Väktarna och “En Som Tjänar” OWS via James McConnell och Shosanna, september 19, 2021

 

 

Väktarna och “En Som Tjänar” OWS via James McConnell och Shosanna, september 19, 2021

 

 

Jag är Sananda. Jag är bara här för att förse er med denna guidade meditation. Jag lämnar nu över till en annan.

 

VÄKTAREN (kanaliserad av James McConnell)

Jag är den Nya Ordningens Väktare.

Väktarna som nu har återvänt. Återvänt för att ger er budskap igen. För jag sa för en tid sedan till den här gruppen, att vi skulle lämna er ett tag. Men att vi skulle återvända när dessa tider kom. När vibrationerna nådde en viss punkt. När dessa saker visas över hela planeten, börjar avslöjas för er när det gäller sanningen som nu kommer fram. Den tiden har nu kommit.

Jag är här för att hjälpa er att föra fram den NYA ORDNINGEN. För att få in denna nya Gyllene Tid på Gaia. Det är mitt uppdrag. Att stanna hos er under hela denna process. Jag, och mina bröder och systrar, kommer att vara här med er under allt detta, under resten av vägen.

För det är dags. Det är dags att ni finner den högsta nivån av varande inom er. De löften som ni fick för länge sedan, som Sananda har talat om. Dessa löften ska nu uppenbaras och uppfyllas.

För ni kom inte hit för att bevittna övertagandet av världen i termer av en Ny Världsordning. Ni kom inte hit för det. Ni skulle inte ha volonterat för att vara en del av det. Utan ni volonterade för att vara en del av det nya, och ni skulle förhindra den Nya Världsordningen.

Den Nya Världsordningen kan inte, och kommer inte att bli av. Det är inte möjligt. För mörkret kan inte fortsätta att hålla sig kvar när ljuset fortsätter att strömma in. Det är inte möjligt. När energierna fortsätter att stiga, fortsätter också vibrationerna och medvetandet att stiga, och då kan inte de med lägre vibrationer och lägre medvetande vara kvar. Det är inte möjligt.

Så ni måste förstå att allt, allt ni har hört, allt ni har fått höra som ska inträffa, som skulle hända, håller på att hända under tiden jag talar till er. Ja, det är sant att det är svårt att se ljuset ibland, för ni tittar genom olika fickor av mörker för att finna det. Men ljuset finns där oavsett. Och ljuset kommer alltid att lysa upp mörkret. Det kan aldrig vara tvärtom.

Så fortsätt att lita på mina bröder och systrar. Fortsätt att lita inte bara på planen, för planen är oförstörbar, planen är omisskännlig, utan lita också på er själva. För ni är alla en del av denna fantastiska plan. Och denna stora plan kan inte ske utan er, utan er, Ljusets Krigare. Och nu, ännu viktigare, de av er, Ljusets Krigare. Ni som bär ljuset. Inte bara håller det, inte bara förankrar det nu, utan bär det, sprider det och för det till planetens mest avlägsna hörn. Det gör ni alla. Ni är miljontals som gör det.

Ja, den här gruppen som jag talar till nu är en del av detta, en stor del av detta. Men det är verkligen inte alla. Det finns många grupper, många individer som kommer fram, som har vaknat och många fler som kommer att vakna.

Eftersom det är bestämt för denna tid, för denna period, att ljuset ska uppenbaras, att sanningen ska uppenbaras för hela mänskligheten. Och alla som har ögon och öron att kunna se och höra med, kommer att kunna stanna kvar och vara en del av detta. De som inte är redo kommer att omhändertas på det sätt som behövs, för att fortsätta följa sin personliga resa, hur den än må vara.

Du har din resa. Du kan inte påverka någon annans resa om de inte ber om det. Om inte deras Högre Själv har öppnat sin dörr för att lyssna på dig.

Vi hörde tidigare uttrycket att konvertera. Ni är inte här för att konvertera någon till någonting. Men ni är här för att vara guider. De guider som öppnar sina armar för andra, som är redo att öppna sina armar för er.

