USA Valet av Per Staffan, 5 november, 2020

 

Kära Ljusarbetare,

Jag gissar att det är svårt att få någon rätsida på USA valet i den svenska Bonnier pressen.

Saken är den att demokrater har dumpat och 100 000 tals röstsedlar. Det finns statistik på hur kl 4 på morron så räknades ett stort extra antal röstsedlar i Michigan. Problemet är var att statistiken visade att det handlade om 100 % av sedlarna för Biden.

Trump förbereder att begöra en omräkning av röster i ett antal stater som Michigan. Det ryktas att det går att se skillnade på falska röstsedlar och äkta och resultatet blir då helt annorlunda. Kabalen strategi är dock att inte godkännna att räkna om rösterna. Om Trump insisterar så kan det bli signalen till stridigheter och våld i gatorna

Det finns dock en möjlighet att en omräkning inte behövs. Det finns många röster kvar att räkna i Arizona and den delstaten kan svänga till Trump. Trots fusket så kan det också bli så att Trump har tillräckligt med röster i Pennsylvania. Om dessa två stater går till Trump så får Trump 280 ”Electoral votes” – han behöver bara 270.

Om detta inte går igenom kommer Trump att begära omräkningar i ett flertal stater.

Jag vill passa på att tacka alla modiga själar som kom till mötena i Sverige i oktober och därmed skickade ett meddelande om vägran att vara rädda för Corona.

Jag håller på att sätta ihop möten till februari. Datumen är inte klara än.

Ljus och kärlek,

Per

 

 

 

Du gillar kanske också...