Uppstigningsguiderna via Angel Skog, 28 mars, 2021

 

Käre gudomliga varelser av jorden

Var väl medvetna om att ni var och en har ert eget team av uppstigningsguider med er.

Ett team som noga utvalts till att matcha er nuvarande vibrationella frekvens av ljus.

Och som även uppgraderas i takt med att ni; slutför uppdrag, får nya uppdrag och/eller höjer er vibrationella frekvens till nästa nivå.

Ni kan se det som att hela ert varande på jorden sänder ut en vibrationell signal med ert unika ljus mot universum, där den tas in och emot utav vårt uppstignings-säte.

Detta säte ligger beläget på en högre dimension inom det som kallas för vintertriangeln, Sirius, Betelgeuse (Orion) och Protycon.

Ni kan se det som ett eget landområde, där vi alla vistas, och arbetar på med att serva jorden och mänskligheten genom våra unika uppstigningsuppdrag.

Och här finner ni alla möjliga uppstigningsteam och ljusvarelser på besök eller under mer permanenta uppdrag.

Ja det är en himla festlig plats, precis såsom det säkert låter, med mångtalet av ljusvarelser er jord ännu ej hört talats om, som arbetar med “uppstigningsprojekt” denna galax aldrig förr skådat.

Och det är med en stor ära som vi får ta del av er planetära uppstigning.

Och detta uppstignings-säte valdes noggrant ut för dess läge med närhet till jorden, men även för att Sirius sedan länge varit ett högfrekvent säte för högre kunskap, och uppstigning på nivåer bortom den jordligt planetära.

Såsom att Orion är till stor hjälp med att jorda, ankra, balansera och kalibrera den massiva energi av ljus som bildas när vi alla möts på en plats så här.

Och det är med en stor glädje, som vi har börjat att se fler av er ljusarbetare besöka oss på nätterna genom era astralkroppar, där ert uppstigningsteam kan arbeta med er uppstigning på högre nivåer.

Och vi kan nu se att många ljusarbetare världen över börjat att gå in i en betydligt högre vibrationell frekvens av ljus, där ni kan hålla mer ljus inom er, både i frekvens såsom mängd.

Så fortsätt ert goda arbete med er själva, och se till att omge er med kärlek och höga vibrationella frekvenser, för att kunna tillgodogöra de nedladdningar som ni konstant tar emot.

Spendera tid i meditation, i naturen och vila i er egen energi.

Minns att er egen uppstigning är det primära innan ni är redo att minnas, såsom utföra era högre uppdrag på jorden.

Det är en massiv uppgradering som ni genomgår på alla dess plan och detta kräver tålamod, vila såsom medvetna val gällande vart ni lägger er energi och riktar er uppmärksamhet.

Fortsätt att arbeta i kontakt med er inre vägledning och sträva emot att ha en daglig kommunikation med ert högre jag såsom team av guider.

Och minns med tillit att allt sker utifrån en högre gudomlig ordning.

Var hälsade för nu, käre bröder och systrar.

Det är med kärlek som vi ser fram emot vårt nästa möte.

//Uppstigningsguiderna

www.sanangel.nu

You may also like...