Valarna från Sirius B via Galaxygirl, 25:e februari 2018

Valarna från Sirius B via Galaxygirl

25:e februari 2018

Per Staffan 26:e februari 2018

Meddelande från Valarna

Hälsningar mänsklighet, ljusbärare på Jordens landområden. Vi Valar, är era motsvarigheter för havet, från Sirius B och era egna vatten på er hemplanet. Vi Valvarelser har ett kollektivt medvetande, precis som att ni, Mänskligheten, har ett.

Det är hög tid att ni inser det, för det är grundbulten i er utveckling. Ni är alla ett. När ni hjälper varandra, hjälper ni er själva. Alla ni är ett. När ni ger healing till de som lider, blir ni själva healade. Men ni vet det, de av er som läser sådana här meddelanden.

Andra kanske blir förvånade över att höra att valar kan tala och kommunicera. Det är stor arrogans att anta att vi inte kan det. Eftersom alla arter kommunicerar med sina egna. Alla är intelligenta, bara på olika nivåer av interaktion med allt, för alla har olika syften eller ljusfrekvenser att hålla. Alla energier har sin uppgift.

Ni, människor, har den högt eftertraktade Guds gnista, vilket är det som skiljer er lite, men det upphöjer också er roll som väktare och beskyddare av världarna. Det här jobbet har missbrukats och tillintetgjorts av de mörka. Det är hög tid att ändra på det.

För att skydda de utan röst som ni kan höra, för att skydda rikena, djuren och Valvarelserna på er planet, som hållit ljuset under så lång tid, till största delen. Vi kommer inte att prata om övergreppen under århundraden, för det tillhör den gamla energin, det gamla sättet.

Det är dags för er, mänsklighet, att skapa på nytt. Att skydda på nytt. Att leva på nytt som beskyddare med en uppvaknad Guds gnista inom er, som skiner klart för alla att kunna se. För vi är alla ett. Förstå verkligen det, för det kommer att förändra allt för er. Separationen är bara en illusion; den har funnits för att lära sig av. Nu är det dags att healas från dessa lärdomar och börja om igen. Återställda och uppväckta människa, det dags att återställa vackra Gaia!.

Föreställ er det djupaste havet, och dyk ner i det med oss. Andas in det mörka kalla vattnet som omger och stödjer er. Känn lugnet som omger er kropp, er valkropp, för många av er har sådana också. Allt är tyst, och ni kan höra Moderns hjärtslag som slår i takt med ert eget. Öppna upp det. Expandera ert hjärta och låt Moderns livskraft pulsera över hela er – runt allt omkring er – allt inom er. Och plötsligt är ni alla ljus, och ni är alla ett och inget, i samma ögonblick. Det är anknytning..

Denna meditation kan vara till hjälp för er, då alla de högre energierna dansar i ert rike och tränger sig igenom missuppfattningar. Det kan vara omtumlande. Hitta lugnet i den. Hitta enigheten i djupet av den. Moderns djupa omfamning finns här runt omkring, i de djupa vattnen utan tid. När ni har anslutit och känner er utvilade, kom tillbaka upp till ytan med oss, där ljuset dansar på vattenytan och lyser i prismor av splittrat ljus. Det är härligt! Och nu up – up – up – och bryt igenom! Ah! Vi flyger. Vi känner ljuset från Solen och Moderns hjärtslag på en och samma gång. Det är därför vi Valar bryter ut i sådan glädje. Det är en sådan ära att vara förkroppsligad.

Vi Valar, Cetacean från Sirius B och från era vatten, era hav som så väl behöver er healing, vi sänder er vår kärlek, vårt stöd, oss själva, för stabilitet och healing. Allt är väl, allt är mycket bra. Det var allt. Farväl människor.
Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...