Vitvingade Kollektivet av Nio via Galaxygirl, 15 januari, 2020

Vitvingade Kollektivet av Nio via Galaxygirl

15 januari 2020

Hälsningar, vi är det Vitvingade Kollektivet av Nio. Vi är nionde-dimensionella och uppåt, som ni säger. För vi utvecklas och expanderar ständigt, precis som ni gör i detta mäktiga nu av förändring. Vi ser mänsklighetens framsteg hos de uppvaknade och uppvaknande som överraskande ljuvligt att beskåda, för det påminner oss om vårt eget uppvaknande till vår egen Källmedvetenhet i gångna tider. Ringarna på vattnet effekten av mänsklighetens uppstigning ska inte underskattas. Den är i sanning djup och påverkar allt inom denna rymdtidskvadrant och bortom. För allt är sammankopplat som en stort kosmiskt nät av kärlek, av medvetande, av tanke, av skapelse, av ren potential. Vi vill att ni ska se och känna er rena potential för skapande, för den är verkligen enorm.

Vi är det Vitvingade Kollektivet av Nio. Många av er är översvämmade med uppstigningssymptom, och ni har informerats om era många team för hjälp, sådana som era Plejadiska Medicinska Team, tjänsteänglar verkligen. Öppna upp er själva lite mer till möjligheterna för total kroppsförbättring, för intracellulärt framskridande, för att bli yngre inifrån, för vi ser detta som en oändlig möjlighet för er att verkligen bli partners med era kroppar, vilket skulle vara en ny upplevelse för er. Medicinen förändras och kommer att fortsätta utvecklas då mänsklighetens medvetande förbättras, med förståelse för kroppens medvetande och interagerandet med själen. Men ni, i förarsätet på er egen kropp, kan kärleksfullt konkretisera perfekt hälsa och balans i era inre kroppssystem, i era hormoner, i gångna trauman som balanseras till ljus.

Vill ni ha hjälp med detta? För vi skulle vilja komma genom mera fullt ut. Om det är så, säg ”Ja, Vitvingade Kollektivet av Nio, gå ihop med mitt högre själv för mer inre balans och healing så att jag kan navigera genom dessa kommande energivågor med behag och lätthet, i full harmoni med mina inre och yttre själv.” Vänligen sitt eller ligg ner i en bekväm stilla omgivning. Skapa detta utrymme omkring er tillsammans med oss. Vi omsluter er i det vitaste av nionde-dimensionellt ljus. Vi arbetar med era högre aspekter för att rensa bort mer trauma från de lägre aspekterna, vilka stiger och rensas fint. Ni kan känna och få återblickar. Sänd dem ljus. I detta utrymme av neutralitet, av kärlek, finns det total healing. Som observatören, som mästaren av er form, ser ni och erkänner denna healing. Välkomna detta inre ljus. (Jag ser och känner regnbågsljus av färger pulsera genom min kropp. På vissa ställen pulserar den mer då den rensar. Jag hör sång). Bjud in änglarnas inre sång djupt in i era cellstrukturer, djupt in i DNA:t för förfädernas healing. (Jag ser regnbågs-DNA, jag hör sången och trumcirklarna från förfädernas firande). Sitt med detta och känn skiftet. Vänligen säg ”jag accepterar kärleksfullt detta djupa skifte av healing och jag sänder denna healing djupt in i Gaias kristallhjärta, ytterligare aktiverande hennes och allas på henne healing.”

Vi är det Vitvingade Kollektivet av Nio. Ni är välkomna att göra detta skifte till en permanent del av den ni är nu. När utmaningarna för dagen kommer, dra denna regnbågs- och vitt ljus healing omkring er, isolerande er, hugsvalande er från det omgivande oväsendet. Och ringarna på vattnet effekten fortsätter. Vi är det Vitvingade Kollektivet av Nio.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

You may also like...