Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 mars 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 mars 2020

 

Plejadiska Uppgraderingar, DNA Aktiveringar & Healing

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt effekterna av pandemin på ert medvetande där på Jorden och vi har bestämt att ni fortfarande har en hel del tillväxtupplevelser framför er. Men vi kan också se att ni kommer att ta den tillväxt som är tillgänglig för er och ni kommer att vara det mest utvecklade och avancerade mänskliga kollektivet som någonsin har vandrat omkring på Jorden. Oavsett hur saker ser ut i er värld, kommer ni alltid att ha en uppåtgående spiral när det gäller utvecklingen av ert medvetande.

Vi vet att ni kan se er omkring och se vad ni fortfarande behöver förbättra som ett samhälle och som ett mänskligt kollektiv, men det ni inte alltid kan ta in är hur ni har kunnat få in så mycket högfrekvent energi som resultat av viruset. Vi kan dock känna den förändringen som ni alla har gjort. De av er som har velat bli helare under ganska lång tid har fått enormt stora aktiveringar från olika Plejadiska grupper, inklusive era egna själsfamiljs medlemmar som är inkarnerade i det Plejadiska stjärnsystemet just nu.

När det finns ett behov av läkning på planeten Jorden, kommer det alltid finnas de som är vakna, redo att stiga upp och spela rollen som helare. Ni har fått tillgång till minnen från vad ni har gjort som helare under tidigare livstider, och ni har gjort det till stor del på grund av förfrågan från det mänskliga kollektiva medvetandet. Ni är redo att ta nästa steg framåt nu. Ni är redo att införa mer av den Plejadiska energin och den Plejadiska visdomen i ert samhälle.

Just nu är de som tror på att använda vibrationer, ljud, vatten och kristaller för att hjälpa någon att läka, de som finns på framkanten, men allt förändras. Vi kan se ett stort antal nya helare som framträder på jorden just nu för att aktivera deras Plejadiska DNA och vara de helare som mänskligheten behöver just nu. Det är er önskan att tjäna och er medkänsla som hjälper er alla att förvandlas. Ni är alla hjärtat i den rörelse framåt som mänskligheten gör just nu och vi är väldigt stolta över er och ser fram emot att se vad ni kommer att göra härnäst.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...