Ivo från Vega via Sharon Stewart, 14 april 2021

 

Ivo från Vega via Sharon Stewart

den 14 april 2021

”Vuxenhumor”

 

Sharon: Mitt specifika ämne för idag är så kallad vuxenhumor. Har vi inte tillräckligt fått höra om vitsarna som handlar om ”Jag har en stor (fyll i tomrummet här)?” Har vi inte fått nog av vitsarna om ”Hon är verkligen (fyll i här)?” Det förekommer flera videofilmer som jag ser med ”vuxenhumor” som är allt annat än det. Kan vi sluta med de skalliga skämten? Är inte män redan trötta på att få höra dessa? Ja, de kan inte hjälpa att de tappar håret. Hur skulle det vara med lite medkänsla som omväxling?

Dessa skämt blottar våra osäkerheter.

Kan vi börja utveckla en uppskattning för våra kroppar? Kan vi börja uppskatta en vacker röst som sjunger våra favoritsånger? Kan vi ge en stunds tack till denna person för att han/hon delar med sig av sin underbara talang med oss, i stället för att fokusera på ett hårfäste som inte längre existerar, eller slappa bröst hos någon som har fostrat flera barn?

Kan vi vänligen börja ge lite uppskattning till det under som är livet, i våra dagliga tankar, snarare än att uppmärksamma tjocka höfter, en uppsvälld buk eller några andra brister hos kroppen, om de så tillhör er eller någon annan?

Ivo: Återigen, så har detta uppfattats, min kära. Det är en varseblivning som uppstår i det rädslobaserade sinnet, från ett lägre medvetande.

Du kanske inte förstår allvaret av att se på livet med detta tänkesätt och vad du i själva verket missar när du fortsätter låta dig själv tillåta dessa lågt vibrerande uppfattningarna om livet.

Denna uppfattning har att göra med att inte passa in i Matrisen.

Matrisen håller ouppnåeliga standarder av perfektion framför dig. Fotoshoppade modeller med putande läppar och sängkammarögon, vilka ger bränsle till komplex gällande kroppsuppfattningen hos både män och kvinnor. Att vilja vara vacker för att detta är den ouppnåeliga matris-standarden som har placerats framför dig.

För männen ser man nu tidskrifter med vältränade kroppar och snygga ansikten med vinkelräta hakor. Den maskulina standarden. Ja, jag har den typen av kropp och det har jag för att vi från Vega älskar skönhet och vi ändrar vår DNA för att uppnå den. Ifall jag uppträdde annorlunda, vilket jag i andra livstider hart gjort, så är även det acceptabelt.

Den kropp du föds med, som du behåller genom hela livet är en sammansättning av dina tankar, såväl som den värld du lever i.

Jag: Så världen påverkar också kroppen?

Ivo: Ja, du måste andas. Ifall du hade ett val så skulle du andas perfekt luft, men det kan du inte, så detta ligger bortom din kontroll just nu.

När uppskattningen för andra och den kropp andra väljer att inkarnera i höjs inom ditt kollektiv, så kommer du att märka att fler av dessa sunda alternativ blir utforskade.

Jag: Jag tycker att folk nu ser på mig som en gammal dam och jag vet att det förekommer en hel del farhågor om gamla kvinnor som jag verkligen inte vill ha projicerade på mig. Jag verkar ha fibromyalgi, vilket får mig att känna mig mycket äldre än mina 60 år, men jag gör vad jag vill, klär mig som jag vill och jag struntar fullkomligt i vad andra tänker om mig. Jag har mitt gråa hår och jag bryr mig inte om make-up. Jag blir inte upprörd över utseendet vilket jag tidigare gjorde. Jag gör helt enkelt det som känns bekvämt för mig.

Jag är mer bekymrad över min hälsa, för att vara ärlig.

Ivo: Du är fortfarande den vackraste kvinnan i världen enligt mig, min kära.

Jag: Tack, Ivo. Du är den underbaraste mannen i universum enligt mig. Och jag är säker på att du har många fans bland de människor som lyssnar till våra meddelanden. Du är mycket älskad på Jorden. Jag kan bara hoppas att du känner dig hemma här när du slutligen landar och bor här, fastän det blir på deltid.

Ivo: Det kommer jag verkligen att göra, min kära.

Jag vill föreslå för människor som lyssnar att ta en stund till att uppskatta kroppen, den lägsta nivån, men den är en av de viktigaste nivåerna för er just nu som en inkarnerad varelse, för utan den så skulle ni inte kunna ta del av er pågående jordiska upplevelse.

Ta ett ögonblick till att beundra dragen hos en annan människa, utan att sexualisera dem och utan att ha känslor av utnyttjande gentemot dem.

Uppskatta denna persons hår, hans/hennes fysik, det vackra ansiktet, eller något annat som ni väljer och släpp honom/henne sedan. Låt honom/henne vara. Släpp honom/henne från alla begär ni kan ha för honom/henne.

Fokusera inte på hans/hennes bil, eller hem, eller något annat materiellt objekt som han/hon kan ha i sin ägo.

Detta är materialism. Uppskatta honom/henne för vem han/hon är för er och låt sedan tanken passera.

Jag: Tack, Ivo.

Ivo: Min kära, vi gör hela tiden detta.

Vi sänder uppskattning till andra som vi beundrar för vilka som helst egenskaper de har, utan någon avsikt att äga dem, eller att utnyttja dem.

Sänd dem helt enkelt uppskattning och tacksamhet för att de är vilka de är.

 

https://tinyurl.com/y8tn7nyy

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...