Montague Keen via Veronica Keen, 8 januari

Montague Keen, 8 januari 2017

Via Veronica Keen

 

Allt är kaos. Lögnerna blir mer och mer upprörande för varje dag som går. Kampen om makten är koncentrerad till Amerika. Hela mänskligheten måste sända positiv energi till Amerikas befolkning för att skydda dem, när de onda makterna kämpar om kontrollen. Det här är på riktigt och det påverkar varenda en av er.

Kärnvapenkrig skulle förstöra livet på Jorden. Använd kraften i era sinnen för att störta de onda som strävar efter att ta fullständig kontroll över Amerika. Kabalen förväntade sig inte för ett ögonblick att deras utvalda marionett Hillary Clinton skulle förlora valet. Hennes misslyckande med att bli president var er seger över det goda mot det onda. Det var sorgligt att se att så många lät sig luras av hennes propaganda. Ni hade tur som lyckades undkomma henne. Faktum är att hela världen hade tur som slapp henne.

Människan är som svagast nu. Era kroppar kämpar för att klara av anstormningen av gifter som levereras till er genom ert vatten, er mat och er luft. När det gäller läkemedelsföretagen, och vad de producerar, är det ett under att människan har överlevt så här långt. Ni har en ondska emot er som är mycket stor och som har planerat att ta över planeten i 2 000 år. Kabalen blev chockad av BREXIT i Storbritannien, som var totalt oväntat. De trodde att de var oövervinnliga.

Ni, å andra sidan, håller på att vakna upp för de korrupta lagar som ni har tvingats att existera under, även om jag inte kan säga leva under. Det är länge sedan människan var fri att leva livet på Jorden. Nu vill Kabalen ha Amerika för sig själv. De vill inte ha det amerikanska folket, bara de som är nödvändiga för att tjäna dem.

Det är viktigt att ni inte köper den propaganda som de kabalägda medierna matar er med. De kommer att berätta de lögner som är nödvändiga för att skrämma er. De kommer att göra vad de anser nödvändigt för att uppnå sin Stora Plan att ta över er planet. Ni måsta vara starka! Se till att ni har alla fakta innan ni tar några beslut som kan skada mänskligheten. Var och en av er måste ta ansvar för de beslut ni fattar.

Amerika står vid kanten av stupet. Det som händer där påverkar hela mänskligheten. Stöd Amerika, eftersom er energi, era böner och ert stöd kommer att hjälpa dem att övervinna detta övertagande. Det är så många amerikaner som inte har en aning om vad som försiggår i deras land. De hålls medvetet ovetande om vad som pågår runt omkring dem. Stäng av televisionen och prata med era medmänniskor och lär er vad som faktiskt händer och ta itu med det. Det här är inget spel.

De litade på Amerikas skäl för att skapa krig, om och om igen, och dödandet av människor som det medför. Ni var tysta när Amerika blev världens mördarmaskin. Godkände ni verkligen detta? Teg ni och intog en attityd av ”bara inte på min gata eller i mitt land”, när ni stängde ögonen till dödandet som gjordes i ert namn?

Många kommer att lämna Jorden när de har slutfört sitt arbete. Andra kommer att lämna eftersom de kanske hindrar det som måste göras. Var mycket försiktiga med vad ni accepterar som sanning. Historian som ni fick lära er var fabricerad. Detta faktum i sig har hållit er i mörker och under kontroll. När det gäller religioner och de lögner de levererar, har de varit en snara runt mänsklighetens hals alldeles för länge. Det är bara Buddismen som är någorlunda sann. Alla religioner svarar inför Rom, HÖGSÄTET FÖR ALL ONDSKA.

Det var ert val att vara på Jorden vid denna tid för att rädda den från de onda krafterna som har tagit över den. Kontrollanterna ler när de förstör er och allt ni håller kärt. De behöver den energi som ni ger ifrån er när ni lider. Det här är avgörande tider.

Min kära fru försöker hjälpa en ung man i Amerika som har en viktig roll att spela. Han har blivit inlåst utan rättegång och har hållits fången under de mest fruktansvärda förhållanden i ett fängelse i Amerika, i nästan nio månader. Han återvände till Jorden med uppdraget att återställa fred och rättvisa. Men en Illuminati-agent fann honom och använde tankekontroll (mind control) på honom.

De kunde inte döda honom, så de hittade ett sätt att få honom inlåst. Han behöver era böner för att befria honom och ge honom kraft att klara av det som görs mot honom. Han återvände till Jorden för att hjälpa mänskligheten, men nu behöver han mänsklighetens hjälp. Det finns många fler som honom, som hålls fångna i det här korrupta systemet, inte bara i Amerika. Omfattningen av korruption känner inga gränser.

Tillsammans är ni starka nog för att vägra att vara en del av övertagandet av Jorden. All korruption och de korrupta själva kommer att avslöjas. Det finns inga gömställen kvar för dem. Det här är deras sista strid. Säg adjö till dem så snart deras onda styre är över.

Min kära, du kommer att hitta ett sätt att underlätta våra planer.

Jag saknar dig också min kära. Din beundrande Monty.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Website: The Montague Keen Foundation

Du gillar kanske också...