Valdjuren från Sirius B via Galaxygirl, 15 maj 2018

Valdjuren från Sirius B via Galaxygirl, 15 maj 2018

Per Staffan 16 maj, 2018

Meddelande från Valdjuren från Sirius B, 15 maj 2018 | Galaxygirl

Valdjur från Sirius B 15/5/2018

Hälsningar, mänskliga vänner. Vi är Valdjuren från Sirius B och er egen nuvarande hemvärld Gaia. För vi är alla oskiljaktigt ihopkopplade, men alla är ett hjärtslag av allas Moder, i valform. Ni också, mänskliga vänner, är bara ett uttryck för Modern i er egen form. Modern är livet. Hon andas inom er, precis som hon andas inom oss när vi simmar och bryter och leker med våra unga. Vi ser att mänskligheten flyttar allt närmare förståelsen av dessa saker. Mänskligheten behöver återuppliva lekens konst, att ha roligt, och koppla av. Dessa begrepp har tagits bort, förvrängts. Livet skulle njutas, i medskapande med Modern av allting, med Källjus, i fullständig fred och glädje.

Skulle ni mänskliga vänner vilja simma med oss nu? Sätt era anklar djupt ner i den svala havsytan. Hör de skummade bubblorna poppande av glädje och fröjd och hoppa i! Vi är tillgängliga för att simma med, att coacha dig när du börjar komma ihåg hur du leker i livets surf och i dessa härliga nya energier som tar oss närmare dig i kommunikationer som denna, som tidigare varit ganska sällsynta. Men som naturens konungariken, djurrikena – när vi alla stiger upp med mänskligheten, kommer våra kommunikationssekvenser att stärkas, och vårt band kommer att bli starkare. Telepati blir normalt, vanligt, och ni och vi, era valkamrater, kommer att kunna kommunicera klart över stora avstånd om ni önskar det. Vi är alltid villiga att lyssna. Kanske kan vi erbjuda ett annat perspektiv? Man lär sig att omfamna och njuta av djupets tystnad. Energierna rör upp din surf – din ytvärld – ganska tydligt vid denna tidpunkt.

Låt oss dyka djupare nu ner i det klara, djupblå, fridfulla vattendjupet där allt du kan höra är din egen andning i din valform, och Moderns Hjärtslag i alla saker som omger dig, omfamnar din form i hennes djupa vatten. Det är inte kyligt, för du är massiv i din välisolerade valform och du är bekväm, lycklig att vara fri i en annan form, i en annan miljö. För detta är en försmak av din multidimensionalitet, eller hur? För vad du föreställer dig skapas. Sjung din valsång om dessa tider av återkoppling med oss. Kan du höra oss sjunga? Vi sjunger och simmar omkring dig nu, mänskliga vän i valform, och lyfter dig uppåt i vår kommunikation och kamratskap.

Stanna här så länge du vill i en virvel av djup gemenskap och vänskap. När du är redo, stig upp, upp, upp i solens vattenstrålande ljus upp till ytan där vattnet är varmare, klarare och bryter! Och bli omfamnad i spänningen av att leva, bli nyskapad i dessa nya energier av salighet, enighet, återförening med dig själv. Lysande är ni, mänskliga vänner. För ni kommer ihåg er enhet med ert mänskliga kollektiv. Ni växer er starkare i ljuset. Vi valar med vår gamla kunskap ser och uppskattar er ihågkomst. Det kommer att tjäna dig bra under de kommande dagarna av kaos och förändringar.

Kom ihåg de djupa vattnen. Det här är hur vi mediterar. Du måste hitta din egen väg. Följ ditt hjärta och bli tröstad. Och nu, när du är uppfriskad och förnyad, simma tillbaka till stranden och bli din mänskliga form igen, gå upp droppande våt, uppfriskad och gå på sandstränderna med ljus i dina fotspår. För allt är energi. Allt är anslutet. Och ni, mänskliga vänner, är oupplösligt länkade till oss. Vi är ett. Vi är alla uttryck för Källan i enhetens stora kosmiska dans.

Vi är valarna av Sirius B, som idag erbjuder våra energier av stöd till våra mänskliga vänner igen.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...