Ärkeänglarnas Kollektiv via Galaxygirl, 20 augusti, 2020

Ärkeänglarnas Kollektiv via Galaxygirl | 20 augusti 2020

 

Ärkeänglarnas Kollektiv 20.08.2020

Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv som talar till mänskligheten i detta nu som en enhetlig röst. Vi är många. Många av er är vi i mänsklig form som tjänar. Som ovan så ock nedan. Vi tjänar ljuset. Vi tjänar kärleken som är Källan. Detta är tiden för den göra upp den stora räkningen med dessa anti-ljus och anti-kärlek mot ljuset och kärleken. I verkligheten är allt ljus, allt är kärlek, men ni har fångats i matrisen av dualitet och allt som är, är det därför inte. Som Alice i Underlandet har ni vandrat länge. (De visar mig scener av Disneys Alice i Underlandet-film, som jag inte har sett på flera år). Alice faller inledningsvis i tunneln, medvetenhetsfallet, Atlantis och Lumeriens fall. Alice har sina äventyr, era många vistelser på Jorden, och Alice reser sig igen och klättrar uppåt mot ljuset. Vi nämner denna bok för er nu eftersom det är en lämplig analogi till vad ni har upplevt. (Jag ser Galna Hattmakare, den skrämmande kaninen och den skrikande drottningen med många kortsoldater). De Galna Hattmakarna, den kränkande oligarkin, som har gunstlingar på gunstlingar för att tjäna dem. Dessa kort har vikts och drottningen är död. Ljuset översvämmar Underlandet – vi skulle inte kalla det ’under’. Det är ett under att ni alla har lärt er och kommit ut så starkt. Detta jordexperiment har i bästa fall varit svårt. Kommer ni ihåg slutet på historien? Alice öppnar ögonen och inser att allt är en dröm. En mycket verklig dröm, ja, men Alice befinner sig i sin riktiga verklighet, liksom ni. Ni är drömtillverkarna, förändringsskaparna. Ni är livsvattnarna, regnbågskrigarna. Ni är älskarna, drömmarna, läkarna, ledarna. Ni är de bästa framtida skaparna av Nova Gaia och ni kommer in i ert eget. Läkning väntar.

Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Jag Mikael, Jag Rafael, Jag Jofiel talar. Vi omger er med kärlek och ljus. Vi dränker er i de mäktiga flammorna av kärlek, ljus, och styrka under de kommande dagarna. Ni är mer än kapabla för det som ligger framöver. Stål formas i elden. (Jag ser en brandbolliknande komet falla till jorden och smälla ner i marken, och ta bort eventuella disharmoniska energier, vilket orsakar den omgivande skuggan att hoppa av. Jag ser att denna eldkula i verkligheten är ett högre medvetande, och skenet från detta verkar sprida sig över hela Gaia. Folket lyser, de är glada igen). Vi visar dig detta för att illustrera ljusets kraft. Samma kraft finns i dig. Det Kristnade ljuset brinner ljusare för varje dag, ljusare än någonsin tidigare på er planet. Vi antänder mänskligheten. (Jag ser de mäktiga änglarna blåsa sina gyllene trumpeter. Jag hör ekot från bergen så att alla var de än befinner sig på Gaia kan höra dessa frekvenser av upplyftning, ljus, antändning, inre styrka).

Det Kristnade barnet uppstår idag inom dig. Hållare av flamman, det är dags att sprida den. Det är dags att lysa ditt ljus, sprida din kärleksflamma. Ljuset i dina ögon talar volymer. Maskerade eller inte kan era ögon dela kärleken ni har för varandra. Mörkret smulas sönder, mörkret flyr. Allt är ljus. Vi klär er i våra kläder av komfort, av styrka. Allt är inte förlorat. Den sanna skatten är nu funnen inom er; det är mänsklighetens skatt som ligger djupt begravd i kakofonin av mänskliga upplevelser. Kärleken som ni har till varandra, förlåtelsen som ni kan skicka till era förtryckare – det är era skatter, lärdomarna ni fått när ni var i elden är ovärderliga. Ni kommer att värdera dessa dagar. När era skatter kommer fram kommer det materiella att verka mindre och mindre viktigt för ni kommer att inse på en djup själsnivå att allt är tänkt att delas som ett kollektiv. Tiden för dominobrickor som slår ner varandra är över. Byggnationstiden är här.

Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv, som kallats in från Skaparens hjärta. Vi omger er värld med kraft, med styrka, med kärlek, med nåd och med stor glädje när det nya föds. Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Vi andas våra koder i ditt kronchakra nu. Andas djupt. (Jag ser glitter av silver och guld som liknar fyrverkerignistor som ångar in i min krona och sprider sig över hela kroppen). Vi står alltid bredvid dig. Precis som fyrverkerier lyser upp natthimlen, så ska energin för denna tid också återintegrera sanningen och gnistan i det mänskliga kollektivet. Allt är inte förlorat, kära du. Allt börjar precis. Känn gnistan i dig. Hör det Kristnade barnets gurglande skratt och fläkta kärlekens låga. Var kärlek. Var ljus. Var den sanna du. Illusionen krossas och det är verkligen en ny dag som gryr över er vackra värld. Fred. Vi står med er. Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv av ljus. Fred.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...