RV Intel Uppdatering via Anonym, 23 september

Reval-22

Om det Nuvarande Geopolitiska Landskapet och RV / GCR, 23 september 2016

”Nåd som Vapen”

För mig verkar RV vara ett vapen. Och de Nya Makthavarna använder RV för att tillfoga nåd som ett vapen till alla suveräna nationalstater för att utrota kabalen en gång för alla.

Låt mig förklara.

Ta den senaste falsk flagg-händelsen i Indien/ Pakistan till exempel. När kabalen attackerade Indien via en falsk pakistansk militärenhet tidigare i veckan, var det som om de öppet angrep Ryssland genom deras bindande BRICS-allians. Kabalen försöker nu därför dra in Ryssland i ett krig på alla möjliga fronter innan RV – för att stoppa RV – så de kan stanna kvar vid makten. Det kommer inte att hända men låt oss undersöka möjligheterna.

Deras diversifierade falsk-flagg-som-leder-till-krig-strategi omfattar insnärjda konflikter i Syrien, Palestina, Israel, Turkiet, Irak, Ukraina, även de Svartas Liv Räknas-kampanjen och relaterade ras-skjutningar i stora städer … även NFL:s Colin Kapernicks nationalsångs-motstånds-kampanj var till 100% ett kabal-arrangemang (idrottare har länge använts som krisaktörer – se Muhammad Ali, medelpunktens Muslim).

Alla dessa falskflaggor är mycket hetsigt planerade distraktioner som gör alla försök att hetsa till upplopp i mycket känsliga kulturella och religiösa drivbänkar, för att förändra geopolitisk strategi eller den allmänna opinionen till deras dementa fördel. Allt är kordinerad propaganda och därför inte verklig. Alltihop. Det stämmer, 99% av alla stora nyhetsnätverk och älskade nyhetsankare du tittar på är falska underrättelsetjänst-agenter, tränade i att vilseleda dig och eliminera kritiskt tänkande, med den resterande 1% som hjälplöst väntar liksom får inför slakten, eftersom endast sex företag kontrollerar alla världens medier och kastar sig över nya innehållsleverantörer, utan uppköpserbjudanden, innan de förstår vad som drabbade dem.

Det gäller för 90% av alternativa nyheter, politiska kommentarsajter och sociala aktivistbloggar. Alla samordnas av ett centralt meddelandecenter med övervakning från Östeuropa. Jag vet, det suger verkligen, eller hur, att få reda på det här för första gången, men fortsätt att utforska, det blir så mycket bättre. Lita på mig.

Nu, om kabalen tror att de fortfarande kan skapa ordning genom kaos – en strategi som har fungerat mycket framgångsrikt under många århundraden – måste de fortfarande göra det. Ändå ger denna taktik helt klart en baktändning, och kabalens kontrollbläckfisk kan helt enkelt inte anpassa sig tillräckligt snabbt för att ändra historiens gång – vilket i sin tur bara accelererar deras offentliga exponering och inneboende död. Allvarligt talat, till vilken nytta är en stor osynlig konspiration om ingen bryr sig?

Dessutom är Ryssland och Indien alldeles för förpliktigade mot deras gemensamma slutmål av fred och välstånd för att tillåta att någon betydelsefull upptrappning sker i Kashmir. Är det inte bara så uppenbart nu med tanke på tidpunkten för RV, Parisavtalet, G20 och FN-mötet? Det verkar som om deras egen spelbok nu öppet arbetar emot dem och de kan verkligen inte göra några hörbara speltillrop. Ärligt talat så har den stora charaden inte bara blivit uppenbar, den har blivit pinsam att titta på (se Hillary Clintons dubbelgångare).

Så medan för-RV-situationen löser sig för både Ryssland och Indien, kommer de helt enkelt tillåta diplomatisk återhållsamhet för att styra det hysteriska barnet (Pakistan) tills det lugnar ner innan läggdags (RV) eller permanent isolera deras nation, sätta dem i en legendarisk ändlös timeout tills de antingen ber om ursäkt för alla sina tidigare och nuvarande dåliga uppföranden eller ber att få spela snällt igen i sandlådan med de andra 209 fördragsnationerna (såsomTurkiet). Och vet du vad, BRICS-nationerna gör redan detta med alla länder … inklusive det stora USA. De låter den en gång så stolta självupplevda djungelkungen vissna och dö i sin egen takt, på sina egna villkor, och genom sitt eget val.

