Yeshua och Ashtar via Galaxygirl | 14 januari 2024 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

Yeshua och Ashtar via Galaxygirl | 14 januari 2024 

Var hälsade, älskade vänner av Gaia, av livet, av friheten. Vi kommer i fred. Jag Ashtar från den Galaktiska Federationen kommer med ett kort budskap om fred, kärlek och hopp för mänskligheten, enligt den här personens begäran. Det har varit många spekulationer och många tidslinjeförskjutningar vad gäller resultat och det är inte vår sak att förutsäga eller att med säkerhet säga vad som kommer att ske. För allt är i gudomlig timing och allt ligger i Skaparens händer. 

Jag Yeshua, och jag Ashtar talar som en i kväll, i broderskapets solidaritet. Vi kommer ikväll till er och talar från holodäcket på Nya Jerusalem, som är mycket nära er jord nu, och energierna från vårt skepp skulle vara mycket påtagliga för er planet om vi skulle avmaskera. Vi är för närvarande dolda inom jonosfären och väntar på tillstånd från era regeringar. 

Vi vill säga att allt inte är förlorat, att allt är i färd med att återfinnas. Mänsklighetens gudomlighet håller på att återupptäckas av sig själv, vilket har varit en mycket lång process för alla inblandade. Vi har arbetat med detta projekt tillsammans med människorna i årtusenden. 

Vi har båda arbetat tillsammans så länge att vi är bröder i ordets rätta bemärkelse, för vi har delat varandras bördor, skrattat under goda tider och uppmuntrat varandra att kämpa vidare när allt verkade förlorat. Men allt är inte förlorat och vi vill upprepa detta. Allt håller definitivt på att återfinnas när Gaia reser sig till sin rättmätiga plats i kosmos, omgiven av Källans gyllene ljus, i perfektion och i nåd. 

Det som för närvarande händer på ert klot är att de som är själlösa och inte av ljuset avlägsnas och ersätts med hologram eller kloner så att det är mycket svårt att urskilja om den ni ser framför er på era videoskärmar faktiskt är förkroppsligad eller om det är en illusion. Det är dags för stor urskillningsförmåga och att kanalisera sitt inre vetande med envis ihärdighet. Ge inte upp, markpersonal, ni behövs verkligen. 

Det är på grund av er, kära markpersonal, som detta uppdrag har kunnat fortsätta så här långt. Ni är kodförankrarna, ljusgrundarna, rutnätsvävarna, ljushållarna. Och ni har gjort detta ljusarbete som en andra natur för er under ert dagliga arbete eller genom att ta hand om dem omkring er. Och det är verkligen en vacker sak att kunna göra detta. Vi applåderar er. Det är på grund av er som vi kan komma så nära, för ert ljusarbete har höjt Gaias rutnätsarbete till den kristallina strukturen, och detta har hjälpt till att uppgradera dem som lyssnar och förkroppsligar ljuset till en sådan grad att cirkeln nästan har slutits. 

Mycket bra händer just nu som skulle uppmuntra era hjärtan. Det är vinterns mörker på ert norra halvklot och så många är mer dystra i sina tankar. Ge inte efter för detta. Inom ljuset finns den våldsamma styrkan av glädje. Glädje betyder inte lycklig, och vi vet att ni vet detta, men vi upprepar, det är fullt möjligt att vara djupt ledsen och ändå glad på samma gång. Det är denna extrema känsla som gör det så lönsamt för en själ att leka på jordens rutnät. Glädje kan kännas djupt i de mörkaste av tider. Jag vet att många inte håller med, vilket är bra, det är din egen erfarenhet. Men när molnen skingras och regnet försvinner, är då inte solskenet så mycket ljusare? Vi ser många vackra dagar framför oss för mänskligheten. 

Vi ser en sådan glädje framför oss för mänskligheten. År 2024 är ett vändpunktsår. Ni har alla frågat och läst och forskat om astrologin för detta år, och det är sant att det finns mycket i stjärnorna som pekar på att detta är ett mycket gripande, avgörande år, och det är sant. Men låt inte detta skrämma er till att tro att det kommer att bli ett år av oro. Det kommer att bli ett år att räkna med men inte att oroa sig för. För er, ljusarbetare, ni vet sanningen och den har gjort er fria. Ni känner till sanningen, ljuset, och ni har grundat det. Och därför finns det inget att vara rädd för. I själva verket önskar vi inte att ni skall vara rädda alls, för någonting. Som ett Guds barn, som en Källfraktal, är ni enormt, oerhört kraftfulla. Du är här för att hjälpa en sönderfallande matris att smulas sönder snabbare, genom kärlek, genom att visa din kärleksstyrka och genom att hålla ditt ljus mycket stadigt. 

Vi ser strålande glädje i er framtid. Vi ser hopp för mänskligheten. Vi ser familjer återförenas och komma till rätta med sina olikheter med nåd och lätthet. Vi ser en ny jord gro. Ni befinner er i de späda gröna skottens stadium. Fröna har planterats och nu syns skotten, de skjuter upp mot solen. Och fler skott kommer att synas så långt ögat kan nå, tills det plötsligt finns en trädgård med vacker grönska, och man kan gå igenom den och äta utsökta frukter som man själv väljer. 

Detta är Ashtar och Yeshua som talar som en i kväll. Den här bad om att få tala med Ashtar, och Yeshua var också här, så ikväll är en två för en-special. Vi är mycket glada över att ha talat med er, vår älskade markbesättning. Ni är våra ögonstenar. Vi förtjusas er, och vi är tacksamma för er tjänst för ljuset. Klart slut. 

~ galaxygirl.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *