“Va-Va-Voom” – GCR/RV Intel SITREP – Tisdag – 30 maj, 2017

GCR/RV Intel SITREP – tisdag 30 maj 2017

“Va-Va-Voom” – GCR/RV Intel SITREP – Tisdag – 30 maj, 2017

 

Den sista återstående Mellanöstern-Gaia-energiportalen, som finns i Mosuls gamla stad, styrs igen av välvilliga styrkor.                                                                                                                                                   Detta var det av QY begärda uppehållet och det involverade Nationen Irak, inte IQD i sig.
Aleppo, Syrien hade en liknande Gaia-portal som hölls som gisslan och som måste återfås, och var också en mycket svår ISIS-nöt att knäcka.

Det finns en tidsautomatiserad release-utrullningsprocess som började på fredag ​​kväll 8:00 EDT i förra veckan.

Vi har fått höra att vi skall förvänta oss slutförande någon gång ikväll av en betrodd källa direkt till Fighting Joe. (Joseph Dunford)

800-nummer ska då aktiveras med paketleveranser som börjar och va-va-voom … iväg far världen som ett raketskepp.

Ända sedan det franska presidentvalet söndagen den 14 maj har vi varit på 24/7-vakt för en andra frisläppning med vetskap om att andra halvåret var den målsatta frisläppningsperioden.

Det är redan den 31 maj 2017 i Kina och det är därför onsdagen är en så framträdande dag får vi veta.

Vi ber att det här inte är ytterligare en långsam utrullning som de goda killarna pumpar ut för att fejka ögonblicket för de dåliga killarna, eftersom denna helg var brutal.

Vi vet att republiken, ryssarna och kineserna håller tillbaka alla spikar i kistan med bevis mot både Trump och Netanyahu. Eftersom deras administrationer är planerade att avslutas tillsammans med att 800-numren blir aktiva

Flash Bang 101.

Galen värld vi lever i folk. Portaler, osynliga RVs och oändlig digital rikedom – men det här är den business vi har valt.

Sobeit.

Kanske ett positivt sätt att spinna tyngden från våra bördor är att veta att det finns motsvarande välsignelser som Herren alltid har lovat för de mest rättfärdiga i Sin flock.

Gud är med oss.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling               www.st-germain.se

Du gillar kanske också...