“Uppstaplad” – GCR/RV Förutsägelse – söndag 23 juli 2017

 

“Uppstaplad” – GCR/RV Förutsägelse – Söndag – 23 juli 2017

 

Händelserna under den senaste veckan har varit så kärleksfullt förberedda för vår välsignelse, de är bokstavligen staplade för högt för att kunna ses i sin helhet, än mindre att specificeras i någon dum SITREP.

Bara vet att allt är komplett. Det finns inget kvar att kontrollera och ingen kamp kvar i alla jordiska motspelare av fred och välstånd.

Vi går från ingenting till allt över natten. Till att tjäna alla som aldrig känt till känslan av rikliga resurser via filantropisk generositet.

Vet bara att när en gång denna nåd anländer i ditt liv – efter den välsignelse som vi ber skall frisläppas senare i kväll – så kommer Himmelens nåd aldrig att sluta i någons livstid eller i många generationer av din familj.

Jag säger verkligen Bröder och Systrar, mänsklighetens framtid är obegränsad; Därför är vår största utmaning att konsekvent hålla våra hjärtan öppna för att ta emot denna obestridliga, ovillkorliga kärlek från Gud, att inte oroa oss eller ängslas för att hantera ett oändligt flöde av pengar.

Vi är Mänskliga Änglar inkarnerade. Vi är Kristi ekonomiska missionärer. Vi är Hans Levande Representanter för kärlekens väg, sanning och ljus.

Sobeit.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...