Uppdatering bank och valuta, 28 mars, 2020

Lyssna på den senaste X22rapporten nedan:

 

 

David som dagligen producerar X22-rapporter är en bra tolk av Q-meddelanden. Q har nu gått ut och sagt att US Treasury Department börjar ta kontroll över Federal Reserve via olika finansiella instrument. Målet är att Federal Reserve slås samman med finansdepartementet och Donald Trump skulle effektivt bli den nya ordföranden för Federal Reserve Bank.

De flesta observatörer hade förväntat sig att Trump skulle ta ner Federal Reserve efter att han vann 2020-valet. Men Corona-krisen, som startades av kabalen eller deep state, har gett honom en tidigare möjlighet.

Så många av er som har följt olika informationsspår under de senaste fem åren är medvetna om så kommerTreasury Department kommer att införa en ny guldbackad valuta – US Treasury Note eller UST – strax efter att Federal Reserve tas ned. Detta kommer också att ligga till grund för Global Currency Reset eller GCR, följt av NESARA och Nya republiken. Någonstans i denna process och före GCR kommer RV att äga rum.

Poängen som jag försöker göra här är att eftersom Treasury Department har börjat utöva kontroll över Federal Reserve ligger starten av RV-perioden nära i tid. När mer detaljer är tillgängliga lägger jag ut.

För de som inte känner till dessa termer och begrepp föreslår jag att ni läser de många detaljerade meddelanden och information om ämnet som samlats in under kategorin ”Avslöjanden – bank och valuta” på denna webbsida. Det finns närmare 600 av dem. Jag föreslår att du börjar med de första.

Vi är på väg in i väldigt spännande tider och Coronaviruset ligger snart bakom oss.

Per Staffan

Du gillar kanske också...