Veronica Keen – Kanalisering av Montague Keen – 8 Juli 2018

Veronica Keen – Kanalisering av Montague Keen – 8 Juli 2018

Per Staffan 16 juli 2018

Montague Keen (kanaliserad information)

Även om mycket exponeras nu så tar det många år innan ni förstår den fullständiga bilden av försöket att ta över Jorden. Försök att undersöka det som visas upp varje dag, så att ni kan få hela bilden så snabbt som möjligt. Då och först då förstår ni vad som måste göras och hur man gör det. Ni måste ha fulla fakta innan ni vidtar åtgärder. Ni kommer att bli chockade över att se att det ni hade accepterat som sanning, avslöjas som totala lögner. De satte upp sig som “de lärde” som delade sin sanning med er, när det motsatta var sanningen. Ingen religion har någonsin sagt er sanningen. De har alla bestämt sig för att lura er, att göra er till slavar, och tyvärr är många av er fortfarande under deras kontroll. Det krävs mod att erkänna att ni hade fel.

Ni vill leva era liv i enlighet med Gud, kärlekens gud, inte helveteseld och fördömelse, som många av er är tillsagda. När människor med den övertygelsen återvänder till efterlivet, tar det tid att möta sanningen. De skäms för att de hade accepterat som sanning en så uppenbar själskontroll. Buddhismen är den enda religionen som fick det något så när rätt. Frigör er så att ni kan utforska den fullständiga sanningen om vilka ni är och varför ni är på Jorden vid denna tidpunkt.

Ni, mina vänner, är de som valdes för att få bort allt som är mörkt och korrupt i er värld. De vet att de har förlorat striden om Jorden, men ändå klamrar de sig fortfarande fast vid den lilla makt som de har kvar. Utan er som deras slavar är de ingenting. Pengar enbart kommer inte att rädda dem och det är allt de har. De kommer att tvingas att möta sina synder mot mänskligheten, vilket kommer att döma dem rättvist.

Denna julimånad kommer att frambringa mycket information som hittills varit gömd. Min kära fru var chockad i morse när hon förstod omfattningen av Kabalens kontroll över er. Varje aspekt av era liv är täckt. Även i idrottsvärlden, där ni tror att den bästa mannen eller laget vinner, ser vi att det också bestäms av dem i förväg. De lämnar aldrig någonting till slumpen. De kontrollerar alla; mycket mer än ni någonsin har föreställt er.

Förändring kan inte hända förrän era regeringar slutar använda chemtrails för att förstöra mänskligheten och de grödor ni är beroende av för att överleva. Ni bör inte tvingas vaccinera era dyrbara barn. Droger som slutligen dödar er ska tas bort från försäljning. Den fulla omfattningen av den sataniska rituella misshandeln och dödandet bör exponeras och förbjudas. Respekt för män, kvinnor och barn bör vara normen. Detta är vårt mål och vi avser att uppnå det. Båda sidor av livet arbetar på det. Vi kommer att lyckas.

Kabalens kontroll kommer snabbt till ett slut. De förväntade sig aldrig detta, så de är inte beredda på det. Deras lakejer i regeringar över hela världen befinner sig i svårigheter. De är inte betrodda längre. De är exponerade och måste möta människornas vrede, vars liv de gladeligt utnyttjade. Mr Trump besöker England i veckan. Han är här av endast en anledning: han avser att möta England och be att de återlämnar allt som stulits från öst. Han vill inte ha pomp och ceremonier. Han har respekt för alla som söker sanningen. Ha medlidande med de i England som inte har respekt för honom. De visar sin egen okunnighet. Båda sidorna av livet önskar honom all framgång. Politiken är ett smutsigt spel. Trump är inte en politiker, så han är fri att följa sitt samvete. Det är därför som det görs en så stor ansträngning att ta bort honom från ämbetet. Kabalen är paralyserad av honom eftersom de inte kan kontrollera honom. Aldrig i er världshistoria har det gjorts sådana ansträngningar att ta bort en president.

Var beredda och på er vakt, eftersom saker rör sig snabbt nu. Bankerna stänger och det kommer att lämna många människor strandsatta utan livets nödvändigheter. Övergången kommer att ta ungefär tre veckor. De korrupta och deras medhjälpare kommer att tas bort eftersom de inte kan gå vidare. De blev en del av Kabalen på grund av det arbete de gjorde för dem. Det fick dem att känna sig viktiga men de kommer att få betala ett mycket högt pris för det.

Min fru går igenom en mycket svår tid. Kabalen hindrar henne från att sova genom att använda svarta moln som bombarderar henne på natten. Hennes sjukdom ger oro. Detta beror på Kabalen. Vad många av er inte har insett är att Veronica och två andra var avsedda att åka till Irland. En av dessa människor, Dave, sattes i fängelse av Kabalen i USA på felaktiga grunder. Damen kidnappades och bevakas. Hon får inte prata med någon. Irlands uppdrag kan inte slutföras förrän de tre personerna i fråga är tillsammans. Vi, på denna sida av livet, gör vårt yttersta för att göra det möjligt. Tro inte på de lögner som Kabalen hävdar. Om du hade någon aning om vad dessa tre personer går igenom för att fullfölja sitt uppdrag, skulle ni inte vara så snabba att kritisera. Kabalen är hänsynslös i sin desperation att hålla fast vid kontrollen. Vänligen be för att dessa tre människor än en gång kan bli fria att fullfölja sitt uppdrag från vilket hela mänskligheten kommer att gynnas.

Min kära, din kamp för att komma igenom dessa mörka dagar, så att du kan slutföra ditt uppdrag innan du lämnar Jorden, är berömvärd. Ni tre är fullt medvetna om dess betydelse och kommer inte ge upp det. Det krävs mod för inte att ge upp. SS försökte nå fram till damen och hotades. RT försökte med samma resultat. Kabalen är fast besluten att stoppa uppdraget. Jag är så stolt över dig, min kära.

För alltid, din beundrande, Monty.

Meddelande från Dave

Dave har bett mig att tacka alla som välvilligt har skickat brev, kort och böcker till honom. Det är viktigt för honom att veta att han inte är bortglömd. Vi måste alla be att rättvisa skall råda.

Kontaktuppgifter

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...