Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juni 2019

Det Arkturiska Rådet, 17 juni 2019

Via Daniel Scranton

Att Göra det Omöjliga Möjligt

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har en mycket hög uppfattning om er alla på grund av er förmåga till otroliga upplevelser för er själva, som går bortom förväntningarna från den genomsnittliga människan. Ni som har vaknat upp till er sanna natur som en Källans EnergiVarelse, har kunnat skapa omöjliga möjligheter. Ni har kunnat uppleva underverk i era liv, gång på gång, och det är er villighet att vara de ni verkligen är, som har fört er till dessa underbara upplevelser.

Ni är inte bara nyskapare och vägvisare. Ni är också magiker, och ni är till och med kapabla att skapa inom det okända. Det som har fört er till denna underbara position, har varit er förmåga att dra nytta av det som är evigt och oändligt inom er. För större delen av mänskligheten har den andan, den förnimmelsen av det Gudomliga inom dem släckts. Och för många av er var det verkligen mycket nära att det hade släckts många gånger i den här inkarnationen, men ni framhärdade. Ni nådde denna punkt i er utveckling, och ingen annan kan ta åt sig äran av det.

Ni har gjort val som har gjort det möjligt för er att komma till denna punkt i era liv, som ligger långt bortom var de flesta inom kollektivet är. Och återigen, ni gjorde det med en villighet att se inåt, hellre än att förlita er på ett godkännande från en person utanför er själva. Ni gör den här resan lättare för er själva och för resten av mänskligheten, och ni gör det verkligen till en bättre show för resten av galaxen som ser på.

Fortsätt att tro på era förmågor att skapa det som är okänt och osynligt. Släpp alla idéer om en auktoritet utanför er själva, och vi kommer att fortsätta att stödja er från vår höga position, och vi kommer att fortsätta att bli förvånade över varje steg ni tar längs vägen av denna otroliga resa ni alla är på.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...