Montague Keen via Veronica Keen, 26 mars, 2017

Montague Keen, 26 mars 2017

Via Veronica Keen

 

Kampen om kontrollen över Jorden har utkämpats på många nivåer. Det gör er förvirrade om vad som verkligen pågår. Jag kan berätta för er att om Amerika faller, då finns det inte mycket hopp för resten av världen. Övertagandet av Amerika började för många år sedan. Ni har sett varje president tillträda med löftet om att tjäna folket, men se vad ni har upplevt. Bara ett annat ansikte som har gjort exakt det samma, ännu en gång. Det här är det absoluta beviset på att det finns en dold kraft som kontrollerar Amerika, och som inte tjänar det amerikanska folket.

Det hemliga sällskapet suger systematiskt livskraften ur det amerikanska folket. De vill ha Amerika för sig själva. De dödar gossebarnen. Titta själva på siffrorna och ni kommer att bli chockade över hur få gossebarn som överlever. Det är en del av planen för övertagandet.

Pedofili är också en stor del av planen. Pressen berättar inte för er vad som görs för stoppa denna djävulska handel med mänskliga liv. Fråga er själva varför de inte rapporterar gripandet av de män som handlar med barn. Vem litar ni på? De pedofiler som äger era informationskällor, eller det faktum att ni själva kan kolla upp det. Det är hög tid för er att inse sanningen.

Den falska händelsen i London den här veckan, kommer att användas för att tvinga fram nya lagar, som ytterligare kommer att begränsa den lilla frihet ni har nu. Att förvänta sig att någon ska tro att en knivviftande man skulle springa förbi beväpnade vakter mot Westminister Palace är obegripligt. De av oss som har besökt Westminister vid många tillfällen vet att det inte är möjligt att göra detta. Tyvärr dör faktiskt människor under sådana charader. Ni hade 7/7 och 9/11. De gjordes alla i ett bestämt syfte. Tro på vad ni faktiskt ser, inte på vad ni blir tillsagda att se. Ni har blivit lurade alltför många gånger. Ni bör känna igen när de slår blå dunster i ögonen på er. Sådana metoder måste upphöra.

Det dolda sällskapet arbetar även i Afrika. Det frodas av lidande. De som vill utplåna mänskligheten är ansvariga för massakern. Ni lever i farliga tider, och det kommer att fortsätta tills mänskligheten säger INTE MER! Det måste få ett stopp!

Ni lever i en värld av överflöd, och vid en tidpunkt när allt är möjligt, måste ni höja er röst för att stödja varandra. Idag är det Afrika, i morgon kanske det är ni. Avslöja ondskans dolda hand som utnyttjar mänskligheten. Ni vet vilka de är. Aldrig har mänskligheten varit i en sådan fara. Det är dags att agera.

Europa, Amerika, Afrika; alla håller på att tillintetgöras av denna dolda hand. Brexit, i England, har sinkat det. Be en bön om att även Frankrike slår in en spik i EU:s kista. Deras plan var att förstöra Europa och tränga ihop dess befolkning i en smältdegel. För som en enda enhet är befolkningen lättare att utplåna. Tänk på det.

Jag skulle kunna spendera tid med att tala om för er hur underbart det är på den här sidan, men ni kämpar för att överleva i en värld som har övertagits av en mycket ond kraft, som vill ha Jorden för sig själv. De finns omkring er i olika skepnader och är mästare på att förklä sig. De håller på att utplåna den vita rasen utan motstånd. Många av er hyllar dem fortfarande.

De älskar krig, fattigdom och lidande, som de livnär sig på. De är förtjusta över det faktum att så många av er fortfarande är beredda att ge upp era liv för dem, delta i deras krig och alltid lyda deras befallningar. Vakna upp!

Vänligen be för dem som satte sig upp mot dessa onda människor och fick sina liv förstörda som följd. Många är inlåsta i fängelser där de behandlas dåligt. De behöver era böner.

En sådan man har en viktig uppgift att fylla för mänskligheten. Han behöver er hjälp för att fullfölja sitt uppdrag här på Jorden. Min kära fru försöker att stödja honom. Satanisterna har tagit ifrån honom allt, hans hem, hans företag och framför allt hans frihet. Han är nu utfattig, i fängelse utan familj och vänner. Den här unge mannen kommer att bli 50 år om tio dagar. Mänskligheten behöver att han överlever för att slutföra sitt uppdrag. Kom ihåg honom i era böner.

Rättvisa existerar inte i Kalifornien. Min kära fru vet exakt hur de agerar. Hon fick uppleva hur de tog ifrån henne allt när jag gick över till andra sidan.

Ni måste vinna den här kampen och återställa Jorden så att mänskligheten kan överleva. 2017 och 2018 innebär många prövningar, så ta inget för givet. Vägra att tro på de lögner som läggs fram för er för att kontrollera er. Se bortom dem för att skapa ett bättre liv för alla. Ni kan göra det om ni har viljan.

Min kära, din hälsa ger anledning till oro på grund av ständiga attacker. Var försiktig! Vi har varit tillsammans under många livstider. Banden kan inte brytas.

För alltid din beundrande Monty.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

Du gillar kanske också...