Det är vad högre medvetande handlar om. Att nå ut till era bröder och systrar när de når ut till er.

Jag är den Nya Ordningens Väktare. Den Nya Ordningen som kommer, även under tiden vi talar. Och i många avseenden har den redan kommit, ni kan bara inte se den ännu, inte helt. Men jag lovar er nu, i de kommande tiderna, inom en snar framtid, så kommer ni att se, känna och veta så mycket mer.

När alla dessa olika synkroniseringar sker, gör er redo, för de kommer att öka tiofaldigt för att ni är redo för dem. Ni har anpassat er till dessa energier. Ni har förberett er för att vara dessa, och DEN ENDE, och att gå framåt och sprida sanningen närhelst den efterfrågas.

Frid och kärlek till er alla. Jag kommer att vara här mer och mer nu, liksom mina bröder och systrar. Vi, Väktarna. Väktarna, inte bara för denna planet, utan Solsystemets Väktare, och för galaxen bortom detta solsystem, och för galaxerna bortom det.

Vi är gamla när det gäller medvetande. Vi har funnits här och vakat över er väldigt, väldigt länge, och vi kommer att fortsätta vaka över var och en av er, tillsammans med de guider som också är här för att vara med er.

Ni har mycket. Ni har mycket att vara tacksamma för, och mycket att se fram emot. För det bästa har ännu inte kommit.

 

EN SOM TJÄNAR (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här. Shoshanna här.

Och vilket underbart budskap från vår kära Väktare, och från de andra Väktarna som finns här och vakar, som han sade. Och vilka underbart, härliga tider som väntar!

Allt ni behöver göra är att bara titta, titta på de härliga tiderna. Leta efter dem. Leta inte efter de förödande tiderna. Leta inte efter de rädslobaserade tiderna. Se bortom allt det. Se bortom illusionen. Se vyn som ligger framför er. Se skönheten i den vyn. Se på naturen och se allt det vackra som finns överallt. Men se det inte bara – känn det, upplev det. Och ännu mer än så, var det. För det är ni. Ni är det.

Vi är redo för era frågor nu, om ni har några. Ni kan slå på ljudet på era telefoner och ställa era frågor.

Gäst: Hej, En Som Tjänar. Kan ni höra mig?

OWS: Ja det kan vi.

Gäst: Bra. Det här är första gången jag hör talas om Väktarna. Jag undrar vad de skyddar oss mot, eller vad de skyddar oss från, eller jag bara undrar om dem.

OWS: Det är de som skyddar oss mot mörkret. Det är de som reser med ljuset överallt i universum, och har gjort så under miljarder och åter miljarder, och bortom det, biljoner år, och så vidare. För det finns inte något slut på skapelsen. Det är vad du måste förstå. Så dessa Väktare är här för att övervaka skapelsen, för att övervaka skapelsens expansion när allt fortsätter att expandera. För detń kan inte göra annat än att expandera, förstår du? Det är vad vi kan säga om dem just nu. Men de är här för att övervaka. Du kan kalla dem tillsyningsmän, men de föredrar uttrycket ’Väktare’ här. Okej? Shoshanna?

SHOSHANNA: (JoAnna’s Högre Själv, kanaliserat av JoAnna McConnell)

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi dela med oss ​​av vårt perspektiv?

Gäst: Naturligtvis får ni det.

Shoshanna: De varelser som är kända som Väktarna är särskilt här för att skydda de som har renheten i hjärtat. Namaste.

