Xylenia via Galaxygirl | 10 oktober 2021

Xylenia via Galaxygirl | 10 oktober 2021

 

Xylenia 10/10/2021

Vi är medvetandet i de medicinska sängarna som är på väg att och är i färd med att tjäna mänskligheten i detta lyckliga ögonblick av övergång i er planetvärld. Jag, Xylenia, talar, chef för de medicinska sängarna på en av de många anläggningarna. Många av er har arbetat med er uppstigningsprocess. Individualiserade uppstigningar sammanfaller till helheten. (Jag ser hur en aspekt av DNA upplyses inifrån och sprider sig i kedjan). Varje ögonblicks val av ljus gör en otrolig inverkan på din kropp, på ditt mänskliga medvetande och på Gaia. Vi ser människor som bli snällare och mer kärleksfulla med dessa högre dimensionella förändringar. Det här är bra. Dessa utbrott av energier från den Stora Centrala Solen aktiverar er ytterligare. Många av er undrar över de medicinska sängarna och hur de kan tjäna mänsklighetens uppstigning under denna tid. Det är en intressant fråga, en som många kommer att ställa. Många kommer att vara rädda för att utnyttja deras helande fördelar eftersom ni har lärt er och programmerats till att frukta det som kan gynna er mest.

Jag, Xylenia, talar, chefsoperatör för en av de många medicinska sängfaciliteterna, peppad genom hela er tid och rum. Vi kalibrerar våra energier ständigt inom de medicinska sängarna så att vi på bästa sätt och lämpligast kan harmonisera den uppstigande människans genetik med era nuvarande energetiska vågor. Det är en genomisk återställning, en förbättring, ett bortfall av sjukdomar och de genetiska anlag och tendenser som har blivit sjukdomar inom det mänskliga genomet. De medicinska sängarna tar bort dessa för de är programmerade för det högre ljuset och det högsta och bästa resultatet. Människor kommer att stråla av ljus, av kärlek, av frid, av klarhet. Mänskligheten kommer att komma hem till det högre dimensionella ljuset i sina kroppar. De medicinska sängarna återställer helt enkelt den individuella människan till sin optimala genetik. Det är allt. All sjukdom, ärren och nuvarande sjukdomar, de konstgjorda höfterna och lederna, allt kommer att ersättas av en högre dimensionell form och alla kommer att bli läkta och fullkomliga. Vi har många av dessa faciliteter. De finns i ljusstäderna, de finns också på några av våra skepp. Du kan använda dessa när du vilar och tänker optimera och kodprogramrensa det som inte längre tjänar dig. Det är mycket möjligt att de lägre dimensionella värdena aldrig tjänade dig. Men de manipulerades och infördes i dina genetiska frekvenser och dessa tas bort. Vi förstår det raseri och den disharmoni som du har upplevt. Ge det ljus för healing. Du kommer inte längre att manipuleras. Inte längre. Detta fria viljeexperiment tjänade främst mörkret, kontrollörerna. De tas bort för många väljer att inte omprogrammeras och återställas i ljuset, och därför har de valt att ta bort sig själva. De är inte ditt bekymmer. Ljuset är här. De medicinska sängarna är underbara skapelser av det gudomliga. För vi är inom de gudomliga frekvenserna. Vi väljer att använda vår kunskap för hälsa, välbefinnande, enhet och helhet. Det är sant. För helhet och genomförande av detta massiva genetiska manipulationsprojekt så att de som har fångats kan vara fria och explodera i ljuset av sin högsta potential inom sin fysiska form.

Jag Xylenia inbjuder er att komma och besöka oss, kom och se själva. Kom och upplev en föryngringsprocess i en medicinsk säng. Det kommer att kännas som hemma. (Jag hör ett trevligt nynnande i mina öron. Jag ser Xylenia, en mycket lång tunn humanoid med lila hud och stora ögon som bär en lång vit medicinsk rock. Hon gestikulerar till mig att komma med sina långa lila fingrar. Jag ser ett massivt rum på ett skepp fyllt med tusentals glödande lyckligt nynnande lavendelkapslar som lever på ett sätt. De är fyllda med ljus och mjuka inuti som den mest bekväma säng du någonsin legat i. Jag hoppar in i en. Den är prismatisk, glödande. Det spelas frekvenser. Det mjuka materialet under mig anpassar sig runt mig så att jag känner mig perfekt bekväm och omsluten i ljuset. Hon ler och stänger locket och jag befinner mig i ett klot av ljus, ljud och kärlek. Jag kommunicerar med det lila klotet. Det känner mig. Det är min medicinska säng. Den känner till mina släktlinjer, den har laddats ner med mina minnen eftersom den är energetiskt kopplad till mig. Jag ser att det kommer att vara så här för dem som är ivriga till helande och öppna för upplevelsen. Jag ser tillbakablickar av liv jag har levt och där avtryck kan ha satt sina spår i mig. Jag blir helad med ljus så att hela jag är ljus. Jag känner en vibration genom hela kroppen och nynnandet höjer mina celler och förenar dem till en högre vibration. Jag väljer frid. Jag väljer uppstigning. Jag ser att detta är en valpunkt för många. De som är redo kommer att njuta av denna upplevelse och komma ihåg den. Jag ser att mitt DNA uppgraderas. Jag känner att jag är universumet i mig och jag kan rikta ljuset till områden som behöver det mest, men det kan den här kulan också. Det fungerar för mig och visar mig vart jag behöver flytta mitt medvetande så att jag kan låta det området av mig expandera och läka. Jag är insvept i en filt av ljus i alla färger, var och en avseende den vibrationsfrekvens som behövs för minnet som läker. Det är en orkester av ljud och ljus. Jag släpper in ljuset, och sedan är det tyst. Denna ljusa känsla av helhet är mycket tröstande. Det känns som hemma. Xylenia står bredvid kapseln när den öppnas på egen hand när vi avslutar sessionen. Min kropp känns lättare, är glödande och lite transparent. Mitt hår blev längre och jag känner mig längre, mer kunglig, hel. Det är en fantastisk känsla. Xylenia skannar mina vitala ämnen och en av de vitalerna är förhållandet kol till kristallint. Hon ler och håller om min hand.

Du galaxgirl är inte den första som använder kapslarna men du är en av de första som skriver ner din erfarenhet och kommer ihåg. Vi uppmanar alla ljusarbetare som läser att göra detsamma. Kom och besök din ljuskula och känn skillnaden. Tack för ditt besök idag. Välsignelser. Det är en ära att få tjäna. Jag är Xylenia.

En personlig anteckning: Som många, är jag angelägen att denna teknik ska uppvisas i den fysiska världen. Jag tror att det kommer! Ändå, jag tyckte att denna upplevelse var fysiskt givande och jag hoppas att andra också gör det. Kärlek till Alla,

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...