Trump Vinner – Vår Tur Nu, Veritas Rapport, 9 November

th-4

Trump Vinner – Vår Tur Nu,

Veritas Rapport, 9 November

 

Donald Trump är nu vald till President i ett enormt folkligt krav på förändring här i USA. Vilket mirakel! Vilken stor välsignelse. Vilken enorm och historisk erfarenhet att vara en del av något så betydelsefullt för USA.

Jag kan inte undvika att känna mig ödmjukad utav kunskapen att allt nu är perfekt iscensatt för ett storslaget fokuserande på NESARA. Jag tror allt kommer nu att snabbt förändras.

Jag kan bara tänka mig att om de ville få ett ögonblick när alla är uttröttade och distraherade för att frisläppa 800 numren för registrering, så är det nu!

Clintons flygplan kanske är redo för att flyga till Dubai imorgon, men vi är här och redo.

Jag har fått det sagt till mig att förvänta 800 numren för registrering nu och stora rörelser av fonder startar 9 november och därefter.

NESARA är en våg av förändring som skulle ha kommit redan för mycket länge sedan. Jag häpnar över att se hela utsträckningen av alla som är involverade. Det blir uppfriskande att demonstrera vår beredskap för en massiv och koordinerad ansträngning att reparera världen.

Jag hoppas denna sajt kommer att fortsätta att beskriva våra framsteg under det kommande året då vi nu börjar implementera denna vecka.

Tack, kära Fader, för denna stora välsignelse. Vi kommer inte att göra Dig besviken.

VERITAS

 

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

 

 

Copyright 2016 All rights reserved VERITAS WITTICISMS LLC

You may also like...