“Dröm” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 16 september 2017

 

“Dröm” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 16 september 2017

 

Här är några avancerade Intel som du kanske kan finna intressanta …

8 000 kvantillioner betalades ut via SKR på paket med Historiska Obligationer med start igår i Hong Kong.

Det är 21 nollor om du håller räkning hemma.

Inga fria obligationer blev ersatta från lördag morgon, men de rensar slutligen bort den gamla 26 000 SKR listan just nu.

Till exempel, Human Angels belånade lösa historiska obligationer har väntat på att bli ersatta via en SKR sedan 2013.

För din information: Fria obligationer var per definition historiska obligationer som drogs ur ursprungliga leveranspaket i små antal och såldes för personlig vinning av enskilda suveräna familjemedlemmar.

Det är ett stort nej-nej i de Äldstas väktarvärld.

Många drakar av många färger blev individuellt tillrättavisade över hela världen för att engagera sig i denna mindre än hedervärda övning.

Och med tillrättavisade menade jag fängslade eller lämnade ett hari-kari svärd. Deras val.

Kom ihåg att alla i denna suveräna värld är kritmärkta. Inklusive gamle Yo-Yo.

Så om du funderar på att göra något dumt här i slutet … som att köpa desperata människors valuta för näst intill ingenting och vända den … gör det inte.

Lita på mig, dina aktiviteter övervakas före RV och du kommer att stå ut som en präst i ett horhus efter RV i det nya kvantsystemet.

Dessutom finns det ingen 80/20 split om du tar skärmkursen i ZIM. Om du inte vill ha en suverän kurs och därmed skapa din egen split.

Den humanitära splitten kommer bara in om du ber om mer än skärmvärdet av alla valutor eftersom de alla kommer att stiga, inte falla över tiden.

Anledningen är enkelt arbitrage.

De äldste kommer att utfärda RV-valutor till lägre belopp än deras sanna reviderade värde, i huvudsak köpa lågt för att sälja högt tillbaka till världsbanksgemenskapen under flera årtionden, vilket innebär att de faktiskt kommer att tjäna på alla 100 miljoner globala inlösningar oavsett de nominella värdena på var och en av de återlösande valutorna … till vilket intagsbelopp som helst.

Swisha detta runt i den gamla skallen. Men vänta … det finns mer!

De valutor som inlöses till både högre och lägre inlösenvärden med nya kurser, kommer alla att kunna bytas ut mot fysiskt guld om du skulle vilja det.

För precis som de äldste betalar för råolja i guld nu, så måste de betala för alla valutor i guld.

Således måste alla transaktioner världen över lösas in mot guld i slutet av varje arbetsdag – hur är det för en övergång till finansiellt medvetande?

Tillvägagångssättet för sådana transaktioner är att man måste få det guldet i Shanghai, eftersom guld som en gång gick in på kinesiskt territorium aldrig får lämna Kinas gränser.

Det skiftar bara titel och ägare.

Som poetisk notering … är inte RV som att leva en magnifik dröm?

Livet som en gång var en hemsk mardröm, blommar nu till en profetisk och surrealistisk upplevelse av himmelsk manifesterad nåd?

Sadla upp och registrera dig till Human Angels … (www.humanangelservices.com) Vår tid att flyga är nu, eftersom bara tillsammans kan vi läka världens själ. Sobeit.

Gå med i kväll på CHURCH BANK.

(https://humanangelservices.wixsite.com/clarioncall) med Broder Moshe, Kristi bankminister (CBM) … när vi utforskar det mycket aktuella ämnet “Inga fler ursäkter”.

 

Gud är med oss.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

You may also like...