Arkturierna via Daniel Scranton, 7 september 2017

Arkturierna via Daniel Scranton

7 september 2017

Att få energin i rörelse genom er – Det Plejadiska Höga Rådet av Sju

Vi är det Plejadiska Höga Rådet av Sju, och vi är glada att erbjuda er några visdomsord.

Energi strävar att röra sig. Energi är orsaken till att allting hela tiden förändras. Det beror på att energi måste röra sig framåt. Det händer ofta att energi fastnar i era fysiska kroppar eller era energifält och då upplever ni symptom, oönskade tankar och känslor, och andra attribut som inte tjänar er.

Därför är det ett viktigt steg i er utveckling att få energin i rörelse. Det är så ni håller er ajour med den alltid-föränderliga, alltid-rörliga energin som allting och alla består av. När ni ger er själva möjligheten att uppleva energi genom känslan av en upplevelse ni har, aktiverar ni automatiskt den energin och låter den röra sig framåt.

Det är bara genom ert liv i glömska som ni omintetgör rörelsen framåt. En del av er har fömåga att känna energin bättre än andra. De av er som är känsliga för små fluktuationer i energi har större förmåga att tona in er själva till den och därför få den i rörelse. De som är mindre medvetna är vanligtvis inte lika jordade i sina fysiska kroppar och därför kan energi verkligen fastna i dessa individer.

När ni besöker en energi-healer uppmuntrar denne er att känna flödet av energi inom er. Ibland är energi-healern tillräckligt skicklig för att kunna veta exakt var energiblockeringarna finns och kan visa er var de ligger. När ni andas medvetet, med intentionen att inte bara känna energin utan att också få den att röra sig genom er, kan ni bara inte misslyckas.

Andningen är ett utmärkt verktyg för att göra er mer medvetna, för att ge er känslan av energiflöde genom er, och det är också mycket rogivande. Energiflödet kan också vara mindre trevligt då det rör upp gamla minnen, gamla trauman och även ansluter er till tidigare liv.

Så vi rekommenderar att ni placerar er så bekvämt ni bara kan, tonar in er på era fysiska kroppar och er andning, och ger er själva upplevelsen av energiflödet genom er. När ni gör det visar ni för er själva att ni har mycket större styrka än ni någonsin vetat om, och det är en trevlig upplevelse.

Så ge er själva möjligheten att uppleva detta åtminstone en gång varje dag. Det är vår rekommendation till er.

Vi är det Plejadiska Rådet av Sju, och vi tycker så mycket om er alla. Det var allt.

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...