Rådet via Ron Head, 3 augusti, 2017

Rådet

via Ron Head

3 augusti, 2017

”Stöd”

Dagens ämne för oss är ’stöd’. Vi ska förklara för er vad vi kan göra, hur vi gör det och varför.

Det borde vara uppenbart utifrån den titel vi har valt, att vår roll i processerna med de transformationer som nu äger rum för er, samt för er planet, är en roll av stöd. Vi stöttar er med våra energier. Vi stöttar er med harmoniseringarna från energivarelser i era skyar. För några av er är de kända för att vara medvetna varelser, vilket också er jord är. Vi stöttar var och en av er med vår undervisning, som fortgår när ni besöker oss i era drömmar och när ni genomlever de scenarier som ni har valt att manifestera. Vissa av dessa har ni valt för att ni ska ta lärdom utav dem. Vissa av dem har ni valt för att ni ska lära ut med hjälp av dem. Och de flesta av er kommer inte att kunna avgöra skillnaden om ni inte stiger in i sanningen om era varelser.

Eftersom vår roll, enligt era termer är ett dygnet-runt-jobb, uppmanar vi er också, vi buffar er, och om det är nödvändigt så puttar vi på er till vissa handlingar och kanske koncept. Vi är den där lilla rösten som bara inte kan hålla tyst. Vi är den röst som ni visste att ni borde ha lyssnat på.

Nåväl, här är det som ni faktiskt behöver lära er om detta. Allt här ovan gäller, för det mest inflytelserika mandatet inom ert personliga råd innehas av er. Ni har guider. De vägleder. Ni har lärare. De tillhandahåller information och synpunkter. Ibland, i själva verket ofta, kan vi visa er möjliga resultat. Men besluten är alltid era.

När ni säger: ”Jag hade aldrig valt detta!” så lämnar ni den störta delen av er själva utanför bilden. Sorry, men det är sanningen gällande det. Bara en liten del av er varelse befinner sig ’därnere’. En del av det största lärande som ni någonsin har gått igenom har ni gjort genom att genomleva det som förefaller vara det omöjliga, det smärtsamma, det överväldigande.

Vi sade att vi skulle tala om för er varför. Anledningen till att vi – ni och vi – gör detta, är att vi har det inbyggt i oss att försöka förbättra oss själva och allting runtomkring oss.

Ni har noggrant fått lära er att ni aldrig ska inkludera er själva i detta ”vi”. Men sanningen är att ni är en lika integrerad del av detta ”vi” som någon av oss. Överlägg det för ett ögonblick. Hur skulle ni inte vara det? Ni är lika mycket en del av allt-som-är som någon annan. Och i egenskap av detta ”Vi”, så vill vi bara växa och ta lärdom. Och det vill vi till och med för den minsta delen av oss.

Tills ni lyckas ta er förbi det som gäller separation, det som gäller att vara ovärdiga, så kommer ni i bästa fall att röra er in i och tillbaka ut ur denna insikt. När ni kan acceptera och stiga in i sanningen, kärleken och förståelsen gällande vilka ni är, så kommer era liv att förändras för evigt. En gång lärt, aldrig glömt.

Detta är varför det för många av er är som att minnas något som ni i förra veckan visste. Ni har alla en djuptliggande kännedom om sanningen gällande dessa saker. Ifall ni inte hade det, så skulle ni inte läsa detta eller något annat av de många budskap av detta slag och som nu finns tillgängliga.

Vissa av er har befunnit sig i en kropp under en rätt lång tid och kan minnas när nästintill ingen skulle ha haft något hopp om att begripa detta meddelande. Vi säger det för att ge er ett annat perspektiv på den mängd förändringar som ni har levt igenom och som ni går igenom. Tänk nu i termerna av hur stora förändringar som ni har gjort, för ni, vänner, är markbesättningen. Och era tankar, övertygelser och attityder är de tunga vapnen. Fortsätt att le. Fortsätt att älska. Välsignelser till var och en av er idag.

 

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...