och var på jordytan. Stora ”Ljusstationer” med mycket höga andliga energier där ni och vi tillsammans kan arbeta med healing (vilket vi gör redan i dag naturligtvis, utan denna fysiska samlingsplats). Detta är en möjlighet ni verkar längta efter, liksom musik, konst, bibliotek, teater, föreläsningar. Allt är möjligt, inte minst kontakt med den Galaktiska Federationen och andra arbetsenheter som ni känner till eller ännu ej lärt känna.

Allt är möjligt i framtiden Älskade Vänner. Förstå att slaveriets tid strax är över och ni är fria att leva det liv ni har längtat efter. Den fria energin gör snabbt slut på konkurrensen. När gifterna försvinner från ytan blir även allt och alla friska och föryngrade. Denna framtid är inte långt borta – håll er jordade, var i ert hjärta och NJUT AV DEN SISTA TRANSPORT- STRÄCKAN Älskade Ni.

Detta var ett meddelande från era Systrar och Bröder och Vänner, alltså alla oss älskande och längtande här i Agartha genom mig Tim / Timothy Brookes

You may also like...