Växlings- och Inlösensummering, 17 maj 2018

Växlings- och Inlösensummering, 17 maj 2018

Per Staffan 17 maj 2018

Entry Submitted by Ron Giles at 3:54 AM EDT on May 17, 2018

“Zim inväxlingsinfohjälp” av Zeth – 17.5.2018

Zeth, som sagt, du har Zim och ja, de kan Lösas in, inte växlas in. Vi internetpersoner anses vara Tier 4 (nivå 4.)

Inväxling är för nivå 1 till och med 3, med det operativa ordet ”Växling”, så innehåller Tier 1 – 3 regeringar, regeringstjänstemän, VIP personer som getts amnesti, humanitära grupper och kontraktsgrupper. Människor i Tier 1 – 3 har bara Dinar, Dong, Rupiah, etc. i den första valutakorgen att omvärderas till deras sanna värde i världshandeln. Dessa är de omvärderade valutorna som kommer att vara tillgängliga för inväxling. Tier 1 banker i USA, som Chase, Wells Fargo, Key, US Bank, Bank of America etc. är kontrakterade för att växla valutor. För att få kurser över kurserna på framskärmarna och att byta ut före nivå 5 eller allmänheten måste man använda 800-numren och boka ett möte. Om du inte bokar ett möte kommer du att stängas av tills Tier 4-utbytet är klart och det är godkänt för Tier 5-allmänheten att börja. Allmänheten, Tier 5, vet inte om de högre kurserna om de inte har fått denna information från deras internetaktivitet. Återigen är detta för VÄXLINGAR, vilket betyder att du byter valuta till en ny valuta efter eget val.

Oavsett vilka dessa Tier 1 – 3 personer är, kommer de inte att få lov att lösa in Zim. Zim är reserverad för Tier 4, Internet-personer som känner till Zims värde för inlösen. Om du har gett Zim som en gåva, kommer de att behöva ta emot 800-nummer från dig och boka sitt eget möte, eftersom Zim inte får bli inlöst hos en bank, om inte den banken har blivit kontrakterad till att lösa in Zim.

När 800-numren släpps skall du ringa det numret och berätta för dem vilken valuta du har. Om du har Zim får du ytterligare 800-nummer dit du ska boka ditt inlösenmöte.

Zim kommer inte att växlas in. De är obligationer och du kan bara lösa in dem, vilket betyder att du får pengar för din Zim till den kurs du förhandlar, multiplicerat med det tryckta värdet på obligationssedeln/-sedlarna. Bli inte förvillade eller arga att vi inte gick först, alla Zim är bara för Tier 4-inlösen till en kurs som du förhandlar på ett utvalt inlösencenter med en bankir. Tier 1 – 3 kommer att ges SKR eller Safe Keeping Receipts. Deras medel kommer inte att vara likvida, förrän början av Tier 4-växlings/inlösenmötena – ingen dubbeldipping. Alla går eller ingen går. Många Zim-innehavare har också valutor att byta och kan göra det till en högre förhandlingskurs vid samma möte.

Zeth, jag hoppas detta hjälper.

Ron Giles

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...