Montague Keen via Veronica Keen, 12 september, 2016

wpd4bc9436_06

Montague Keen

via Veronica Keen

12 september, 2016

Idag, på årsdagen för 9/11, utfördes en av århundradets mest kriminella handlingar mot oskyldiga människor, som den dagen med sitt blod fick offra sina liv, för att Kabalen skulle kunna framskrida med sina planer för er värld. Denna enskilda händelse borde öppna era ögon till hur lite Kabalen bryr sig om er, vanliga människor. Hur de är redo att gå hur långt som helst för att avlägsna er från Jorden, som de längtar efter att ha för sig själva. Livet på Jorden förändrades för samtliga den dagen, inte bara för amerikanarna. 9/11 användes som en förevändning att föra krig mot alla länder i Öster som hade OLJA, som Kabalen ville komma åt. Idag finns mycket få människor på Jorden som tror på den officiella historien om denna händelse. Sanningen kan inte hållas dold. Amerikas befolkning väntas en framtid i de FEMA CAMPS (koncentrationsläger, övers anm) som deras regering har förberett för dem. Man kommer att tvingas till dem ”för sin säkerhets skull”. Allting håller helt öppet på att förberedas. Varför ställer ni inte frågan: Varför förbereder man ’Fema Camps’ för oss?

Kabalen behöver inte hålla något hemligt för er, för NI IFRÅGASÄTTER ALDRIG NÅGONTING. Kabalen är i behov av ert lidande, er rädsla och er död, för att de ska kunna fortsätta existera i er värld. Varför tar det er så lång tid att se detta? När Kabalen minns 9/11, så är det med glädje, eftersom de ser på allting som de har uppnått av denna anledning. Hur många fler 9/11 -händelser behövs det innan ni vägrar understödja dem som önskar förstöra er värld?

De av er som är helt vakna för det som sker, är skyldiga er medmänniska att öppna hans/hennes ögon till allting som görs för att förstöra honom/henne. All information finns lättillgänglig för er. Det har aldrig varit lättare att göra efterforskningar. Regeringar existerar enbart för att tjäna Kabalen. De finns inte för att tjäna mänskligheten. Lita inte på deras ord. Se istället till deras handlingar, för handlingar talar den sanning som vanliga ord döljer. Kabalen håller på att förlora sin makt. De lovar er allt, för att försöka förhindra att ni ska se sanningen om vilka och vad de är.

Uppvaknandet växer i styrka. Dess energi sprider sig vida omkring. Ni håller på att vinna kampen om människornas själar och sinnen. Banker kollapsar, detta för med sig stort lidande. De var fullkomligt korrupta, orsakade onödigt lidande och därmed uppfyllde de sitt syfte. Planer har inrättats. Ni kommer snabbt att kunna anpassa er till ett nytt sätt att leva på Jorden, utan de korrupta bankerna som kontrollerar era liv. Under de 2000 åren som mänskligheten har känt till, har korruption och kontroll funnits, antingen genom religion eller regeringar. Livet på Jorden blev en utmaning för överlevnad, snarare än en upplevelse av det jordiska livet, så som det var i svunna tider. Inget som ni någonsin har lärt er via religionen är faktiskt sant; allting baseras på lögner. Rädslan som skapas av religionen ELIMINERADE BEHOVET AV VAKTER FÖR ATT KONTROLLERA ER, EFTERSOM RÄDSLAN FUNGERADE PERFEKT. Rädsla är det största och mest effektiva vapnet som används mot er, av såväl religioner som regeringar. Avlägsna rädslan ur ert liv och bli en fri själ. Det rekommenderas starkt. Rädsla existerar inte på denna sida av livet, för vi har ingen religion eller regering, vilka är skapade av människan.

Aldrig tidigare i er världshistoria har mänskligheten befunnit sig i en större risk för att bli utplånad. Ni har inte råd att fortsätta blunda för det som systematiskt görs för att utplåna den mänskliga rasen. Den propaganda som era regeringar genererar, för att vagga er in i en falsk trygghetskänsla, får inte accepteras som sanningen. Allt det kommer från dem som styr er värld från skuggorna. De har sina marionetter i regeringen för att säkerställa att deras planer blir godtagna och efterlevda. Dessa marionetter har, flera gånger, fått se vad som händer dem som går mot de dolda reglerna. Allt de behöver är en Pearl Harbor eller 9/11, då och då, för att förstärka sin agenda och den sovande befolkningen faller för det varenda gång.

De som har vaknat upp har funnit sin röst. De talar ut mot denna FÖRINTELSE, som planeras för er. Studera Agenda 21 och Agenda 30, vilket lämnar er utom all tvivel om vad era styrande har planerat för mänskligheten. Det borde öppna era ögon till den väg, längs med vilken ni nu går i sömnen. Handling behövs för att skydda er och era närmaste. Denna förintelse kan inte ske utan er hjälp och er medverkan.

Lita till era egna efterforskningar. Tala med dem som också forskar om sanningen. Religioner och regeringar är alla delar av kontrollsystemet, så dem kan man inte lita på. David Icke och andra likt honom, har ägnat sina liv för att söka sanningen och dela den med er. De 99% måste komma samman för att stå upp för sanning och rättvisa, för att befria mänskligheten från bojorna hos de ondskans krafter som fortsätter att kontrollera med sitt yttersta. Friheten är er, att tas över när Kabalen är som svagast. Fråga er varför så många av era så kallade ledare visar lojalitet med en främmande stat, som har infiltrerat varje del av samhället i er värld? Det är dags att stå upp för fakta, mina vänner, inget är som det ser ut att vara. Handling behövs för att återställa status quo och avlägsna de korrupta. Återta er värld för mänskligheten. Skapa en värld där allt mänskligt liv respekteras. Krigen upphör och fred råder överallt.

Min kära, din börda blir större och ansvaret är alltför stort. Din kamp att fullfölja ditt arbete tar ut sin rätt. Vi är med dig på varje steg på vägen under dessa svåra tider.

Jag är alltid din Monty, som beundrar dig.

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...