”Vad Fan” – GCR/RV Intel SITREP – söndag – 11:e juni 2017

”Vad Fan” – GCR/RV Intel SITREP – söndag – 11:e juni 2017

 

Vi vet att GESARA kickade igång i torsdags natt/fredag morgon, överallt i världen.

Hur den nya faktorn för uppfyllelse påverkar de slutliga geopolitiska pusselbitarna som läggs på plats, är fortfarande ett mysterium.

Vi hade en försäkran förra veckan, om att denna fredags kväll till lördag morgon, var vårt ”RV datum” och att sålunda lördag den 10:e juni 2017, var startögonblicket.

Den 10:e juni har nu gått, och ingen start kom. Ändå hade vi ett riktigt formellt datum för den här helgen, som ni minns. Från det aktuella bordet där dokumenten skrevs, och de handskakningar som utfördes.

Men nu är det söndag den 11:e juni 2017, och fortfarande inget verkställande. Vad Fan!?

Det fanns emellertid några säkra tecken både på fredag – och lördagskvällen för ett slutgiltigt verkställande, som antingen testades eller implementerades, och sedan drogs tillbaka.

Nedan följer utrullningen och tidpunkter, som hände de båda veckoslutskvällarna:

18.00, Alla militärer och all säkerhetspersonal gjorde sig beredda.

20:00, All personal på växlingscentralerna kallades in, och blev ombedda att inställa sig före midnatt.

22:00, Alla skärmkurser visade sig vara låsta för en helgrelease och de administrativa tillstånden för överföringar av pengar och kontoinnehav, försvann plötsligt.

24:00, Växlingscentralerna var startklara.

02:00, Teletjänstcentralerna var startklara.

Och där bara slutade det, båda nätterna.

De logiska antagandena som följer är:

03:00 – 04:00, 800# släpps under tiden med lägsta internettrafik.

04:00 – 06:00, Första bokningar för växling, planeras att börja under den lättaste trafiken.

Eftersom det inte släpptes i helgen som planerat, och var osäkert fram till söndagen, men vi fick höra helt säkert att RV var överenskommet med Peking till helgen, och bekräftades i London med verifiering av oberoende Republikanska källor.

Så vi är mycket förvirrade. Något gick åt skogen.

Qatar? Mosul? Det överraskande valresultatet i Storbritannien. Trumps försenade avgång?

Allt detta kan vara orsaker till varför vi befinner oss i det här ihållande mönstret, men med den suveräna handeln med början på söndagskvällen vid 20:00, känns det som om det innan det, behöver ses till att alla får en rättvis start, eller vänta en vecka tills handeln slutar på torsdagskvällen.

Önskar att det fanns bättre nyheter. Men det var vad jag fick. Så är det.

Tillägg till söndagsmorgonens inlägg:

Förseningen med GESARA beror på osäkerheten angående Storbritanniens Premiärminister..

Det gamla kabal-gardet försöker tvinga nuvarande Premiärminister Theresa May ut ur ämbetet, trots att hon vann valet. Till följd av detta är de nukleära koderna och UNSC- vetots röster tekniskt sett fortfarande med i flödet.

May har förhandlat med tio ledamöter från Nordirland i det Brittiska Parlamentet, för att behålla majoriteten och relevansen sin administration.

http://mobile.reuters.com/article/video/idUSKBN19208I?videoId=371866467&mod=related&channelName=worldNews

Så vi säger med tanke på ovanstående situation, att de Äldste tog tillbaka RV, tills det blir klart med styret.

Dessutom försöker Netanyahu/Mossad fortfarande att starta ett tredje världskrig i Mellanöstern, genom att isolera och kväva Qatar – som är allierad med både USA och Iran.

http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN1920P2

BiBi förlorade sin amnesti har vi fått höra, och kommer att åtalas internationellt för 9/11, liksom många Rockefellers som skapade House of Saud som styr Saudiarabien, och Rothschild som skapade det gamla tjuvgänget hos Hosni Mubarak i Egypten (många har spenderat mycket tid med misslyckanden redan).

Intressant strategi av kabalen dock. Koka ihop en sistasekundenkonflikt, som teoretiskt sett drar alla som är viktiga in i ett världskrig, inklusive Ryssland och Kina, för en sjunkande liten nation i Mellanöstern.

Men krig kommer det inte att bli. För mycket att förlora på detta stadium. Fred är nu mycket mer lönsam och hållbar, för alltför många för att inte vilja återgå till gamla handlingar.

Ändå fortsätter de Kazariska skorpionerna att sticka till sin tragiska och plötsliga död – och även då från graven … deras önskan att förslava eller försöka döda oss, är förvånansvärt. Så är det.

Covfefe (Trumps uttryck) … vi vinner i slutändan killar (lammen), inte ni (lejonen).

Vi har ännu ingen start – eller omstartstid eller dag.

Vid sidan om: Puerto Rico röstade för statsskicket idag, vilket kommer ge dem lika rösträtt i Kongressen. Beslutet förväntas gå igenom.

Det skulle innebära att det behöver finnas ytterligare två Senatorer och många fler i Representanthuset. Vi har hört att Alaska kommer att bli sin egen oberoende nation, och permanent avgå som medlem i Förenta Staterna.

https://www.google.com/amp/www.latimes.com/world/asia/la-fg-china-alaska-20170408-story,amp.html

Förändringar sker runt omkring oss. Klokt att rikta konstant uppmärksamhet till RV nu. Vi vet aldrig när det börjar. Bara varför det måste.

Gud är med oss.

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...