White Cloud via Blossom Goodchild, 20 oktober

blossom-blog-new-short-1

White Cloud

via Blossom Goodchild

20 oktober, 2015

 

Blossom: Hej mina vänner där Högt uppe! Ju mer som avslöjas via visselblåsarna etc … desto mer desperat skulle man kunna känna sig … och ändå övervinner KÄRLEKEN allt och det måste vi veta … innerst inne, eller hur?

White Cloud: Vi skulle snarare säga ’Exakt så’, Käraste Blossom. God morgon på dig. Nu önskar vi inget hellre än att du knäpper på din inspelningsutrustning.

Blossom: Allt är klart och redo för rock´n´roll. (Vilken härlig överraskning att få White Cloud att presentera sig själv inför sessionen, som naturligtvis ’hedras’ av Federationen av Ljus.)

Utskriften:

Ett mycket varmt välkommen till Var och En av er, när ni under denna tid vandrar på livets resa. Hur väl Var och En av er tar sitt varje steg längs vägen.

Mina Käraste Vänner på det Jordiska planet … Hur de av oss som inte bor inom tätheten på er Planet … Hur vi applåderar för er … Hur vi hedrar er … Hur vi tackar er för att ni utför er del … som vi förstår att inte alltid är en så lätt väg att följa.

Ändå fortsätter ni ständigt framåt. Eller hur? Inom er själ VET ni … förstår ni allt mer … att detta är det som ni kom hit för att göra. För att lyfta er egen Vibration och verkligen, även Planeten, om ni kan säga så.

Blossom nämnde … och hon har funderat på … att ju mer hon får höra om Sanningarna som avslöjas … desto mer övergår det ens förstånd. För det som hon nu håller på att börja förstå … är så väldigt avlägset från det som hon fick lära sig under sina år i skolan.

Ibland, i likhet med många andra, tänker hon att livet var mycket enklare ju mindre hon kände till. Ändå VET hon också, att tillväxten … utvidgandet … inom hennes hjärta, är bortom det som hon från tidigare kunde känna igen … på grund av all vetskap och alla insikter om sig själv och om ALLT SOM ÄR. Detsamma gäller för Var och En av er, eller hur mina vänner? Och idag kommer jag här … vilket blev en trevlig överraskning för Blossom, säger hon … för även jag gillar att stiga fram och dela med mig av min visdom och för att tillföra lite Ljusaktiviteter till planen … om ni tycker att det är ok.

Ju mer ni förstår … desto mer kommer ni att inse att det finns mer och mer och mer att förstå … och, mina vänner … detta kommer aldrig att upphöra. För den lilla del av ert Universum som ni bor i, är verkligen vidsträckt, ur er synvinkel sett … alla insikter ni stöter på … och slutligen är den förstås inte större än ett nålstick i Den Stora Planen som omfattar allting. Ändå är det lilla nålsticket lika viktigt som varje annat nålstick som gör att ALLT OCH ALLTING BLIR VAD DET ÄR.

Vi talar om och om igen om Kärlek, för det är vårt syfte. Federationen av Ljus och verkligen, jag själv … som kommer genom Blossom på detta sätt … har ingen annan agenda, mina vänner, än att assistera er i förståelsen för vilka ni är.

Många blir frustrerade för att vi inte besvarar frågor som dyker upp i ens sinne gällande vissa meddelanden som vi har förmedlat. Men förstår ni, vänner? Ser ni inte att vi inte behöver komma igenom med alla svar på frågorna ni har? Hur skulle det gynna er?

’Väldigt mycket’ säger Blossom. Och ändå säger vi … att vi endast erbjuder de ord som är viktiga.

ORD MED DEN BAKOMLIGGANDE … DJUPA BETYDELSEN … SOM TILLÅTER ER ATT KÄNNA STORHETEN I DEM SOM NI ÄR.

Enkelheten i det som vi förmedlar är allt som behövs, vad oss anbelangar. Vi vill inte besvara universella frågor gällande det ena och det andra. Till vilken nytta skulle det vara … ärligt, annat än att leda till förvirring? Vänligen förstå … det finns bara en viss nivå av förståelse, som era hjärnor vid denna tid kan acceptera … på grund av den resonans som ni vistas i.

