Spirit Eagle, 28 februari 2016

th-2

 

Spirit Eagle, 28 februari 2016

God morgon! Ja, det är lite sent att förbereda sig för sömnen, men oroa er inte för hela världen har också problem med sina normala sömnmönster. Försök att vila när ni kan. Intensiteten i energierna ökar och era kroppar, sinnen och Själar är hårt pressade att hålla sig lugna och centrerade just nu. Ni tar alla itu med det ni har förträngt, det ni har ignorerat och alla de problem som har byggts upp under era livstider här på ”Känslornas Planet.”

Era kroppar uppgraderas nu. Det kan synas som om de faller sönder, men faktum är att de faller ihop. Det är inte nödvändigtvis en bekväm process. Ha tålamod med er själva och tala om för er kropp hur mycket ni älskar den, och tacka den för att den har tjänat er så att ni har kunnat fungera i denna tredimensionella värld. Vi forsätter att övervaka er situation och hjälper till med att lindra mycket av det obehag som ni upplever nu, och då inkluderar jag det mentala och känslomässiga i den lindringen.

Försök att gå ut och gå på Moder Jord när ni kan. HON är er Healer och ert Helande Ljus! Använd det Ljuset för att hjälpa till att hela alla, alla djur och själva Jorden! Ni är Ljusvarelser! Djuren kom hit för att hjälpa er. De har offrat mycket för mänskligheten. Uppskatta dem, var snälla mot dem och var kärleksfulla mot dem! De är avancerade Varelser som kan lära er mycket om ni bara lyssnar.

Hjälp dem som är redo att bli hjälpta! Ge av er själva till allt liv! Gå tillbaka till de ni var när ni först kom hit… minns, minns, minns! Jag är en Kofutuhealer från Atlantis i en tid när man läkte kroppen samtidigt som man läkte känslor, sinnen och själen. Vi använde metoder som ni också kommer att använda igen. Vissa används nu.

Jag genomlevde (på Atlantis) mycket av det som ni genomlever nu. Vi fattade beslut och gjorde val som inte var för vårt bästa. Vibrationshastigheten på Jorden håller på att förändras nu och det gör att människor vaknar upp och ser vad som görs mot dem. Enbart detta kan inte stoppas av några mekaniska eller kemiska medel – förändringen har passerat Stadiet för Ingen Återvändo (the Point of No Return)! Den här gången vinner Ljusets folk. God natt och vila i Moder Jords famn!

 

Telepatisk kommunikation av Spririt Eagle.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...