Tim via Kjerstin Sisilla 11 mars 2021

 

Tim via Kjerstin Sisilla 11 mars 2021

Hej Älskade vänner, bröder och systrar! Jag är Tim – boende i Jordens inre värld, Agartha.

Det är en tid sedan vi senast hade kontakt. Mycket har hänt, både i vår och i er värld sedan dess.

Många av er på ytan sitter ännu mer eller mindre isolerade i pandemins sista dödsryckningar. Det har hänt oerhört mycket i ert inre under denna påtvingade isolering, inte sant? Många av er på ytan, fler och fler för varje dag, har upptäckt vilken värld ni INTE vill leva i. Ni längtar efter individens frihet, ni längtar efter regeringars öppenhet och efter att Sanningen ska segra. Ni vet också att Sanningen och Kärleken alltid segrar i slutändan, eller hur? Det är vad som nu sker, på vissa håll genom en rejäl utrensning i form av snöstormar, som nu i Sverige.

Jag vill muntra upp er med en berättelse om livet i min värld, Agartha:

Svält eller fattigdom existerar inte här. Vi lägger inte energi på att försöka förändra andra, utan accepterar andra – och oss själva – som de individer vi alla är. Så länge ingen gör vad som skadar någon annan – djur, människa eller Moder jord – så är valet fritt hur man vill leva sitt liv. Ensam i djungeln, i en grotta i bergen eller i gemenskap med andra i ett samhälle.

Vi har inte krav på oss att arbeta för att tjäna pengar till vår försörjning. Vi använder oss inte av pengar som är ett medel för makt. Vi använder oss inte av makt eftersom vi alla har allt vad vi behöver och inte missunnar någon annan någonting.

Själv hamnade jag i Agartha när min fars fiskebåt förliste utanför Kanada i mitten av 1900-talet. Jag blev räddad av Agartha-bor och förd till staden Telos, som då delvis var i 3:e dimensionen. Glädje, kärlek och gemenskap var nyckelorden där.

Jag besökte den yttre jorden på 1970-talet och blev bedrövad över vad jag såg. Yta, yta och återigen yta! De unga såg alla likadana ut, flickorna sminkade som stela dockor med likadana kläder på sig. Sorg, rädsla och oro fanns det gott om. Rädsla för att misslyckas, rädsla för att dö. Sorg över de döda och sorg över sin själsliga ensamhet kanske? Och en stor oro för vad för hemskheter som kanske eventuellt skulle kunna hända?

Jag besökte jordytan för att berätta om livet i Agartha i hopp om att få er att förstå att ni själva skapar er ”verklighet”. Jag höll föredrag om Agartha, men blev misstrodd och hotad varpå jag snabbt återvände dit.

Fri energi är en gammal ”jordlig” kunskap som vi använder oss av i Agartha. Energin kan driva vad du önskar, t.ex. olika fordon. Vi har farkoster som svävar, med vilka vi snabbt kan transportera oss vart vi vill. Besökare från jordytan brukar uppskatta en rundtur. Här är avstånden större än vad ni kan föreställa er. Djungler, tundror och stora bergskedjor finns här liksom hav och sjöar och alla tänkbara djur, även de från ytan utrotade.

När denna övergång är klar välkomnar vi er hit. Tänk dig en värld där du kan vara dig själv, som den du är i ditt hjärta. Alla runt dig är dina Vänner. Solen lyser alltid. Du har inga räkningar att betala, inga måsten. Du väljer vad du vill göra under din korta arbetsdag. Det du gör blir din gåva till dina medmänniskor (hemodlade grönsaker, mat, bakverk eller kanske musik, teater, healing eller sagoberättande?)
Vi lever här i symbios med naturen och djuren och gör ingenting som skadar Moder Jord. Här finns inga gifter och därmed inga sjukdomar. Uppstår tillfälligt problem finns alltid healers och själavårdare tillgängliga för behandling eller samtal.
Undrar man något om jordens historia kan man gå till det stora, vackra och flexibla underjordiska biblioteket och inhämta kunskaper.

Största skillnaden mellan jordens yta och Agartha är att här är vi glada och vi lever utifrån våra hjärtans röst. Vi njuter av stunden, av skönheten och av Kärleken mellan oss alla. Dansar tillsammans gör vi ofta – gamla och unga tillsammans.

Nu höll jag på att glömma det viktigaste:
Ni är tappra, ni är modiga, ni är underbara – ni Människor på ytan som förvandlar er värld så att Ljuset och Kärleken återvänder. Och Glädjen mina Älskade Vänner! Glädjen! Var glada och dansa tillsammans nu när mörkret försvinner och Den Nya Världen framträder allt tydligare.

Med Kärlek och Glädje från er bror och ständige beundrare Timothy B.

Du gillar kanske också...