Varför? Eftersom BRICS-nationerna vet att dessa onda aktörer kommer att komma tillbaka, kanske aldrig lika starka eller kraftfulla, eller lika välfinansierade, eller lika motiverade, men när det onda väl döljer sitt fula huvud igen i framtiden, har de satt prejudikat för hur de kommer att hantera deras dåligt uppförande. Som ett barn med ett raseriutbrott som slutar gråta när det inser att ingen lyssnar längre.

Och detta FN/BRICS-diplomatiska hot är permanent och absolut i sitt löfte om en isoleringsstrategi, vilket är anledningen till att RV hållits tillbaka så länge, för att användas som ett välvilligt vapen för en positiv och hållbar förändring. Icke-samarbetsvilliga suveräna nationalstater har ingen chans att fly deras grepp, eftersom ingen kan existera efter RV utan godtagbar ratificering och genomförande av Parisavtalet – som implementerar guldmyntfoten som standard – och som bokstavligen över natten skapar en rad omvälvande militära och ekonomiska sanktioner som skulle vända vilken befolkning som helst mot sin regerings ledarskap, samt aktivera en världsenad fredsbevarande styrka som kan och kommer att kräva ett regimskifte.

Så ett kontinuerlig uppror ger ingen fördel. Medan fördelarna med samtycke och enhet med resten av världen är allt. Förutsatt att detta verkligen är vår nya jordverklighet så finns det verkligen ingen fristad för kabalen att omgruppera, eftersom varje nation i den fria världen behöver dessa nya pengar för att driva sina dagliga affärer och växa: vilket därför gör det nya finansiella systemet till ett instrument för ett nåd-vapen som skall följas, annars.

Är det sant! Halleluja!

Fria medborgare i världen, var säkra på att schackmatt i detta globala schackspel länge har utropats. Och kontrollen för världens själ har länge varit bestämd. Kärlek har vunnit segern över rädsla, sanning har permanent övervunnit illusionen, och enighet har nådfullt tillåtit fördärvet att avgå med amnesti. Allt på grund av det heliga uppdraget från Himlen i Kristi namn. Ja, vi går in intakta i en era av 1000 år av vitt ljus, agape kärlek, oändligt överflöd och obevekliga välsignelser som en lycklig familj.

Bröder och systrar, det är precis så det gick i vår livstid.

Och det är också därför du inte kommer att se några betydelsefulla militära problem uppstå mellan vare sig Indien och Pakistan; Israel och Palestina; Syrien, Irak och Turkiet; Irak och USA, eller USA och Ryssland/ Iran; eftersom ingen liten sak kommer att tillåtas att trappas upp till något större som fortsätter. Det kommer bara inte att hända.

Det är också därför varje nationalstat och dess ledare i hemlighet väntar, som väluppfostrade pojkar och flickor vid det gyllene kinesiska pengatråget, för att inte missa dess flödande guldbackade konton. Och det är därför ingen nation vågar riskera sin nations suveränitet, för några små territoriella eller metalltillgångsproblem, eftersom alla är livrädda att möta internationell politisk irrelevans och global finansiell isolering. Det är så som det alltid ”borde ha varit” och tja, det är det nu.

Så förvänta er RV-meddelandet här i god tid före slutet av september, om inte den här helgen, och luta er tillbaka för att njuta av när alla kvarvarande olydiga onda aktörer ödmjukt och snabbt faller in i ledet, som genom ett trollslag eller inspirerad syn, för alla kommer plötsligt nynna den internationella harmonisången eller annars tas bort permanent från relevansen i den moderna kulturen.

Ingen nation kan motstå (Israel), ingen gruppering av privata familjer kan övervinna mänsklig uppstigning (mörka adeln) och inga högre utomjordiska arter kan upphäva sanningen om Kristus med intellektuell överlägsenhet (Annunaki).

Överlämnande är det enda sättet, eftersom överlämnandet är det eviga andliga slutresultatet.

Så är det.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...