OWS: Ja. Mycket bra. Mycket bra. Finns det andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Detta är personligt, men förhoppningsvis också till hjälp för andra. Jag fick Covid den här veckan men hade tur när det gällde de fysiska symptomen, jag var bara sjuk i några dagar. Men jag har också helt plötsligt utvecklat en nedbrytande oro, som en oavbruten känsla av hopplöshet, panik och rädsla. Det gäller allt, det är inte någon specifik sak jag är orolig för. Och jag har gjort en del undersökningar och förstått att det tydligen är vanligt hos människor som haft viruset. Jag är nyfiken på om det här är något jag kommer att uppleva tillfälligt medan jag återhämtar mig, och tar bort viruset från min kropp, eller om det blir långvarigt. Finns det något råd om hur jag kan bota mig själv från detta?

OWS: Först och främst måste du veta att det handlar om vibrationer. Och din vibration minskade något under denna tid. Så på grund av den lägre vibrationen upplevde du andra saker som du normalt inte brukar uppleva. Du kunde inte känna ökad lycka eller förhöjda känslor av det goda. Du kunde inte känna det då.

Men förstå också att det som kallas ”Covid” inte nödvändigtvis är vad det är. Du måste förstå att mycket av detta har varit osanning, säger vi. Mycket av det har varit en show, en medveten show, för att åstadkomma det de tror är början på den Nya Världsordningen. Det kommer inte att hända. Det kan inte hända. Så det finns ingen anledning att tro att de saker de sagt, ens är i närheten av sanningen.

Så det virus du talar om som de sa att du har, betyder inte nödvändigtvis att det var det, förstår du? Det finns många olika virus, och många av er har haft dessa varianter tidigare. Du kallade det förkylning. Du kallar det influensa. Olika saker av en sådan karaktär. Men detta så kallade Covid-virus är inte det de säger att det är. Och du måste förstå, att det inte är något att vara rädd för, men de försöker få dig att känna rädsla. Okej?

Du tar dig förbi det, av dig själv. Och när det gäller kollektivet så kommer ni alla att ta er förbi det. Ni gör det redan, vilket visades av er som deltog tidigare i samtalet, genom att man gjort sig av med maskerna, kontrollen. Ni samlas igen, inte bara i små grupper utan till och med i stora grupper, stora grupper där tusentals och tusentals och åter tusentals träffas utan masker, och utan att ha tagit vaccin. Okej? Det händer. Så det finns ingen som helst anledning att vara rädd för detta. Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Vi vill lägga till vårt perspektiv här om vi får, Kära Syster. Får vi det?

Gäst: Ja varsågod.

Shoshanna: Kära Syster, de känslor du har är ett emotionellt svar på rädsla. Att vara rädda är något som många i den mörka sidan har arbetat hårt för, för att kontrollera oss och för att skapa panik hos mänskligheten. Och när detta uppnås blir mänskligheten sjukare. Immunsystemet försvagas när rädslan finns närvarande, förstår du. Så detta belastar ditt immunsystem.

Nu vill vi ge dig ett verktyg, och det kan låta oseriöst, men för att avprogrammera dessa känslor av rädsla och de andra känslorna som du beskrivit vilka kan omvandlas till rädsla, så föreslår vi att du tittar på videor med valpar. Gå online och titta på de roliga filmerna. Se videor med kattungar. Titta på sådant som får dig att bli glad, som gör att du känner dig lycklig, som får dig att skratta. Det kommer att skapa hormonet i dig som bekämpar rädslohormonerna, vilka skapas av denna känslomässiga överdrift. Vi hoppas att du tar detta på allvar. Du behöver hitta djurfavoriter som du kan titta på. Djuren finns här för att ge dig ovillkorlig kärlek och glädje. Och de som har filmat dem i sina roligaste tillstånd, har gjort det för att du ska kunna bekämpa dessa känslor. Namaste.

OWS: Ja. Och vi lägger också till att även om du gjort det så kallade testet som visar om du haft viruset eller inte, så visar de flesta fel. Så även om de säger att du har det, så behöver det inte vara så. Det betyder bara att du är sjuk. Du har på många sätt tryckts ner, som Shoshanna har sagt, av den rädslobaserade taktiken här.

Så släpp rädslan. Hitta glädjen, som hon har sagt, och du kommer få en underbar känsla, när du tagit dig igenom processen som du går igenom nu. Okej?

