”Hjälplös” – GCR/RV Intel SITREP – måndag – 12:e juni 2017

”Hjälplös” – GCR/RV Intel SITREP – måndag – 12:e juni 2017

 

”Hjälplös” – GCR / RV Intel SITREP – måndag – 12:e juni 2017

 

Allt nedan har bekräftats från flera källor … tro det, tro det inte, jag bryr mig inte så mycket just nu …

Tidigare president Obama använder alla Trump-anklagelser hos lojala Demokrater, både beträffande tillsättandet och exekutionen av Trump, samtidigt som han i tysthet är rådgivare för återställandet av Republiken genom general Dunford, och Talman Paul Ryan (som varit Republikens President, sedan oktober 2015, men inte i hemlighet).

När de Kinesiska Äldste är redo att starta RV så kommer de att berätta för Obama, och han kommer att beordra frisläppandet av rykande bevis mot Trump, och i slutändan kommer den orange klonade transpersonen att försvinna genom resignation.

Hårt? Det kan ni ge er på. Men vår nation står på spel och mänskligheten väntar – så åt helvete med politisk korrekthet.

Okej, så vet att när ni följer det blodiga slutet för Trumps Presidentskap, så ser ni faktiskt RV-starten hypersnabbt närma sig.

NPTB vill inte ge Trump en sekund av RV-äran – de vill att Ryan ska få hela den och tillsätta honom till år 2018, med nyval år 2020, som ger honom total makt fram till 2024.

Kom ihåg att Trump är en gammal Israelisk/Mossad-agent, och Putin fick honom i en transfälla i Moskva, och höll sedan honom på kroken via kontantbetalningar genom Ryska och Kinesiska ställföreträdare i många år, tills den dagen Hans Amerikanska Kabalfälla fick Netanyahu chack-matt.

Putins plan stöddes av Kina såväl som av Republiken … och hör nu, Obama visste det också.

De arbetade tillsammans för att omvandla världen, från mörk till ljus – även om de verkade vara motståndare.

Genialt.

Det gör således Trump till en hjälplös politisk valp, och inget annat – som kissar på båda sidor av det politiska schackbrädet – av rädsla för mycket större geopolitiska spelare, som alla tror att de styr hans beslut … särskilt Israel.

Och ju mer Trump kämpar mot sitt förestående åtal, desto fortare blir han tvungen att avgå till följd av media (därför går han själv ut på Twitter), vilket indirekt sätter stopp för Netanyahus radikala högervridna Likudparti.

Tänk på att Israel bara existerar på grund av tillståndet från Republiken. Inget Amerikanskt militärt bistånd, inget Israel. Så om inte Trump finns mer, finns heller inte Netanyahu – som lägger alla sina kosherägg hos Trumps Presidentskap.

Så Trump gör avsiktligt allt som är fel, för att komma bort från Vita huset för att stödja sin familjemedlem BiBi Netanyahu. Precis som alla Trumps vänner, hans familj och personal stödjer Netanyahu.

Att kasta Trump under bussen är inte bara förväntat, det uppmuntras av Trump själv, eftersom han vet att Obama drar ut på åtalet för att hjälpa Ryssland, Kina, Frankrike, Storbritannien och Republiken, att återställa den geopolitiska ordningen i världen..

Det är väldigt dåligt för Israel, Dark Nobility och deras lojala hantlangare, som alla kommer att stängas ute om NPTB-planeringen utspelar sig som planerat.

Så bara genom att framtvinga Trumps åtal kan Netanyahu köpa sig mer politisk tid. Mycket därför utlöste Mossad tre falska flagg-terrorattacker i London, med avsikt att förstöra valet för Theresa May fram till 2022.

Det här är bara ”nötter”. Även för mig. Men det är hit det har kommit, kids. Så ge mig Maui Wowie och öppna chipspåsen, Bror!

Vi fick höra att de slutliga villkoren för överlämnande, signerades och skulle överlåtas den 10:e juni 2017 – vilket innebär att alla dessa villkor ska verkställas i slutet av juni, och den globala huvudplanen för omstrukturering som skulle verkställas efter 9/11, ska bli klar.

Det är underbara nyheter, eller hur!? Eftersom ni och er familj har väntat ett decennium på RV/ GCR. Annars är det bara ett grymt och ovanligt hårt straff.

Så är det.

Med mening, att RV på något sätt kommer under de tre sista veckorna i juni – det som vi trodde skulle ske i början, men nu tänker vi mer att det kan bli mot slutet.

Men vi vet att överraskningen med valet i Storbritannien, tycks ha hållit tillbaka den större finansiella frisättningen något – men det är till förmån för Nordirland och Skottland, har vi fått veta.

Återigen, bra nyheter för de förtryckta nationerna. Men när det gäller de finansiella reformerna vi tittar efter, väntar på och några dör för … finns det inget som säger hur det nya fönstret för verkställandet blir eller inte blir.

Vi vet bara inte.

Men vi vet att veckoslutet den Fjärde juli är mycket viktigt, om man ska återställa en Republik som firar sin födelsedag det datumet … det är också en helgdag för bankerna efter en långhelg..

Så på något konstigt sätt, är vi också små hjälplösa valpar, som väntar på att tas ut för vår timmes inlösningspromenad.

Hallå, vi är inte det minsta oroliga när vi lägger oss för att sova. Så jag antar att det betyder att det är bra.

Hur som helst.

Gud är med oss.

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...