Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juli, 2018

Ett fantastiskt kliv framåt!

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi har glada över att ansluta till er alla.

Vi har ett omfattande ”lager” av erfarenheter från våra tidigare liv, som ger oss möjlighet att känna när något stort händer för er alla där på planeten Jorden och vi har den känslan nu. Vi känner att de energier som ni har tagit emot, påverkar era liv på ett mycket mer positivt sätt nu, än vad de gjorde tidigare. När ni tar emot ett enormt inflöde av energi, är det ofta så att ni får upp en massa ”triggade” känslor.

Men, vad vi istället ser vid den här tiden, är att ni tillgodogör er energin som ni laddar ner och ni gör framsteg i era liv som individer och som ett kollektiv. Det sätt som ni bearbetar den här energin som ni får, är en indikation på hur bra det går för er och vi ser upphetsningen inom de av er som är uppvaknade som ett väldigt, väldigt gott tecken.

Ni börjar verkligen fatta att ni är här för att starta något helt nytt, något som inte har upplevts tidigare och det sjunker nu in att sättet att skapa dessa upplevelser, är genom att använda dessa högfrekventa energier som kommer till er från alla hörn. Vad detta betyder, är att ni kan göra mindre och ”utföra” mer. Det betyder att ni kan tillåta saker att komma till er. Ni kan slappna av och ta emot och ni kan släppa taget om att försöka och att kämpa; det som har varit en sådan del av den mänskliga upplevelsen så länge.

Det vackra för oss, med allt detta, är att vi ser att ni inser att ni har blivit det som ni har önskat bli och ni erkänner er själva mer som skaparna av hela den här upplevelsen. Ni tittar mer inom er efter den kraft som ni en gång gav bort och ni ser er själva såsom bemyndigade (empowered) av dessa energier som ni själva har tillkallat och detta är ett fantastiskt kliv framåt.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er alla.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...