Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 22 juni, 2019

Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

22 juni, 2019

 

Hej på er. Jag gav mig själv lov att hoppa över en vecka, eftersom jag hade mycket på gång och tänkte att världen i alla fall skulle fortsätta snurra … och det gjorde den! Det är en väldig turbulens på gång för så många! Jag vet att ni kommer att säga att det beror på Energierna och jag vet att det stämmer … men skulle ni vänligen kunna utveckla det? Tack så mycket.

Välkommen till var och En av er när ni tonar in er till våra Vibrationsmönster som vi ägnar oss åt, när vi erbjuder vår Kärlek och våra förslag. Javisst, verkligen Blossom … Energierna just nu ’svajar i vinden’ och sprids vida omkring, för att hjälpa varje själ i upplyftandet av ens Vibrationer. Vi är HELT medvetna om att man skulle kunna argumentera om att ens Vibrationer just nu inte har ’förefallit’ vara särskilt upplyftande, på grund av att ’de gamla såren’ på nytt rivs upp. I sådana fall blev det så att såret läkte ihop utan att man först lät den friska luften rensa ut det och avlägsna all infektion … skulle vi kunna säga. Så allt som NU behöver göras är att öppna upp ärren på nytt, för att allt som inte längre tjänar ska kunna släppas ut. Detta kan vara något som till sin natur är både fysiskt och emotionellt.

Jag har också lagt märke till att det genom en sådan omvälvning finns en styrka i mig som uppmärksammar allt som är bra. Det känns liksom att SPELET inom MIG, bortom alla tvivel visar att vi kan minnas vilka vi är och att vi inte kommer att tillåta att de ’gamla mönstren som inte tjänar’ överväger.

Detta stämmer och är uppenbart för många. Vi förtydligar att Energierna som kommer in i er Planets atmosfär, är av mycket Högre frekvens och därför kan de inte absorberas av er förrän en viss ’utrensning’ har fått tillåtelse av själs-självet att äga rum. Detta är nödvändigt för att er Varelse ska höjas upp och förenas med de Större Energierna som väller fram.

Det råder en tid av konflikt mellan dualiteter. Vardera håller på sitt, men vi skulle ändå vilja säga … vilkendera väljer ni att mata? Den som tjänar eller den som inte gör det?

Det har med all säkerhet varit en tid då jag var tvungen att kalla in alla resurser och ta i bruk allt som ni har lärt ut. Men inom mig hittar jag personlighetsdrag som jag inte är så stolt över när de rörs fram till kokpunkten!

Och ditt övergripande resultat, Blossom?

Att fungera utifrån Kärlek. Enbart Kärlek … (till slut!!!)

Käraste Själar, många av er kan förnimma att FÖRÄNDRINGEN ÄR PÅ VÄG. Många av er KÄNNER skillnaden inom er och självaste luften som ni andas.

Ni håller på förbereder er för vad som ska komma. Ni kan inte ta er till de Högre Vibrationerna medan ni fortfarande håller fast vid oförrätter i det förgångna. NU måste man vara klar i Sinnet, klar i Kroppen och klar i Hjärtat … för dessa ’tillstånd’ av Varande kommer att bli ’er biljett’ till den Nya Världen. Den Nya Tillvaron.

Blicka tillbaka på gångna tider och hur du brukade tänka. Se nu hur långt du har färdats på vägen hemåt.

Hur mycket mer accepterande av dig själv är du? Hur mycket har du lärt dig att ÄLSKA … DIG SJÄLV?

Så här säger vi: DU ÄR REDO!

Ni har kommit ihåg och därför så har ni på nytt tränat era Väsen i att VETA att den väg som ni färdas på är SANNINGEN.

SANNINGEN OM VILKA NI ÄR.

Inget kan ändra på denna VETSKAP inom er, för det är en KÄNSLA … inte ett sinnestillstånd.

Det som ni KÄNNER att är er SANNING … ÄR DET!

Jag får bilder av ’soldater’ som tar på sig sina rustningar och marscherar, håller fanorna högt upp i luften när de gör det. Jag vet att många känner sig obekväma med bilderna av ’Ljusspelarna’ i egenskap av soldater, men ändå är det vad jag ser.

Men är det inte så att vi metaforiskt visar dig dessa bilder, Blossom?

Din rustning är din förståelse om vem du är … DIN KÄRLEK.

Miljontals av er som marscherar tillsammans såsom EN. Förenade i syftet att ta er värld till sitt Högre Plan.

NI ÄR REDO … och … DÄRFÖR BÖRJAR DET.

Jag kan verkligen känna er Energi och Kärlek och Förenande, när ni lät dessa ord komma igenom. Men jag nämner ’med avsikt’ att ni har sagt ’Så, det börjar’ rätt så många gånger tidigare.

Och varenda gång hade/har vi rätt. För varje steg på vägen är ett nytt steg framåt. En ny plats att påbörja nästa fas av vad som bara kan kallas ’MIRAKLET’.

