“Trötthet” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 6 augusti 2017

“Trötthet” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 6 augusti 2017

 

 

Den här vänteleken är bara nucking futs! (fucking nuts)

En ny lördag har kommit och gått och fortfarande ingen RV-release.

Va-händer!?

Den gångna lördagen var särskilt svår eftersom NPTB förberett politikerna för att ta ner Trump via en särskild åklagarmyndighet – vilket i slutändan kommer att hända, men det gjorde det helt visst inte igår.

Anledningen till att denna lördag passerade utan en RV var särskilt svår, eftersom den inföll i början av Lejonporten som öppnar sig helt på tisdag 8/8.

Och eftersom det är sommar och världens handelsgolv är i stort sett tomma, varför skulle NPTB slösa bort så lång tid för att släppa?

Varför inte maximera hela augusti månad för åtminstone privat inlösen?

Svaret är att vi inte vet om det är planen. Men kanske är det inte så många av oss dom ägnar daglig uppmärksamhet längre, och de behöver inte hela augusti månad för att behandla alla privata valutaväxlare.

Vi har fått höra att de förväntar sig mindre än en miljon globala privata inlösare, från tre miljoner i början av 2017 och fem miljoner i början av 2016.

Hej, kanske, om de väntar till början av 2018, kan vi alla gå ihop i en enda partybuss? Det skulle vara kul! Nej, inte riktigt.

Ser ni en trend? Ju längre vi har fått vänta, desto säkrare är det för ZIM-innehavare i synnerhet, eftersom färre övergripande valutaförlösare finns på grund av transaktionsutmattning.

Människor har alla en ”håll fast” tröskel tills att det sägs att ”trötthet gör fegisar av oss alla.”

Vad säger detta för ett släpp senare i veckan eller månaden? Jag är inte säker.

Hur mycket tid känner de att de behöver? Inte så lång tydligen.

För vi vet att alla globala finansiella reformer skall slutföras i hela världen senast den 21 augusti 2017 … när en sällsynt total solförmörkelse börjar som inte har hänt sedan USA, Inc. grundades på1870-talet.

Vi förstår också att detta exakta datum är möjligen det sanna födelsedatumet för Kristus. Wow!

Tillfällighet? Aldrig.

Så vi tror att det finns ett fast schema för RV-frisläppet. Att förstå när det kan vara är uppgiften för handen, att urskilja exakt vilken dag och tid är en vetenskap.

Håll ett öga på Trump Dump, eftersom så snart de spolar ner den orangea dikten …. kommer ny ledning, regering och valuta att omedelbart fylla mänsklighetens återställda toalettskål.

Vad sägs om den bilden att börja din söndag med!

Så håll kursen Zimlandians. Ha tro. Och fortsätt med värdighet. Vår härliga tid är för handen. Och tillsammans kommer vi dit – säkert och rikligt. Sobeit.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...