Uppdatering från Yosef, 1 mars

Reval-22

Yosef, 1 mars 2016

Tsunami

Anonym Intel SITREP

 

Med början måndagen den 29 februari 2016 någonstans i bergen på Kinas fastland, blev de viktigaste asiatiska bankerna, i Singapore och Hongkong, bemyndigade att överföra medel till både amerikanska och europeiska T1 bankenheter via det nya CIPS-systemet.

Varje CIPS-transaktion tar mindre än 1 minut att överföra (Elders) i motsats till 10 dagar med det gamla östeuropeiska SWIFT-systemet (kabalen).

Med över 1 triljon av guldbackade TRNs (nya amerikanska dollarn) och euros är nu klara för distribution, eftersom denna nya 1 triljon av stimulans behövdes för att undvika ett totalt sammanbrott av det nordamerikanska och europeiska samhället.

Det är nu uppenbart att kineserna var överdrivet försiktiga, eftersom de planerade att vara mycket generösa.

Tack till alla i Drakefamiljen såväl som den barmhärtige Kuan Y´in! Vi känner oss ödmjuka inför ert eviga tålamod, er välvilliga gåva och kärlek för mänsklighetens olika raser.

Frisläppandet av denna den första tsunamivågen av hydrering skedde i söndagsmorse 6.54 CST, eller vid soluppgången över Peking, och avslutade därmed en decennium lång operation, internt kallad Operation Sunrise.

Denna händelse är en av många liknande planerade ekonomiska tsunamier som kommer att uppstå under de kommande åren – över hela världen.

Det finns inget slut på denna monetära nåd, eftersom omfattningen av de globala fonderna (collateral accounts) inkluderar tillräckligt med solida tillgångar för att upprepa exakt samma händelse med outtröttlig konsekvens tills att all fattigdom, hunger, hemlöshet, sjukdom, krig och okunnighet är utplånat från planeten.

Svårt att tro på? Förvisso. Svårare att förneka? Vi får se.

Kanske är det nu är hög tid att justera vad som är möjligt i er egen livstid – så väl som i er relation med Skaparens Källa av Allt. Därför att det är så mycket lättare att rida på Hans ändlösa våg till skillnad mot att ständigt simma mot Guds flöde.

Aloha Ke Akua (Gud är Kärlek)

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

http://inteldinarchronicles.blogspot.com/2016/03/tsunami-1-anonymous-intel-sitrep.html 

 

Du gillar kanske också...