Ju mer Blossom hör talas om saker och ting … desto mer får det henne att häpna … så som hon skulle uttrycka det. Ändå vill jag välja att säga … att hon har nått en plats inom sig … där hon äntligen på sätt och vis har ’Fattat’… Att fokusera på alla de Nya Sanningar som nu kommer ut … är nödvändigtvis inte fördelaktigt att göra. Var medvetna, visst, men kan man förändra dessa saker och ting? Inte till en viss gräns … för det som är förgånget är förgånget. Men hon VET nu … vilket också ni gör, mina vänner … att det som hon kan förändra är sin Vibration. Hon lär sig … vilket också ni gör … hur man kan lyfta den Högre och Högre upp …

GENOM ATT HON FOKUSERAR PÅ DET SOM ÄR AV GODHET.

GENOM ATT HON FOKUSERAR SITT HJÄRTA PÅ KÄNSLORNA AV KÄRLEK FÖR VARANDRA.

GENOM ATT HON FOKUSERAR PÅ ATT FÅ FRAM DET SOM ÄR HENNES ÖNSKAN I LIVET … OCH ATT FÖRVERKLIGA DET …

I VISSHETEN om att genom att hon gör det … så lyfter hon Planetens Vibration … och jag väljer att i slutet av den meningen säga: … ’helt på egen hand’.

Blossom väljer att lyfta Planetens Vibration helt på egen hand!

På samma sätt …. VÄLJER Var och En av er … genom att stanna kvar i er Renaste Högsta Energi av Ljus-Kärlek … att lyfta Planetens Vibration … helt på egen hand.

HUR MÄKTIGA NI ÄR!

HUR GUDOMLIGA NI ÄR!

VET ni dessa dagar … KÄNNER ni Ljus-Kärleken som ni är? Ljus-Kärleken som föds i den djupaste platsen inom ert Varande … ut till Planeten … enbart genom att Vara er själva?

Bara genom att leva er Sanning … Sanningen om vilka ni är OCH samtidigt ha roligt.

Jag har ofta talat om saker som gäller frågor som inte tjänar och ändå kanske man väljer att fokusera på dessa frågor. Det är genom att öva … genom att erkänna att dessa saker inte tjänar ens jag och helheten. Och genom att lära sig att snabbt koppla över tankarna av negativitet till tankar av positivitet … definierar man sin blivande karaktär.

NI ÄR STÖRRE ÄN DET.

NI VET BÄTTRE ÄN DET.

NI BEFINNER ER OVANFÖR ALLT DET.

När dessa Högre Energier bokstavligen sköljer över er Planet och ni tillåter er själva att ta emot och välkomna dem … kan ni nu KÄNNA, mina vänner … skillnaden i er själva? När ni tillåter er själva att KÄNNA skillnaden … den VISSHET som ni så väl känner till. VISSHETEN om att ni inte VET vilken VISSHETEN är … ändå KÄNNER ni så väl till den. Är inte den nu starkare än någonsin och ändå är det omöjligt för er att sätta ord på den?

Det är KÄNSLAN. KÄNSLAN av VISSHETEN. Och nu kanske, kan ni förstå lite mer, varför det ibland är så svårt, för dem av oss som vistas … ska vi säga, med all respekt … på en Högre Vibration … vi tycker det är så svårt att ibland sätta ord på saker och ting. För de är helt enkelt inte passande … eller, de uttrycker inte exakt vad vi KÄNNER … och det som vi önskar att NI ska KÄNNA.

Ni kan bara märka att er Vibration har lyfts och lyfts och lyfts upp … inte alls med ord … utan på det sätt som ni KÄNNER. Och ju mer er Vibration lyfts upp desto bättre KÄNNER ni er. Och ju bättre ni KÄNNER er desto högre upp lyfts er Vibration … och ju högre upp er Vibration lyfts … desto bättre KÄNNER sig Planeten och Allting på dess yta.

