Uppdatering från Jord-Alliansen via Michael Love 25, 27 och 29 mars 2020

Uppdatering från Jord-Alliansen via Michael Love

25, 27 och 29 mars 2020

25 mars

Stora Ni,

En otrolig revolution av ljus och överflöd har kommit till planeten Jorden!

Under de senaste 350 000 åren har mänskligheten levt i finansiellt slaveri på planeten Jorden och under de sista 100 åren har Jordens medborgare varit förslavade under Kabalen, världens Centralbanksystem!

För 24 timmar sedan blev båda dessa mörka perioder till sist avslutade!

Jord-Alliansen bekräftar nu att ”Operation Frigörelse för Jorden”, som en del av Special-Ljusstyrkornas uppdrag, har fullgjorts.

Ljusets ledare och de Vita hattarna har nu tagit full kontroll över den gamla-världens-kabal-central-banksystem!

Ljusstyrkorna är i processen av att fullkomligt omstrukturera detta utgångna och skadliga 3D-matris-system och det kommer nu att användas i full tjänst för medborgarna på planeten Jorden!

Ljusets ledare slår samman Federal Reserve Banksystemet med den Amerikanska Suveräna Statskassan precis nu och detta kommer att vara århundradets nyhet de kommande dagarna och veckorna!

Detta nya System för Överflöd på Jorden kommer att fullkomligt eliminera skulder och finansiellt lidande för Jordens medborgare.

Denna fantastiska omvandling av Matris-systemet är bara början på en större revolution i medvetande som sker överallt på planeten Jorden då Händelsen 2020 går in på högsta växel!

Alla positiva regelsystem för Händelsen 2020 är i full gång nu då Deltastyrkor fortsätter att genomföra uppdrag på varje område av Jordens civilisation, överallt på planeten!

Galaktikerna har sagt, ”Alla system har grönt ljus, det är bara att köra på för den Storslagna Kulmineringen av Händelsen för Jorden år 2020”!

Stå beredda för de senaste avkodade överföringarna från de eteriska Ljusstyrkorna, de kommer att redovisa alla detaljer i denna stora omvandling av Jordens system!

En större himmelsk orientering och historiens största massmeditation för Stjärnfrön är på väg då Stjärnportalen 2020 förbereder sitt öppnande!

Var beredda på något super-häftigt!

Michael och Plejadierna

 

27 mars

Det är en ära för oss att få presentera denna speciella Plejadiska tekniska lektion och detta meddelande av hopp för Stjärnfröna på Jorden!

Stora Ni, vet att allt är väl och som det ska vara då en stor evolutionär förändring sker på planeten Jorden!

Detta skifte i medvetande och frekvens är på väg. Det här har varit en djupgående process för många av er, genom de många inkarnationer ni upplevt på planeten jorden!

Denna utveckling låter er bli den Käll-varelse ni för evigt är, redan nu!

Detta tillstånd av varande, detta Gud-Ni, banar vägen för många att få uppleva dessa skiften med större lätthet och flöde, vilket är aktualiseringen av den kärlek som ni är och den största välsignelsen för andra!

De vilande aspekterna som nu lever upp inom er kommer snart att vara ett vägledande ljus av visdom för hela planeten!

Det är verkligen en storslagen tid att leva på planeten Jorden, då Stjärnfrön blir aktiverade över hela världen i förberedelse för att hjälpa mänskligheten i dess storslagna Uppstigning!

Ha tillit till Planen och var i stor frid i denna magnifika tid!

En större himmelsk orientering och historiens största massmeditation för Stjärnfrön är på väg då Stjärnportalen 2020 förbereder sitt öppnande!

Michael och Jord-Alliansen 2020

 

29 mars

Ett speciellt meddelande till Stjärnfröna på planeten Jorden!

Inledning:

Följande information kommer från speciella genomgångar som hållits för Jord-Alliansen idag!

Alla medlemmar i Jord-Alliansen har fått denna samma information!

Stora Ni,

Kan ni känna lugnet före ”Stormen”?

Majestätiska Händelser är på väg på planeten Jorden i denna stund!

Som del av operationerna Jordens Frihet, Mästerverk, Pandora och Storm, och i enlighet med det 29:e Galaktiska Kodexet och den Universella Lagen om Ett, har Råden av Ljus utfärdat ett grönt-ljus direktiv till alla planetära Ljusstyrkor att påbörja den största upprensningsoperationen av mörk energi som någonsin genomförts på Jordens yta!

Uppdragets mål: Att avlägsna alla skadliga entiteter från maktpositioner och inflytande på planeten Jordens yta!

