Valarna och Vattenandarna från Sirius B via Galaxygirl, 9:e februari 2018

Valarna och Vattenandarna från Sirius B

via Galaxygirl, 9:e februari 2018

 

 

 

Budskap från Valarna och Vattenandarna från Sirius B, den 9:e februari 2018

Valarna och Vattenandarna från Sirius B, 18/02/09

 

Hälsningar mänskligheten. Vi är Valarna från Sirius B med ett uppmuntrande budskap av hopp och förnyelse. Dyk ner djupt med oss i detta härliga Nu-ögonblick, och föreställ er själva i er massiva valform. Det finns inga problem här. Bara tankar, bara ljus och bara kärlek. Det går bäst att skapa när omgiven består av sådana frekvenser som dessa, vilket ni Mänskligheten fortfarande har kvar att lära, men är i processen av att åter lära er.

Ta ett djupt andetag och dyk djupt med oss nu, ner till det djupaste djupet, där bara tankarnas tystnad finns och Moderns hjärtslag, som alltid omger och omfamnar, vill ni tillåta det. Ni Mänsklighet, vi Valar har blivit missförstådda alldeles för länge. Det är dags för er att förstå och minnas att vi är eviga partners med er, för att balansera viktiga energier från er kära Moder Gaia, eller hur.

Vi är era partners. Vi håller de forna djupa energierna. Vi lagrar minnen i er värld, i världens simbassäng. Många lidanden har uppstått för oss i era vatten, våra vatten, för vi delar dem eller hur, med kära Moder Gaias alla livsformer. Det är luften vi andas och simmar igenom. Mycket som länge har dolts och lagrats, håller på att frigöras och återupptäckas på er yta, när era regeringar ändras, skiftas, från mörker till ljus, från fördelarna för några få, till mångas blomstring. Det var alltid meningen att det skulle vara så. Den sanna styrkan inombords måste upptäckas. Den är inte bara en del av resan, utan själva resan, från Källans individuation, tillbaka till Källan. Allt är ljus.

Vi har visat er mentala bilder på vad vi ser på er planet, och i era vatten. Vi välkomnar er att lägga till era energier till världens vatten, genom en massintention för rening och förnyelse. Gör det för er själva också, eftersom ni också är gjorda av Moderns vatten.

Vi välkomnar er att försöka se och känna vår värld av det blå, av det mörka, djupa, lugna, klara vattnet, som lugnar och släpper ut lagrade problem och smärtor. Processa det. Det är för svårt att simma lastad med bagage. Släpp det. Stig nu upp mot det ljus ni ser på vattenytan, och andas in det. Andas in ljuset och välkomna dess healande effekt, i era vid denna tid så trötta kroppar. Vi välkomnar er hit för en sådana meditation, och en enligt önskemål healande simtur, om ni vill. För vi tar oss lätt över till er värld, för att stödja våra Val-vänner på Gaia. Vi är alla energi, medvetenhet, och vi delar våra energier med varandra, och med de arter som är i behov.

Vi är Valarna från Sirius B. Många fröjder väntar på er, Mänsklighet, i denna stund av planetens övergång. Ni kommer att uppskatta förändringarna mest, om ni är fridfulla och förankrar ljuset. Kom ihåg att vi är partners i detta, Mänsklighet; balanserare av land, ljusbärare, rikenas förvaltare. Det finns mycket att göra. Det är bäst att börja nu. Ni kommer att få mycket hjälp om ni ber om den.

Vi är Valarna från Sirius B, som alltid ger kärlek, ljus och stöd till våra vänner på Gaia.

Vi är vattenandarna från Sirius B, som omfamnar mänskligheten nu, med vattendroppar av kärleksljus från vår Moders hjärtslag, från er Moder, Modern till allt!

Mycket uppenbaras på er planet i detta Nu-ögonblick, på så många olika sätt att det är svårt att hålla koll! Men vi håller koll på våra mänskliga vänner med evigt stöd av Modern, på denna magnifika resa av allt till allt, av bortglömt ljus till ihågkommet ljus; vill ni inte bli uppmuntrade och låta oss trösta er?

Skicka den violetta flammans rensande kraft till era älvor på Gaia, för den hjälper verkligen på alla sätt till, att lyfta upp elementens riken; skicka den till era hav, era floder, era sjöar, för när den brinner och renar, lyfter den upp allt på dess väg; och när Gaia lyfts upp och skiftar så gör ni och alla andra det också, som finns på och inom henne – verkligen en fantastisk prestation! –

Det är så spännande att förstå och uppleva, och ni har en underbar utsikt över allt, eller hur? Ja, allt uppenbaras – allt uppenbaras och vi är förtjusta, och mest glada över att kunna tjäna, alltid tjäna Modern, ljuset; sprid kärleken Mänsklighet, sprid er kärlek som löper djupt inom er, det är förbluffande för andra att se – för de förstår inte och det retar dem –

Ni är kärlekens mästare, älska varandra, älska er själva! Älska Gaia! Och skicka hopp till de som lider och är sårade, bli ljuset för dem, för ni är de bästa att kunna göra det och vi hedrar er i era ansträngningar för den planetära uppstigningen! Vi är vattenandarna från Sirius B, alltid här för att stödja er, med Allt, för det är det vi gör! Vi kommer att lämna er nu för en stund ~ för det är allt livet är, stunder ~ missa inte någon av dem! Vi älskar er!

 

~ Galaxygirl

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Du gillar kanske också...