RV/GCR Intel Uppdatering 6 september, 2016

Reval-22

RV/GCR Intel Uppdatering

6 september, 2016

”Kom till Jesus”

RV har temporärt frysts av israeliska Mossad-dubbelagenter, som utgör ett internt ledarskap på kabinettnivå i USA – allt för att hjälpa Israel att få mera förhandlingstid / att få ytterligare inflytande gällande en slutlig statsstatus för Palestina / att återfå israeliska landområden.

De Äldste är sura för att G20 hela tiden var menat att bli Kinas stora avslöjande om den underbara nya tidsåldern som skulle komma österifrån (Operation Evigt Solljus).

Fortfarande står vi här och väntar på några agenturer skapade av kabal/USA Inc, för att den slutliga auktoriseringen av RV ska ske. Låter det vettigt, nu när varenda suverän nation i världen står enade kring ett påskrivet avtal? Nej, för sjutton!

Men vi får också nu höra rykten om en tuff eller påtvingad tidsbestämning för RV, cirka på onsdag; men det osar hett runt de självmordsbenägna inom kabalen som vägrar ge upp och det förväntas att bli alltför hett för dem – vilket kommer att tvinga dem att slutligen ge upp före tisdag kväll – vilket likställs med att er RV kan släppas fri.

Var medvetna om att alla Mossad-dubbelagenter blev utplånade inom en timme efter sitt sabotage, av de Vita Hattarnas hemliga agenter, som är lojala med den nya Republiken. Några mycket stora politiska namn eliminerades vid sina skrivbord, i sina hem och medan de körde sina bilar.

Inga fler dröjsmål kan accepteras under några som helst omständigheter.

Vilket innebär att alla återstående kabal-agenter, som försöker stoppa den mänskliga utvecklingen, kommer att gå samma, ögonblickliga och dödliga öde till mötes – inga frågor ställs, det blir ingen rättegång – så en fortsatt uppresning är inget mindre än ett personligt val att begå ett ’utomstående självmord’.

Så överlägg detta ögonblick som ett akut RV-kejsarsnitt, som vi alla har bett om att få och som ska kunna påbörjas senare i kväll, för de Kinesiska Kungafamiljerna avskyr att privat bli förödmjukade . . . för att inte tala om på den globala scenen.

Därtill har de ryska/kinesiska regeringarna förberett hela 9/11-akten med sanningar, som omfattar kabal-aktörer inte bara i Israel, utan också Saudi Arabien och alla de suveräna nationer / ledare, som tog del och också råkar vara donatorer till The Clinton Foundation.

Det är chockerande, jag vet.

Detta är varför Israels president Benjamin Netanyahu plötsligt ivrigt överlägger med Moskva, medan han ber för sin onda familjs överlevnad – den förlorade Israels stam (Tribe of Dan). Detta är varför de så grundligt spårar blodslinjerna – som så mänskligt är. Blink, blink. Knuff, knuff. Avslöjandet är på väg, vänner.

Han struntar i Israel som en nation baserad på religion, för om Israel blir avslöjat, vet BiBi (Benjamin Netanyahu) att de välvilliga hebréerna kommer att avslöja Sionist-falangen i hans regering, som under lång tid har ockuperat och styrt landet – från och med kort efter första världskriget – genom absolut förräderi och rädslobaserade militärmetoder, via hemliga och skoningslösa order som kommer direkt från Rothschilds i Europa.

Inte heller helt mänskligt. Förstår ni nu behovet av ett sådant hemlighetsmakeri? Sådana lögner? Sådana onda sätt för att uppnå ett ont slut? Det finns ett nu och det har funnits alltsedan nästintill människans skapelse, en icke-mänsklig genetisk slinga/art, som har kontrollerat, ändrat och förslavat den mänskliga sanningen – och ljugit för oss att deras ledarskap är vårt hopp, vårt ljus, vår väg framåt.

Verkligen? Stoppa det, på allvar? Men vadå?

Verkligen.

Och om ni löser in en vacker slant av er valuta, för att inte tala om ’quintriljoner’, kom bara ihåg detta e-mejl bland alla de e-mejl som ni har fått och som ni har hela arkiv av, som rör ämnet. Börja sedan som galningar göra efterforskningar, i er egen takt, i avskildheten av era egna konspirationsteorier, för ni förtjänar att få veta den verkliga sanningen om er art, er planet, er själ.

Håll i sinnet att allting som är geopolitiskt och inrikespolitiskt, i hemlighet är sammanlänkat, på grund av den verkliga egenskapen hos kabalens bläckfiskliknande struktur gällande osynlig kontroll. Att sålunda offentligt slänga ut CF, leder till att alla kabal-nationer och deras falska avsatta ledare, kommer att kollapsa under tyngden av deras andelar av familjekorruption.

Därför beror det kommande presidentvalet i USA på starttiden för RV-frisläppandet. Och vi förväntar oss att få se Fru Clintons hälsorelaterade avgång infalla exakt samtidigt med de 800#.

En passande distraktion för den stora kabal-centralbank/fiat-valuta/oändliga ocker-finansiella lögnen, eller hur?

Mänskligheten säger ja.

Var medvetna om att slutet och början kommer att infalla i exakt samma ögonblick och det blir snart, så håll er redo, mentalt och känslomässigt.

Gud är med oss.

 

 

RV/GCR Intel Update – September 6, 2016

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...