Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 14 april 2021

 

Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 14 april 2021

Hej alla Vänner, Systrar och Bröder! Jag är er Tim / Timothy i Agartha, jordens inre värld.

I Norden har ni vår nu och njuter av vårens framskridande efter en tung, omtumlande och händelserik mörkare årstid. Mycket har hänt i ert inre och det är vad som gör skillnad i er yttre värld.

Många av er, Jorden runt, som är medvetna om att mycket finns dolt i Jordens inre – ni blir hånade och utskrattade av de ännu rädda, de som ej vaknat.
Men vi alla här, som är era ivriga följare och påhejare, vi lovar er att sanningar som får era medmänniskor att baxna är på väg.
Denna kanal har lovat sina närmaste att då inte triumfera med ett ”Vad var det jag sa?” utan istället finnas där för de som eventuellt behöver svar på uppdykande frågor eller hjälp med transformerande healing.
Ni vet – ni alla som läser detta – att detta blir ert viktigaste arbete i den kommande övergångsfasen, eller hur? Ni är väl medvetna om att vi alla är lika nära Källan, att vi alla i Universum är en Enhet.

Drakarna har inte bara vaknat – de har utfört ett enastående arbete genom en stor utrensning av det mörker som en gång tog Gaia i besittning.
Även er vetskap om drakarnas faktiska existens är något ni Ljusarbetare / Ljuskrigare har blivit hånade för. Nu får ni belöningen för ert trofasta arbete genom att ni återfår kontakten med era högt Älskade och saknade Vänner – i deras drakform.
Inse att Drakarna är er Kraft som nu återvänt. Era DNA-strängar är återställda, återknytningen till er Moder Jord är total och ni kan nu åter stå i er fulla Kraft.

(En korp ”pratar” febrilt, som för att instämma i Tims ord. Tack)

Människor på jordytan – var så goda att nu ta er fulla Kraft i besittning. Det är er födslorätt att återta makten över ert eget liv, över er egen planet Gaia. Makten utan ego – makten i form av Kärlek. Kärlek är ALLT SOM ÄR.

Vad du gör i Kärlek för dina medmänniskor kan aldrig bli fel – bara en kraft som växer och växer och växer…

Säg till dig själv, den kära vännen Yeshuas ord:

”Jag är Vägen, Sanningen och Ljuset (Livet)”

Var i ditt hjärta, var i din kraft / i Kärlekens kraft / i naturen / i din Själ hos din Älskade Moder Jord.

Njut av händelserna som nu utvecklar sig, njut av resan, av gemenskapen, av att allt går enligt Guds Plan.

På återseende Älskade Vänner, Systrar och Bröder.

En stor KRAM och MYCKET Kärlek till er alla.

Agartherna genom Tim /Timothy

Du gillar kanske också...