Gästmeddelande från Veritas 31 oktober, 2016

th-4

Nytt Mål

Gästmeddelande från Veritas

31 oktober, 2016

 

Inte lätt att få information idag då det gäller förseningen – men lyckades till slut.

Det nya målet är i morgon, när som helst efter midnatt.

Förseningen är orsakad av intensiva förhandlingar runt omkring Clinton och hennes avsked. Hon verkar inte vara pigg på att leva bakom galler.

Bara några ord till de som blir nervösa när de hör om förhandlingar med kända individer inom kabalen, såsom Clinton. Normalt skulle det förefalla ganska så naivt att förmoda att de kan förhandla om en position och att dessa människor kommer att reformera sig. Skillnaden är att detta nya digitala system är precis det – digitalt. Medan det är länkat till guldet som backar dess nya värde så kan det spåras när som helst, var som helst. WDS (White Dragon Society) skulle veta vad de gör med varje cent. De kommer enbart att kunna göra legitim business med förhandlade fonder. Det är slut med skatteflykter, eller alla andra typer av att gömma något för någon. Detta är viktigt att veta då ni förbinder er att göra projekt med en viss procentsats av er valutainlösen – ni behöver se till att ni gör det. De kommer att veta. Att göra rapporter blir bästa sättet nu; öppna skattefiler, öppna strategier som är väldokumenterad, mm. Ni kanske vill ta ett FACTA godkänt fordon såsom en IRC 402(b) trust. Om ni behöver råd så kontakta Fairbrook Alliance och be om en kopia av deras bok om detta. De vet detta bäst. Ett underbart dokument full med verklig information. I princip så låter denna typ av skattestrategi ge er utmärkt skatteförlängning utan hemligheter.

Om någon kabal-instiftare bryter deras avtal så förlorar de inte bara sina fonder, men låt oss bara säga att de kanske inte finns här för njuta av dem vid denna tidpunkt. Det är inte bara ett globalt finansiellt system nu, det blir mer och mer ett globalt juridiskt system. Det nämns inte särskilt ofta.

Vila er lite idag, det blir en jäktig natt.

VERITAS.

Copyright 2016 All rights reserved VERITAS WITTICISMS

Du gillar kanske också...