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Varsågod.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Övervakar Väktarna råden, eller oss som systemhaverister, ger de oss våra marschorder?

OWS: Inte direkt. Men de är verkligen involverade i hela processen. Som vi sa tidigare finns det också Tillsynsmän. De övervakar de olika råden, men de övervakar inte direkt era egna personliga liv. Det är upp till era Högre Själv att göra. Men de är här för att som en helhet vägleda, som en kollektiv helhet. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi håller med. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja varsågod.

Shoshanna: Det är svårt att beskriva själens uppdrag för Väktarna, för de som kallas Väktarna. Det är svårt för oss. Vi kan känna dem i våra hjärtan. Vi vet vad de finns där för. Och som sagts tidigare, så finns de där för att skydda renheten i hjärtat.

JoAnna här, som vi får tala igenom, hade direktkontakt med de som du kan kalla Väktare, och vilken känsla det blir av ett stort tryggt, bra beskydd, den bra känslan av att vara starkt beskyddad, som om var och en av oss vore nyfödda med föräldrar som skulle ge sitt liv för oss. Det är så väktarna ser oss, förstår du. De skyddar de som söker sanningen, som känner medkänsla, kärlek, förståelse och enhet och de skapar känslan av att du är på rätt väg, och kommer att skydda dig på den vägen. Namaste.

Gäst: Det är underbart. De för fram sådan kraft och renhet. Tack.

Shoshanna: Ja.

OWS: Ja. Finns det andra frågor här nu?

Gäst: Ja. Jag skulle vilja beröra ämnet ADD. Det är en person som säger att han har det. Jag tror att det är en etikett för något som allmänheten upplever, och så långt är det förstått. Jag fick veta att det är en gåva, och jag accepterar det, eftersom min uppmärksamhet kan vara överallt, men även andra saker. Jag ser sådant som andra inte ser. Så jag tar det som en gåva. Jag skulle vilja höra ert perspektiv på det eventuella högre syftet, och varför vi som människor har valt att uppleva det som kallas ADD.

OWS: När du säger ADD, talar du då om ”Attention Deficit Disorder.” Och det är, som du sa, en etikett. Det är en etikett som er medicinska institution har gett det och att det finns människor som har denna så kallade sjukdom eller tillstånd. Det är inte ens en sjukdom. Det är mer en påverkan. En personlighetspåverkan.

Ja, det är många som har detta. Men det är inte något att vara orolig för. För när du rör dig högre i vibrationer kommer alla dessa typer av saker att elimineras helt från ditt liv. Så vi skulle säga, var bara medveten om att det kan finnas där, och att någon kan uppleva denna typ av uppmärksamhetssvårigheter, och även den här kanalen vi talar igenom tror ibland att han har det, och även andra runt omkring honom tror att han har det.

Men det är inte något att vara orolig för eftersom du övervinner det om du tillåter dig själv att göra det. Nu, vi säger att du kan övervinna det, för det finns de som gjort det. Så du måste förstå att allt är bra. Många köper dessa etiketter. Och när de köper det, så blir de så som det beskrivs. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Ja. Vi har ett perspektiv, Kära Syster. Får vi dela?

Gäst: Absolut. Varsågod.

Shoshanna: Kära Syster, vi vill ställa en fråga. Gillar du böcker?

Gäst: Ja. Men jag har problem med att stilla mig tillräckligt för att läsa dem.

Shoshanna: Gillar du mindre böcker?

Gäst: Ingen kommentar. Jag tycker om att lyssna på böcker. Jag är mer för att lyssna och inom andra områden är jag är visuell.

Shoshanna: Så vi kommer att säga att det finns en procentandel av befolkningen som lär sig på många olika sätt. Ett sätt de lär sig på kallas ”hörsel”, andra är ”visuellt”, andra är kinestetiska, vissa använder alla tre, andra bara en, men det var inte vår poäng.