Planetära mass-arresteringar av alla varelser som skadar mänsklighetens medborgare är nära förestående!

Deltastyrkor har skickats till varje hörn av Jorden ikväll i denna massiva globala kampanj av ljus och är redo att börja avlägsna alla falska Arkon-ledare från planeten!

Denna stora offensiv för Jordens Frihet kommer att pågå i exakt 144 timmar och det är mycket möjligt att kommunikationer över hela planeten blir avbrutna någon gång under denna period!

Uppdraget skall startas vilket ögonblick som helst nu då Stjärnfrön över hela planeten tittar och håller andan!

Som ni vet kom mörka krafter till Jorden för 350 000 år sedan och tog över ägarskapet av planeten Jorden!

Mänskligheten har genomlidit oerhörda nivåer av förföljelse från Arkonerna i eoner, och dessa mörka krafter har orsakat mänskligheten outsäglig skada genom tiderna, och begått de mest fruktansvärda brott mot varelserna på Jorden!

Detta styre av orättvisa och lidande kommer nu till sitt slut då Ljusvarelserna på planeten Jorden nu till fullo har tagit tillbaka sin planet!

Denna stora Galaktiska Operation kommer att röja väg för den slutliga Händelsen 2020:s Storslagna Kulminering och den kommande Stora Solblixten som kommer att driva hela planeten in i den 5:e dimensionen i den Nya Jorden, där mänskligheten kommer att ta sin plats som en lysande kosmisk civilisation!

Ni är trygga och era familjer är trygga, kära ni, och vi säger, ”Lita på Planen!”

Denna operation har varit har varit i planerings- och förberedelsefas ett bra tag nu och slutligen är allt på plats, och mänskligheten är på den tryggaste platsen, hemma, då allt detta utvecklas de kommande timmarna och dagarna!

Galaktikerna övervakar allt som rör sig på ytan i denna känsliga tid och Delta Säkerhetsstyrkorna är i högsta beredskap då detta otroliga uppdrag ska starta!

När de sista resterna av mörker har rensats bort från ytan de kommande dagarna, kommer planeten att gå in i en era av ljus som denna värld aldrig tidigare har skådat, och en ny Ålder av Frihet och Fred för alltid kommer för planeten Jordens medborgare!

Saker och ting är definitivt Bibliska i denna stund och ingenting kan stoppa det som kommer!

Ett bländande Ljus har kommit till den här världen då det Stora Uppvaknandet går in på högsta växel!

Det är sannerligen den Största Tiden i Historien att leva på planeten Jorden då allt detta utvecklas rakt framför våra ögon!

Det är orsaken till att vi alla kom till Jorden, att befria Jorden och att återföra den här världen tillbaka till det paradis det alltid var avsett att vara!

*Ett speciellt meddelande och en begäran från Råden av Ljus till alla Stjärnfrön på planeten Jorden*

Vi ropar ut till er alla i denna stora stund i mänsklighetens historia!

Detta är er Stora Stund, Stjärnfrön!

Detta är er tid och er stora timme!

Er historiska planetära mass-meditation kommer om några dagar, så vi ber er alla gå samman i en slutlig energetisk samklang för att tippa över ljuset till den 5:e dimensionen!

Gör allt ni kan för att höja er vibration så mycket som möjligt och sänd er vibration ut till den här världen för att heala medborgarna på planeten Jorden, för att lyfta mänskliga andar och ge stort hopp till alla varelser på Jorden i denna tid!

Var och en av era fantastiska 5D hjärta-healing-ljuskropps-auror sträcker sig ut i en 30-km radie genom det planetära nätverket och ger energetisk balans till alla, och lyfter medvetandet hos alla varelser här!

Vi tror på er och vi vet att ni klarar det!

Det här är vad ni har övat för!

Det är det här!

Vi hyllar er och ger er stor ära och glans!

Ni är mänsklighetens helare och lärare!

Ni är de stora ledarna och ljuskrigarna!

Ni är bärare av en ny vibration av medvetande på Jorden!

Ni är frambringarna av gryningen och Blå Strålens hjältar i denna värld!

Ni förändrar allt i denna sfär och det är ganska fantastiskt från vårt håll sett!

Stå beredda för den största globala mass-meditationen* i historien då den stora 2020 Stjärnportalen öppnas!

Var beredda på fler uppdateringar från Jord-Alliansen då detta Stora Frihets-uppdrag för Jorden genomförs!

Trevlig resa!

Michael och Plejadierna

*Söndag morgon 5 april 04.45 svensk tid

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...