Vänligen spinn vidare på det!

Vi har om och om igen talat om för er om EVENTET. Vi är inte unika i att tala om detta ämne.

EVENTET ÄR/KOMMER ATT BLI … ETT MIRAKEL.

För vad det handlar om, vad det erbjuder, vad DET ÄR … kommer att införa förändringar för er Planet som kommer att få själarna att uttrycka det.

’Detta är inget mindre än ett Mirakel’ kommer ni att säga, för det kommer att förorsaka sådana förändringar för var och en och därmed till det Hela.

INGET KOMMER ATT FÖRBLI DETSAMMA … FÖR ALLTING KOMMER ATT FÅ SIN VIBRATIONSFREKVENS UPPHÖJD TILL EN HÖGRE PLATS.

Varje själ, varje levande ting … kommer att förflyttas till EN NYARE VISSHET. Var och en kommer att ’skifta’ varifrån de befann sig till en mycket Högre plats, men fortfarande inom sin egen förståelse om SIN Sanning … i enlighet med den ’nivå’ man genljöd till inombords, INNAN denna ’Händelse’ ägde rum.

OCH … DEN KOMMER ATT ÄGA RUM!

Det var värst! Jag kan inte riktigt tro att vi är tillbaka till det här ämnet, men ni tog upp det och vem är jag att inte hålla med? Vissa människor känner att vi redan befinner oss inom EVENTET … att det är en gradvis process som redan äger rum.

Vi skulle vilja svara att du och din Planet med all säkerhet befinner er i de förberedande stadierna, Metaforiskt visar vi er astronauter … där en hel del förberedelser för deras resa har ägt rum. Men nu … visar vi er att de har klätt sig i sina dräkter och är på väg till ’skeppet’ och tar på sig säkerhetsbältena. Detta är hur nära ni är, Käraste Själar.

Det betyder, å ena sidan att det är mycket spännande och å andra sidan … så vill jag vara försiktig, i och med att fastän det definitivt är ’närmare’ … ur ett perspektiv av den större bilden, så skulle detta fortfarande kunna betyda ytterligare tio år av vår tid.

Ändå, så är det inte så … För är det inte så att när allt ligger på plats, så börjar nedräkningen?

Häftigt … Tusen fjärilar flyger omkring inom mig! Men jag håller fortfarande väldigt mycket fast vid tanken på att jag bara ska vänta och se. Jag har varit där, jag har gjort det här många, många gånger. Med Respekt.

Vi respekterar din ärlighet och att du tar hänsyn till sådana frågor.

Kanske försöker jag skydda oss … Er och mig … och försöker hålla vår ’trovärdighet’ intakt … för den har fått ta emot slag/den har splittrats flera gånger längs med vägen.

Käraste Blossom, vi är inte det minsta oroliga över vår ’trovärdighet’! Vi talar bara i/utifrån vår SANNING. När vi blir missförstådda/misstolkade, så gör vi inga förändringar i det som vi har sagt. För det förekommer inga förändringar. Vi uttrycker till dig det SOM ÄR. Vi kan inte göra/vara på något annat sätt.

Det vet jag och jag blir alltmer medveten om hur många som ’LEVER JÄMTE ER SANNING’ och för detta är jag ärad och ödmjuk att på era vägnar få vara ’budbäraren’. I sanning, på djupet … tack så mycket för att ni anser att jag är ’lämplig för jobbet’ mina vänner! Mitt hjärta känns rätt känslosamt just nu.

Käraste Blossom, som du vet … så är du en del av ett nätverk som låter oss göra det som vi gör. Det finns så många som hjälper oss/dig. Det finns de som översätter till andra språk, en herreman som spelar in ’vår bit’ och mixar den med din, så att de som föredrar att lyssna, kan göra det. Det finns också de som lägger ut dessa budskap överallt på internet. Det finns de som vidarebefordrar våra meddelanden till andra. Det finns de som berättar om oss utifrån hjärtat, utan rädsla eller dömande … och det finns de som ’står bakom dig’ så att säga, för att säkerställa att du blir omhändertagen och får vad du behöver … OCH TILL VAR OCH EN … SÄGER VI TACK för att ni spelar er roll, så som ni kom överens om innan ni kom hit.

Jag vet. Jag känner mig I SANNING VÄLSIGNAD för en sådan hjälp. Det ger mig självförtroendet i vetskapen om att det som jag gör … är av Sanning … annars skulle jag inte vara så välsignad … om ni förstår?

Vi förstår. För vi ÄR! Må var och en, när ni tappert vandrar längs er väg, fyllas upp med det Gudomligas Kärlek och Ljus.

Tack, mina Vänner. Ta hit det! VI ÄR REDO. Men jag ska inte riktigt ännu sätta på kaffepannan. Två sockerbitar var det, eller hur? I Tacksamhet, I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

Source: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...