Vår poäng är att ni alla är normala. Du förstår, den medicinska professionen, vill gärna kategorisera er, så att de kan tjäna pengar och ge mediciner för det. De vill tyda beteenden. Det går inte att dechiffrera beteenden hos människor! Det finns olika människor, det finns tysta människor, det finns människor som ofta distraheras. Allt detta är bara beteenden. Bara ett sätt som den varelsen tar sig fram på sin väg. Och det är bäst för oss alla att inte bedöma, att inte kategorisera, att inte ge oss själva dessa benämningar, förstår du.

Som En Som Tjänar sa, du blir den etikett du definierar dig själv som, och det är helt sant. Här är en bra etikett för er alla: ni är alla normala. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor innan vi släpper kanalen?

Gäst: Ja. Jag har en fråga snälla?

OWS: Ja?

Gäst: Jag skulle vilja följa upp lite om det Väktaren sa, om att de hade tittat på oss. Och eftersom ni är en del av rådet, kan ni visa den här gruppen vart vi ska rikta våra energier, vårt fokus, vår uppmärksamhet, för att ta nästa steg för att kunna hjälpa till att driva saker över randen, så att säga, så att saker blir lättare för oss alla och för resten av världen? Tack.

OWS: Ja. Det är ganska enkelt: finn glädjen i nuet. Finn tacksamheten ni alla behöver känna, när ni fortsätter att stiga i vibrationer. Och när ni fortsätter att stiga i vibrationer kommer ni att upptäcka att det kommer att bli mer glädje och mer tacksamhet. Och när ni känner mer glädje och tacksamhet, kommer er vibration att fortsätta att öka. Det har vi berättat för er på många olika sätt, om och om igen, och under ganska lång tid nu. Och det är det ni behöver införliva mer och mer dagligdags. Hitta skönheten. Var i naturen när ni kan. Se skönheten. Känn skönheten. Var skönheten runt omkring er. Det är vad vi skulle säga vilja säga. Shoshanna?

Shoshanna: Vi skulle vilja dela här om vi får. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja, varsågod.

Shoshanna: Kära syster, vi hör i varje samtal du deltar i, när du berättar om dina verktyg för skydd, och de blir fler och du lägger till en sak här och en sak där, för att rent generellt föra mänskligheten till ett högre ljus. Vi hör det och vi blir så känslomässigt berörda av din kärlek till alla, av din önskan att lyftas upp, av din önskan att få ge glädje, få ge ljus, ha förståelse, ge medkänsla till planeten och till dina omgivningar. Så när du frågar, ”vad kan vi göra, vad kan vi fokusera på?” Vi kommer att berätta för dig, du gör det redan, förstår du. Gör bara det du gör, eftersom du gör en stor skillnad för de i detta samtal, de som lyssnar på dig och de som finns i din närvaro. Namaste.

Gäst: Tack. Jag uppskattar det.

Gäst: Kan jag ställa en snabb fråga?

OWS: Ja. Vi tar en fråga till och sedan släpper vi kanalen.

Gäst: Tack. Vi vet alla att vaccinet är skadligt för immunsystemet i kroppen. Jag kommer inte att ta det. Men en vän till mig vaccinerades, och plötsligt i förra veckan låg hon på sjukhus med lungcancer. Jag undrar om vaccinet verkligen kan orsaka både cancer och blodproppar, hjärtproblem, allt. Det verkar vara uppenbart, men jag undrar för att min intuition säger, att vaccinet kanske drev fram lungcancern. Kan ni belysa det snälla?

Shoshanna: Vi vill dela.

OWS: Ja, snälla gör det.

Shoshanna: Kära syster, får vi dela om detta?

Gäst: Ja varsågoda.