Förstår ni nu? Det är därför det är av största vikt … vill jag säga … för er att ni njuter av era liv. Att ni MÅR Bra. För när man MÅR Bra … så tillåter man Allting att Kännas som en del av vad man KÄNNER … för NI ÄR ALLA ETT.

Och skulle ni någon gång ha en dålig dag … straffa inte er själva. När ni har en dålig dag, mina vänner, andas kanske djupt och tona in till någon annan som kan ha en ovanligt Bra dag … och ta i Kärlek emot den KÄNSLAN som den andra har den dagen … och som inte ni har.

Gungor och karuseller, mina vänner … gungor och karuseller. Blossom ber mig säga det när jag säger detta … ’Varför måste det vara på det här viset? Varför är det så att de dagar, som inte är så bra, tidvis kan påverka en så mycket? Vad beror det på att det finns några som lider så mycket? Det verkar ibland finnas en sådan obalans. Det verkar ibland vara så orättvist, att den ena ska få bada i sådan glädje, när en annan badar i sina egna tårar?’ … och vi säger att det här är saker som ni ur ert perspektiv inte kan förstå … ni kan inte se det Större perspektivet. Andra kanske säger: ’Men varför? För om vi kunde, så skulle det hjälpa så mycket’ … Och vi säger: Mina Vänner, det finns vissa saker som ni måste acceptera. Ni accepterade ’villkoren’ i denna verklighet som ni nu vistas i, innan ni kom hit till den. Det var som om det fanns en liten ruta … som på er egen dator … där det stod: ’Bocka här för att acceptera villkoren.’ Det var som om ni fick göra det innan ni kom. För ni förstod. Ni hade läst kontraktet … om ni vill uttrycka er så.

Ändå, VISSHETEN inombords … ger er TILLIT. Tillit till er själva, att ni kom hit för att VARA KÄRLEK. För att njuta av era liv … och för att till era liv tillföra Allt som är av Storhet och Förträfflighet för ALLA.

Många av er väljer att se er omkring på förstörelsen och desperationen och girigheten och hatet och svårmodet. Jag vill säga till er … att det är bra att vara medveten om dessa saker och ändå är det er sak att fokusera på allt som är av Kärlek. Ni glömmer inte … eller ni lägger inte åt sidan … dem som är hemlösa … dem som hungrar osv. Ni skuffar dem inte åt sidan för att säga: ’Det där angår inte mig’. Genom att Vara i VISSHETEN av vad ni håller på att lära er … av er KUNSKAP … av er VISDOM … och genom att dra till er ALLT som är av den Högsta, Renaste Kärleks-Energin … så tjänar ni dem. Ni hjälper dem.

En ny slags livsstil är på väg in i era liv. Den typen av livsstil som ni ser i fantasiberättelser. En där KÄRLEKEN strålar ut från Varje Hjärta. Där vattnet är Rent. Kristallklart rent vatten rinner längs bergssluttningarna. Där barnen Skrattar och Leker. Fåglarna flyger fritt i skyn … för luften är fri från alla föroreningar osv. Håll er kvar vid de visioner ni har, Käraste Ni … av den värld som ni önskar leva i … OCH FÖRVERKLIGA DEN.

DET ÄR ERT SYFTE.

DET ÄR VARFÖR NI KOM HIT.

LEV, ÄLSKA, SKRATTA.

LÅT ERT LJUS LYSA.

Gör det eftersom ni gick med på det när ni skrev på kontraktet … kontraktet som löd: ’Var lycklig och låt ert Ljus lysa’ … Inom parentes (vad som än händer!).

Vi som befinner oss i andra sfärer finns tätt intill er … för att hjälpa och tjäna er … så som ni tjänar andra.

Var upplyfta, Käraste Själar … för ALLT ÄR VÄL.

ALLT ÄR SOM DET SKA VARA.

ALLTING ÄR EN KÄRLEK.

Vi Tackar den Gudomliga Enheten … för att dessa budskap får komma igenom. Vi ber alltid att vi ska förbli ödmjuka … för att kunna tjäna och ta emot … och för att vi ska få fortsätta vandra modigt som Ljuset och Kärleken. I Kärlek och Tacksamhet.

Adjö, mina vänner … Adjö.

Slut på sessionen.

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...