Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 mars 2021

 

Ni har fysiska kroppar, så gör det här

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lever lika mycket som ni alla lever, även om vi inte har fysiska kroppar just nu i vår andliga utveckling. Vi lever lika mycket som alla fysiska varelser på jorden eller någon annanstans i galaxen. Ni lever på grund av det faktum att ni är medvetenhet. Ert medvetande är bara fokuserat på en viss plats, en plats som inkluderar en fysisk kropp som ni tänker på som er. Det är dock mer som en uthyrning, och ni får ändra allt och allting om ert medvetande, om er själva, men det fysiska området ser ofta detsamma ut för er, såvida ni inte gör en gigantisk förändring i er vibration.

Det är därför det är så utmanande för oss att övertyga människor att ni alla faktiskt skapar den verklighet som ni upplever. Det är på grund av den tidsfördröjningen från när ni förändrar något mycket grundläggande om er själva och när ni ser reflektionen i omvärlden. Men om ni sätter hur ni mår först, om ni prioriterar att känna framför allt annat, kan ni märka en förändring direkt. En förändring i hur ni känner är betydelsefullt och något som vi rekommenderar.

Nu, som vi har sagt i en sändning nyligen, kan ni kommer att se snabbare och snabbare manifestationstider, och vi vill att ni ska vara uppmärksamma på det, för att få den typen av bekräftande är viktigt; det håller er i gång. Men i slutändan skulle vi gärna övertyga er alla om att hur ni känner är allting. Hur ni känner är så viktigt att ni kommer att göra mycket bara för att sätta er själva i en position där ni kan känna något.

Men nu vill vi uppmuntra er att hoppa över allt ni gör och gå direkt till känslan, och vi berättar detta för att vi vill se er leva lyckligare liv. Vi vet från vår erfarenhet och från att titta på er att ha massor av saker och åstadkomma massor av saker bara ger er de känslor som ni vill tillfälligt. Och då måste ni sätta ett nytt mål, eller så måste ni sätta er in på något annat att förvärva. Men när ni visar för er själva att ni kan känna salighet utan anledning alls, ingen anledning annat än att ni valde att känna er lyckliga, då är ni verkligen på väg till något.

Ni kan gå längre än vad era sinnen kan föreställa er genom att nå högre och högre tillstånd att vara, allt medan ni stannar i era kroppar och utan att något utanför er ändras ett dugg. Men först måste ni bry er om hur ni känner er tillräckligt för att faktiskt sätta dessa färdigheter som ni har inuti er. Vi inbjuder er att komma ihåg en tid då ni kände er bättre än ni någonsin har känt förut, och vi vill att ni ska inse att dessa känslor alltid finns i er och bara väntar på att ni ska ge er en ursäkt för att känna dem.

Experimentera inte med detta för att ni vill att något ska dyka upp i det fysiska för att bekräfta det, eftersom det då tar er ur känslan. Gör det för att ni kan; nå inom er själva för bästa möjliga känsla som ni kan trolla fram eftersom ni har kroppar. Och när ni känner er mycket, mycket bra i era kroppar, börjar ni uppskatta dem lite mer, och ni börjar uppskatta var ni är där i det fysiska och där på er planet, och ni kan lika gärna börja njuta av era liv nu, snarare än att ständigt vänta på att något ska hända så att ni kan ha en tillräckligt bra ursäkt för att njuta av dem.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...