Shoshanna: Kära Syster, det stämmer tyvärr. Den som vi talar igenom har haft exakt samma erfarenhet, av en familjemedlem som fick denna vax – det är inte en vaccination, fick denna injektion, den triggade och hon fick diagnosen lungcancer, av nivå IV, berättade de för henne. Så vi kommer att säga att de som har en genetisk benägenhet för en fysisk sjukdom, en fysisk sjukdom som har infiltrerats i människokroppen, kommer att kunna triggas av partiklarna i denna injektion.

Vi är så ledsna att behöva säga detta, men det är vad som sker. Och de som gjorde en överenskommelse om att göra detta, gjorde en överenskommelse om att ta emot denna injektion och bli sjuka, för att mänskligheten skulle få en djupare förståelse och vakna upp. De offrar sig själva så att de som är vakna, kan hjälpa andra att vakna. Namaste.

OWS: Detta är allt en del av befolkningsminskningen som planerats av de otäcka, som med avsikt fick dessa olika ingredienser tillagda i de så kallade injektionerna, vilket skulle utlösa de olika genomerna i folket. Inte alla, förstås. Vissa fick helt enkelt placebo, eller saltlösning, eller något av den typen.

Naturligtvis, fick de i de så kallade ledarpositionerna saltlösningar, och de visste att det var det de fick. Det var därför de tog det, förstår du. Andra vet vad som finns i, och kommer inte ens att ta det, även en av dessa otäckingar, men vi kommer inte att nämna hans namn vid denna tidpunkt, men han själv driver på det överallt, men har inte tagit den och ska heller inte.

Så förstå allt är medvetet för att åstadkomma olika triggers i systemet för de som är redo för det, eller accepterade detta, som Shoshanna har sagt här. Okej?

Vi är redo att släppa kanalen. Vi har en e-postfråga. Ni kan säga den nu.

Gäst: Ja, tack. Personen frågar om karantänlägren, FEMA-lägren, om de byggs för att hysa de ovaccinerade eller andra? Tack.

OWS: Det var det de byggdes för, men det är inte det de kommer att användas till. Det är vad du behöver veta för att förstå. Det de planerade kommer inte att hända. Du ser verkligen redan resultaten av detta på olika ställen här i landet, eftersom fler och fler i hela landet går utan masker, utan att kontrolleras och säger ”vi gör det inte,” vi kommer inte att gå med på det”. Och det finns andra i världen, i olika länder i världen, som säger: ”Nu räcker det! Vi tänker inte ställa upp på det!” Det är demonstrationer och protester. Så det de planerade kommer inte att hända så som de ville. Det är deras Nya Världsordning, det vill säga, det finns en avfolkningsplan för att skilja er åt, men istället för det så blir det faktiskt raka motsatsen, i och med att fler och fler vaknar upp och går samman här. Enade vi stå. Söndrade vi falla. Och det är det de vill: att söndra er. Men det är inte det som sker nu. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi kommer bara att säga att vi håller med, och att detta är ytterligare en rädslotaktik. Ett annat sätt att föra terror till mänskligheten. Och ni måste förstå att det finns sju hundra miljarder människor på er planet och (gäst: sju miljarder), vi tror att det finns sju hundra miljarder, men ja, vi ber om ursäkt, sju miljarder på den här planeten, och de kan omöjligt tillfångata alla. Detta är en rädslotaktik. Bry er inte om det. Namaste.

OWS: Har ni något avskedsmeddelande nu innan vi släpper kanalen?

Shoshanna: Det har vi. Vi skulle vilja säga att var och en av er som bär ljuset, som ger ljuset, som förankrar ljuset är så behövda, är så viktiga i rörelsen av detta stora uppvaknande, och vi säger också hur värdefulla ni är i bortom, i de andra dimensionerna, när ni skapar en annan väg som inte fanns tidigare i andra dimensioner, på grund av er renhet i hjärtat och er trofasthet mot sanningen. Namaste.

OWS: Ja. Och vi säger helt enkelt fortsätt att se bortom illusionen och håll linjen, för det bästa har ännu inte kommit.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

ANCIENT AWAKENINGS

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...