Änglarna via Ann Albers, 6 juli 2019

Änglarna via Ann Albers, 6 juli 2019

Per Staffan 7 juli 2019

Ann Albers (channeled messages)

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Var och en av er är en väsentlig och viktig del av livets pussel. Var och en av er bidrar varje dag till hela mänskligheten. Din kärlek, din omsorg, dina böner och dina goda gärningar krusar in i kosmos väv lika tydligt som behagligt och hälsosamma känslor i kroppen krusar genom hela nervsystemet.

Ni är ett! Det finns En kärlek, ett ljus och en energi som fungerar i och genom var och en av er.

När du lyssnar på ditt hjärta och tillåter kärlek att komma till ytan – genom ett vänligt ord, en god handling eller till och med en kärleksfull tanke – registreras den kärleken av hela mänskligheten och hela skapelsen. När du gör något du känner dig guidad att göra, hjälper det hela mänskligheten att utvecklas.

När du delar en kärleksfull tanke med någon annan, planterar du eller vårdar frön av godhet och visdom i deras själ. Du vet aldrig hur dessa frön kommer att växa. Du kommer aldrig, på denna jord att se de sanna och magnifika effekterna av ens dina minsta handlingar.

Din kärlek – oavsett hur stor eller ”liten” den uttrycks – är en mäktig kraft.

Så när du känner dig tvungen att säga något snällt, kärleksfullt eller klokt till någon, gör det! När du känner dig tvungen att göra något bra för någon (så länge det också känns bra för dig!) Gör det. När du känner dig tvungen att be en bön för någon – främling eller vän – gör det.

Om du biter i ett äpple och kastar kärnor på marken, så har du under de rätta förutsättningarna planterat en fruktträdgård för framtida generationer att njuta av! På samma sätt kan de godhetsfrön som du sår på denna jord växa till vackra fält av vilda blommor i mänsklighetens hjärtan.

Du kanske aldrig förstår helheten av det goda du gör med ens den enklaste handlingen. Lita på att när ditt hjärta leder dig, kan du plantera stora trädgårdar av kärlek.

Ingen kärlekshandling är någonsin ”liten” kära ni. Ni tillåter Gud att vidröra världen genom er egen fria vilja, och genom att göra det kommer ni också att känna det underbara flödet och återspeglingen av den kraften som strömmar i er, genom er och till er. Detta är er djupaste önskan.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
– Änglarna

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...