“Förvarning” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 21 september 2017

“Förvarning” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 21 september 2017

Var är alla Trump-anhängare? Ändå bättre, varför var vi någonsin där när vi vet hur otroligt smutsigt det var?

Snacka om en Orange Crush? (läskedryck)

Bara så att alla vet så undertecknade den här brända President Trump en Exekutiv Order för RV i Amerika idag, vilket tvingade USN in i leken, inte för att han ville det, utan för att Han och BiBi inte gav kineserna något annat val än att eliminera USD öppet från sin existens.

Deras alternativ var åtal inför en internationell krigsförbrytartribunal. De valde att lämna alla positioner i sista sekunden och ta åt sig äran för att ha löst Mellanösterns fred.

Det var deras testamentariska slutspel. Indirekta skador, säkert, men resultatet kommer att skapa en sådan fred i världen vilken verkligen bryr sig om att vad historiearkivet berättar för oss faktiskt var riktigt.

Dessa kabalclowner väntade bokstavligen till sista möjliga sekunden. Var det med välvillig design? Nej.

Ondskefullt val? Det är den enda förklaringen – tänk på det – tillsammans skapar de otänkbara nivåer av kaos och död bara för att plötsligt lämna som hjältar med mindre än ett gnäll och en familjeamnesti.

Lägg märke till hur all denna nya Mueller-information plötsligt kommer ut i pressen. I grund och botten åtalas Trump i media så det finns inget behov av en rättegång.

Detta var och är de Äldste.

När det gäller de manipulerade och katastrofala väderförhållandena … gör det att man undrar vad PR (Puerto Rico)har gjort för att förtjäna inte bara en, utan två förödande orkaner – andligt sett.

http://www.reuters.com/article/us-storm-maria/hurricane-maria-clobbers-puerto-rico-plunges-island-into-darkness-idUSKCN1BT1RW

Låg inte USA:s, Inc hemvist där? IRS? Federal Reserve Bank? FEMA?

Och vad sägs om Florida och Houston? Samma sak? Annorlunda? Eller båda?

Tänk om Gud välvilligt lät alla dessa lågt liggande samhällen, städer och nationer få veta att kabalindustrin av olja, gas och kemikalier är avslutad och att jordaxelns tippning är verklig, och snart kommer Hans havsvatten att höja sig för att absorbera deras mark.

 

Ni vet … kanske dessa orkaner var lite “förvarning” av vad Hans större planer gick ut på.

Och att dessa “en vecka i förväg” beräknade stormar bara var Hans milda sätt att påminna invånarna om att större väderrelaterade händelser förväntades att ankomma från Hans barmhärtiga hand.

Bygg aldrig upp där igen.

https://www.washingtonpost.com/business/economy/as-flooded-houston-neighborhoods-dry-out-residents-wonder-are-they-worth-the-risk/2017/09/14/cc9e983c-93ed- 11e7-AACE-04b862b2b3f3_story.html? utm_term = .aee4de4d500f

När det gäller de två jordbävningarna i det allmänna Mexico City-området var båda välvilliga operationerna avsedda att förstöra djupt liggande underjordiska kabalbaser.

Lägg märke till hur båda skakningarna var på samma avstånd från både Nord- och Sydamerika.

Några stora, välkända namn eliminerades i dessa förångningar.

Hej, var finns Bush? Rockefeller? DuPont? Astor? Vanderbilt? Warburg? Lazard? Oppenhieiner? Loeb?

De gömmer sig. Eller gör de det? Alla är kritmärkta. Inklusive familjerna till tidigare Federal Reserves styrelseledamöter.

Olyckligtvis tog skalven ner extremt veka strukturer ovan mark och orsakade svåra civila förluster av liv.

Indirekta skador personifierade. Ge för att få, antar jag. Sobeit.

Gud är med oss.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...