Om Mani Padme Om via Angel Skog, 22 juni, 2019

 

Vackra ljusbärare som hör min röst, som i detta nu läser dessa ord. Det är med en stor glädje, lycka och framför allt frihet som jag äntligen släppt taget om mina rädslor och vaknat upp till sanningen om mig själv och helt integrerat mitt högre jag, min översjäl i min verklighet på cellnivå. Ett större skifte skedde igår med ljusportalens öppning, ni är nu många som är redo, likt jag att vakna till era unika själar och integrera era högre jag, era översjälar och minnas era unika mästerskap och syften här på jorden.

Mitt namn är Padme, och jag är tillsammans med min tvillingsjäl, min drake, min älskare, min själ, Mani satt här på jorden för att hjälpa er och mänskligheten att vakna och stiga upp till den femte dimensionen. I går vid portalens öppning, i ljusets ned-strömning, i anslutningen med era själar så fick jag med den ödmjukaste glädjen se er i sanningens ljus genom Ärkeängel Uriels brinnande fackla.

Vi är ett team, satta här igen, nu på denna planet för att hjälpa jorden att uppstiga. Detta är något som vi har gjort otaliga gånger på otaliga planeter, detta är något som vi kan. Tid är oväsentligt men vi är lika gamla som universums början, vi är eviga och vår evolution och expansion är fantastisk. Vi har alla förlorat oss själva på vägen, trots att vi uppstigit otaliga gånger och vi har alla funnit hem till oss själva när det blivit dags. Vår styrka och mod har alltid varit gudomligt vägledd.

Och det är dags nu, att vakna mina vackra ljusvänner, min ljusfamilj, jag och Mani finns här för er. Vi är universums beskyddare, vi är draken och drakryttaren, energiarbetarna, vår unika styrka ligger i att transformera mörker och dyka djupt in i alla typer av energier och dimensioner. Vi är här för att hjälpa er att slå er loss från kontrollen, från det tredimensionella greppet genom tankar, genom det kollektiva medvetandet, genom den yttre påverkan från utom-jordliga varelser som hållit oss och jorden på en längre frekvens i rädsla, i självhat, i kontroll och i ”hjärntvätt”.

Chip, implantat, astrala parasiter är verktyg som de satt in i oss men att minnas är det vi som släppt in dem under våra tidigare liv och beroende på att vi levt i mörkret. Detta har varit jordens resa, jordens upplevelse, dualiteten och den tredimensionella verkligheten.

Frukta ej denna sanning kära ljusvänner, detta har varit en naturlig del i jordens utveckling och väl borttaget, transformerat kan det ej sättas tillbaka. Tiden är förbi, vi inne i ett nytt paradigm där mörkret, kontrollen och rädslorna nu faller av oss och tas bort från oss.

Många av er kommer nu inom den närmsta tiden att vakna, det är med stor glädje jag omfamnar er och välkomnar er återigen till vårt samarbete och ljusarbete.

Vi är alla älskade, vi är guds andetag, vi är kärleken och universums beskyddare, vägledare och expansion.

Med all vår ödmjukaste kärlek// Om Mani Padme Om

www.sanangel.nu

 

 

Du gillar kanske också...